Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסרה 2000 מיליניום-אמינות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוראים לי אסף ואני סטודנט בן 25.

התרשמתי מאוד מהתשובות המקצועיות של הפורום ורציתי לבקש עזרה.

אני לפני קנייה של סיטרואן קסרה 2000,מילניום, 1.6 אוט'.

יד שנייה, 120k,פרטית, מטופלת כל חייה בלובינסקי.

השאלה השלי היא כזאת:

לא הצלחתי לקבל תמונה ברורה בקשר לאמינותה, ומכוון שאני סטודנט נושא זה חשוב לי במיוחד.

האם אתם יכולים לתת לי את חוות דעתכם המקצועית בקשר לאמינות הרכב, בעיקר בקשר לגיר,ולמנוע, ובכלל לתדירות התקלות או המחלות שיש לדגם זה מנסיונכם האישי.

אשמח מאוד לעזרתכם,

אסף.

פורסם

אני, לעומת זאת, אספר לך שזו אולי התמורה הכי טובה לכסף בקבוצת המחיר שלה.

האמינות לא מושלמת, אם כי טובה מאוד יחסית לצרפתיות מן העבר, ובנוסף זו אחת המכוניות המשפחתיות האחרונות (בטח מתוצרת PSA) שמהנה לנהיגה.

בקבוצת המחיר הזו - אין לה מתחרות שיתנו לך הנאה ופינוק ביחד עם אמינות סבירה ומעלה.

להקפיד על מצב הגיר, טיפול בנוזל קירור מקורי, יח' חימום פנימי ומזגן (בקרת אקלים) עובדים כהלכה, משולשים,סרן אחורי ותושבות מנוע.

בפנים - לבדוק שתריסי המזגן, ריפוד המושבים הקדמיים וכפתור כיוון המראות תקינים.

אני מעריך שרכב שטופל כל חייו במרכזי טופל כהלכה (בעיקר נוזל קירור). בקש לראות הסטוריית טיפולים.

לא ברור לי למה אתה פותח 18 שרשורים על נושא זהה.

פורסם

אני בניגוד לקודמי, לא זהיר ולא בטיח. אם האוטו עובר את הבדיקה כמו שצריך, יש לך יופי של אוטו. נוח, נעים, ניהוג מצוין, ביצועים וצריכת דלק סבירים ומעלה, אמינות רגילה, כמו כל מכונית אחרת שטופלה כיאות. בדוק שלא נעשה שימוש בנוזל קירור שאינו מקורי. במחירו המצחיק, לא פחות ממציאה.

פורסם

בתור בעלים של אותו רכב שנת 2001 אם כי בדגם ה-XS שכמדומני יותר "מפואר" אבל בכל מקרה יש לי את הרכב כשנה ועד היום לא היו לי תקלות מנוע חוץ מחיישן מהירות בעלות של 250 ש"ח ומצבר שזה בלאי טבעי ולא קשור לאוטו.

מבחינת אמינות מנוע אין לך הרבה מה לדאוג.

הגיר הוא נקודת התורפה של האוטו הזה כמו כל דגמי הפיג'ו משנת 99, ממליץ לך לבדוק את הגיר אחרי שאתה עושה בדיקה במכון בדיקה גם במכון לגירים לקבל תמונה אמיתית למצבו. אם הגיר במצב טוב אל תשקול פעמיים. במחיר הזה לא תקבל אף אוטו שייתן לך כלכך הרבה אוטו בכלכך קצת כסף.

תחשוב שאתה קונה 206 גדולה ב-30% פחות.

בהצלחה

פורסם
אני, לעומת זאת, אספר לך שזו אולי התמורה הכי טובה לכסף בקבוצת המחיר שלה.

האמינות לא מושלמת, אם כי טובה מאוד יחסית לצרפתיות מן העבר, ובנוסף זו אחת המכוניות המשפחתיות האחרונות (בטח מתוצרת PSA) שמהנה לנהיגה.

בקבוצת המחיר הזו - אין לה מתחרות שיתנו לך הנאה ופינוק ביחד עם אמינות סבירה ומעלה.

להקפיד על מצב הגיר, טיפול בנוזל קירור מקורי, יח' חימום פנימי ומזגן (בקרת אקלים) עובדים כהלכה, משולשים,סרן אחורי ותושבות מנוע.

בפנים - לבדוק שתריסי המזגן, ריפוד המושבים הקדמיים וכפתור כיוון המראות תקינים.

אני מעריך שרכב שטופל כל חייו במרכזי טופל כהלכה (בעיקר נוזל קירור). בקש לראות הסטוריית טיפולים.

לא ברור לי למה אתה פותח 18 שרשורים על נושא זהה.

בהתחלה זה נראה כתמורה טובה לאחר מכן מתחילות הבעיות הטורדניות והיקרות,דעתי שונה,כאן בארץ לא צריך להתעקש על משהו לא אמין בגלל סיבה אחת והיא יוקר החלפים והתיקונים,זו דעתי.

פורסם

ספר לי בבקשה על הבעיות הטורדניות והיקרות, אולי נלמד משהו. הקסארה אמינה בכל קנה מידה, בטח בהשוואה לפז'ו-סיטרואן ישנות (שנות ה-80 ו-90).

אגב, גם מחיר רוב החלפים מגוחך. השווה למכוניות מקבילות ותיווכח בעצמך.

פורסם

מה לעשות, פייר או לא, לא אני רכשתי את סיטרואן בשנת 1974 והפכתי את כל הדגמים לתאומי פז'ו.

אם אתה מדבר על ה-BX, אז דע לך שהיא זהה מכנית לפז'ו 405, למעט המערכת ההידראולית - שבתחזוקה נכונה והקפדה על הוראות היצרן - עושה את תפקידה ללא שום בעייה (עכשיו רק תמצא לי יותר מ-4 BX בכל הארץ שטופלו עפ"י הוראות היצרן).

פורסם

עזרא היקר,

בוא ספר לי על החלפים היקרים של הקסארה.

יש לי אחת כבר שנה וחצי ולא נתקלתי בשום חלק יקר למעט צינור ה"כ יקר מאוד שהוחלף באחד משומש.

האמינות בסדר גמור, לא נתקלתי בצרות מיוחדות ושלי כבר נסעה 312 אלף ק"מ, לא 120 אלף.

הטיפולים במורשה לא יקרים באופן משמעותית מטיפולים במוסך "אבאל'ה ובניו" ובאופן כללי אני לא נתקל בצרות.

קסארה 2002 נמכרת כיום במחירים של לאנטיס 96. אם תמצא לי נקודת בסיס אחת להשוואה שתחמיא עם הלאנטיס, אשריך.

• תוכן חדש...