Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתייחס לשני בעיות שמעניינות אותי באוטו שלי...חוץ מזה הכל בסדר..

בעיה ראשונה היא כשאני מניע את האוטו בבוקר והמנוע קר כמובן יש רעש של ציוצים כאלה מהמנוע רעש שנובע מחלק נע שמתחכך כנראה בלי סיכוך ויוצר ציוצים כאלו...אז אני בדרך כלל מכבה את המנוע ומניע אחרי דקה לפעמים זה עובר ולפעמים צריך לכבות שוב ולחכות...אז אם מישהו יכול להגיד לי אולי ממה זה נובע...יש לציין שהמנוע עבר טיפול תקופתי ב150K לפני חודש....ולפני חצי שנה הייתה בעיה בגיר שלפי מה שהבנתי בעיה נפוצה שהאוטו מעלה טורים אבל משהו בדרך פשוט לא גורם לאוטו לזוז אבל עכשיו האוטו נוסע בסדר גמור אחרי החלפת גיר פשוט הרעש הזה הוא הבעיה

בעיה שנייה היא באזור הבולמים /מתלים מתי שאני נוסע 40-50 בעיר ויש פניות שהכביש לא בדיוק חדש אז נישמעות חריקות מהמתלים...זה אומר ש"הלך עליהם" או שפשוט צריך להחליף סט גומיות ביום המתלים למרכב ?

פורסם

לא הייתי אומר פסי האטה יותר בכיוון של שקעים בכביש אחי....

ואני דווקא הרבה במושבים (הרבה פסי האטה)

כשאני לוקח פניות במהירות קצת אז שומעים צויץ צויץ חח

• תוכן חדש...