Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה דומה מאוד לרכב שהוצג באינטרנט לפני חודשים והיה בכלל כC3 הבאה.

סיטרואן הציגה תמונות של סיטרואן שעיצובה מזכיר מאוד את ה-DS אבל הם טוענים שהוא יהיה בכלל ב-2012 והרכב אמור להיות היבריד.

לינקים:

http://www.autofans.us/images/Citroen/Citroen%20C3.jpg

http://www.allaguida.it/wp-galleryo/concept-citroen-ds/citroen_d5_concept-1.jpg

פורסם

נראה שזו תחילתו של תהליך מעניין מאוד.

מאז פשיטת הרגל האחרונה שלה ב- 1974 (היתה עוד אחת לפני כן), סיטרואן חיפשה את דרכה תחת כנפי פיז'ו.

בשנות ה-90 זה הגיע לכדי אבסורד כששני המותגים התחרו בדיוק על אותם הלקוחות עם מכוניות דומות עד כדי זהות.

עכשיו נראה שלמישהו ב- PSA נפל האסימון וסיטרואן עומדת לשדרג עצמה למותג פרימיום - ראש בראש מול מותגי הפרימיום המתחרים.

מעניין ומסקרן. העיצוב של ה- DS3 יכול היה להיות מוצלח הרבה יותר, אבל יש מקום לאופטימיות.

מעניין מה יקרה ל- C6? האם תשנה את שמה או שתיעלם ללא מחליפה באותו השם?

פורסם

אותי דווקא מעניין מה יעלה בגורל ה-C5 החדשה.

עם הם טוענים שהם יוציאו ליין חדש של דגמים ב-2010 אז זה אומר שה-C5 נודנה לשנתיים בלבד.

או שהם יתחילו להוציא אותם לאט לאט.

יהיה מעניין. נחכה ונראה.

פורסם
אותי דווקא מעניין מה יעלה בגורל ה-C5 החדשה.

עם הם טוענים שהם יוציאו ליין חדש של דגמים ב-2010 אז זה אומר שה-C5 נודנה לשנתיים בלבד.

ראשית כל, ה- C5 מיועדת להתחרות במונדיאו ובפאסאט.

ה- DS5 שתבוא עוד כמה שנים מיועדת -לפחות לפי מה שמסתמן עכשיו- להתחרות במותגי הפרימיום - אודי ודומותיה.

אני חושב שהשינוי המעניין באמת הוא לא המכוניות עצמן (שבמבט ראשון ממש לא מרשימות אותי) אלא הבידול המיוחל, המתבקש והמאוחר (מדי?) בין פיג'ו לסיטרואן.

במשך שנים ארוכות הורגלו צרכני שני המותגים הללו שאין בינם הבדל גדול, אם בכלל.

אולמות התצוגה היו זהים, אנשי המכירות, מערך השירות תמיד נשא את שני המותגים זה לצד זה על כל פרסום ושלט, המכוניות היו דומות עד כדי זהות.

עכשיו סיטרואן מנסה להפוך להיות האודי של PSA (גם הסיסמה שנבחרה מזכירה את זו של אודי).

זה שינוי מעניין מאוד ומעניין כמה משכנע יהיה הביצוע בפועל.

מעניין אותי לדעת איך נושא המנועים יטופל. PSA מעולם לא הצטיינו בתחום הזה. בשנים האחרונות הם משתפים פעולה עם במוו, ומעניין יהיה לראות מה יעלה בגורלו של השת"פ הזה כשסיטרואן מכוונת ישירות לשוק של שותפתה.

עניין נוסף: מערך השירות של סיטרואן (ושל פיז'ו) זכה בעבר לביקורת רבה מלקוחות וסיטרואן מכריזה כאן על שינוי משמעותי ומהותי. הבטחות לחוד ומעשים לחוד, אבל נראה שלא מדובר סתם במלים.

לדעתי השינוי הגדול הזה קורה בעיקר בגלל השוק הסיני. בשקט בשקט השוק הזה הופך לשוק הגדול בעולם ולסיטרואן יש שם דריסת רגל חזקה - הרבה יותר מאשר למותג התאום.

השינוי היה קורה גם ללא השוק הסיני - פשוט אין שום טעם להמשיך לתמוך בשני מותגים שמוכרים את אותו הדבר.

התהליכים הגלובליים רק תומכים בשינוי מתבקש.

• תוכן חדש...