Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא המקרה הראשון ולא האחרון.

לצערי, כל עוד אנשי מע"צ ירחצו בנקיון כפיהם ואיש מהם לא יועמד לדין באשמת 'גרימת מוות ברשלנות', אז מידי פעם תתרחש תאונה כזו שמקורה בתשתית רצחנית.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מהירות גבוהה+ איבוד שליטה על רכב!

באמת חסרים למשטרה/משרד התחבורה/אור ירוק אנשים שפולטים ססמאות בלי לחשוב...:x

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

למסכן לא היה סיכוי. מחריד.

אני רואה הרבה "התחלות" של מעקה "בטיחות" שמתחילות בגובה של 90-100 ס"מ (עם מחזיר או שחור-לבן)

וממוקמות מול כיוון הנסיעה. בוואדי מילק, עם העבודות במחלף החדש של כביש 6, יש שני קטעים

כאלה ובגלל העבודות המעקה ממוקם ס"מ ספורים מנתיב הנסיעה.

accident wating to happen.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אולי הוא נכנס במעקה, שבר חלק כלשהו במעקה, המשיך לנסוע וזה נכנס ברכב.

בכל מקרה, מזעזע.

יהי זכרו ברוך.

מעקה בטיחות מתוכנן כך שכשרכב מתנגש בו, המעקה יקרוס מעט, וימנע את המשך ההדרדרות של האוטו מהכביש, תוך האטה מדורגת בזכות שפשוף של האוטו במעקה.

המצב היחיד שבו רכב יכול להשתפד ע"י המעקה זה כשרכב נכנס למעקה שמורכב בנתיב הנגדי, או כשהמעקה הותקן או הורכב לא נכון.

אין לי מושג מה גרם לרכב להכנס במעקה הבטיחות, אבל במצב נורמאלי, תאונה כזאת אמורה להגמר בטלפון לגרר וסיפור טוב לספר לחברה' על כוס בירה.

וכמו שציינו, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה.

אני קורא לזה מחדל.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• אחראי פורום
פורסם

כבר היתה כתבה על עניין המעקות, זה רק אחד ממחדלי מע"צ.

בתקן אמורים להיות 4 או 8 ברגים שמחזקים כל מחבר במעקה ובבדיקה שעשו נמצאו רק 2 ברגים.

מכה חזקה, כמו רכב ב-100 קמ"ש למשל, מפרקת חיבור רשלני כזה בלי הרבה בעיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עברת משם היום הייתי תקוע בפקק,הסתכלתי לעבר הרכב תוך כדיי נסיעה ולא הבנתי מה קרה שם,(מי שמסתכל מימין לא מבין בכלל מה קרה, זה לא היה נראה כמו תאונה רצינית שבשבילה שצריך לעמוד בפקק שעה ,אבל עכשיו כשאני רואה אני בשוק!

פורסם

תאונה שמצריכה פתיחת ועדת חקירה שתביא לדין את האשמים

אין ספק שהאשמים העיקריים במוות המיותר הזה הם אנשי מע"צ והעומד בראשם שר התחבורה

במדינה מתוקנת שניהם היו עומדים לדין על מוות ברשלנות ומורשעים ללא ספק.

מעניין יהיה לעקוב אחרי חקירת התאונה הזאת ולראות את מסקנות החקירה, מעניין יהיה לדעת מי האשם

נקודה למחשבה: בכל מערכת הבחירות הזאת אין שום מפלגה שמזכירה ולו במילה אחת את תאונות הדרכים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אולי הוא נכנס במעקה, שבר חלק כלשהו במעקה, המשיך לנסוע וזה נכנס ברכב.

בכל מקרה, מזעזע.

יהי זכרו ברוך.

מתוך לינק שהביא אחד המגיבים לכתבה:

"לפני שעה בערך ארעה ת.ד קשה בכביש החוף, רכב שהתנגש בגדר הפרדה שנחצתה לשניים, הגדר נכנסה אל תוך הרכב, שיפדה את הנהג ויצאה מהצד האחורי של הרכב, הרכב המשיך בנסיעתו בתוך הגדר כ 50 מטרים. ראש צוות זקא חדרה שהגיע למקום ומצא את הנהג כשהוא בהכרה, התבקש עי הנהג שיעזור לו, כשראו שאין סיכוי אמר ראש צוות זקא יחד עם צוות הכיבוי והנהג הפצוע וידוי ושמע ישראל, לאחר מכן איבד הנהג את הכרתו והשיב את נשמתו לבוראה."

אז כנראה שזה אכן מה שקרה. פשוט עצוב שאילולא התשתית הלקויה הזאת שהותקנה באדיבות העבודה העלובה של מע"צ,נהרג אדם,שבמידה והגדר היתה מותקנת כראוי היה ככל הנראה יוצא מהתאונה מקסימום עם כמה פגיעות,וכמו שנאמר פה עם "סיפור לחברה". יהי זכרו ברוך.

פורסם

כמובן מיד אחרי שהם יקחו אחריות על תאונת האוטובוס באילת ועל האופנוען שנהרג אחרי שהחליק על ההגבהה המטופשת בחיפה

וכמובן עוד עשרות מקרים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בארץ, הסיכוי שמע"צ יהיה אחראי לתאונה הזו הוא כזה קטן שקשה לדמיין אותו.

זה ברור שהנהג יהיה אשם כי הוא נהג מעל המהירות המותרת (למרות שזה לא בהכרח) בחוק, כתוצאה מכך איבד שליטה ונכנס בגדר במהירות מאוד גבוהה ושבר אותה. הגדר היתה מורכבת כמו שצריך אך בגלל המהירות הגבוהה היא נשברה.

:x:evil:

פורסם
עברת משם היום הייתי תקוע בפקק,הסתכלתי לעבר הרכב תוך כדיי נסיעה ולא הבנתי מה קרה שם,(מי שמסתכל מימין לא מבין בכלל מה קרה, זה לא היה נראה כמו תאונה רצינית שבשבילה שצריך לעמוד בפקק שעה ,אבל עכשיו כשאני רואה אני בשוק!

תנחומים למשפחת ההרוג

עברתי שם בדקות בהם בובקאט משך את הטנדר החוצה מהשיפוד הקטלני.ודחף חזרה את המעקה במקביל לכביש.

נשמע הזוי ? בודאי !

אין לי מה להוסיף.

• תוכן חדש...