Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן מיד אחרי שהם יקחו אחריות על תאונת האוטובוס באילת ועל האופנוען שנהרג אחרי שהחליק על ההגבהה המטופשת בחיפה

וכמובן עוד עשרות מקרים

אתמול ראיתי שההגבהה בחיפה חיה ונושמת לאורך הכביש

כמו כן גיליתי שהיה נסיון ליצור רולקה מזפת בשפוע על מנת למתן את ההפתעה אבל בקטע קצר מאוד.

לדעתי הסכנה היא בשעות החשיכה,איני רוצה לחשוב על איזה קטנוע בעל פסיעת גלגל קטנה פוגש את ההגבהה כשהוא במקביל אליה.

כעת יש לי שאלה,אם כבר יודעים שזה מאוד מאוד מסוכן ובזה איש אינו מטיל ספק,מדוע משאירים את זה במצב הזה ?

דבר נוסף,גם הרולקה מזפת שעשו אינה בטיחותית,מה גם שגשמים חזקים יתחילו יתחילו לפורר את הזפת,ואז בכלל העסק מסוכן.

ושאלה אחרונה,מה היתרון בהגבהה בהנחה שגם פס מפריד יכול לעשות את העבודה.

יש למישהו מושג אם זה קיים במדינות נוספות ?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נקודה למחשבה: בכל מערכת הבחירות הזאת אין שום מפלגה שמזכירה ולו במילה אחת את תאונות הדרכים.

לאף אחד מהפוליטיקאים לא באמת איכפת. 400 הרוגים בשנה זה בסדר גמור בשבילם.

עד מערכת הבחירות הבאה (עוד 8 חודשים בערך) יש להקים מפלגת נהגים. את תשדיר הבחירות כבר אפשר לקחת מוכן מהמפלגה עם הפיפי, כי על הנהגים באמת משתינים. :evil:

אגב, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע המפגר של התגובות שם אחרי כל תאונה? משה ממכבי אש, דויד ממד"א, אברהם מזק"א , כול םעושים עבודה נהדרת, אבל מה לפרסום עצמי ולתמונות של תאונות קשות עם נפגעים?

פורסם

אגב, מישהו יכול להסביר לי מה הקטע המפגר של התגובות שם אחרי כל תאונה? משה ממכבי אש, דויד ממד"א, אברהם מזק"א , כול םעושים עבודה נהדרת, אבל מה לפרסום עצמי ולתמונות של תאונות קשות עם נפגעים?

זה פשוט נראה לי האתר שלהם (כל מגישי העזרה ראשונה למינהם, אז בגלל זה כל האיזכורים)

חוץ מזה, מה שהתכוונתי זה שמהתמונות לא כל כך מבינים מה קרה שמה באמת.

זאת אומרת, אני יודע שבתחילת כל מעקה בטיחות יש בדרך כלל סופג אנרגיה שאמור לספוג את המכה ולהתקפל עם המכה של האוטו ולא לשפד. ואם אין סופג אז יש מגלש של מעקה. ולפי התמונות זה נראה שהפגיעה הייתה באמצע המעקה או שפשוט לא רואים את ההתחלה..

לא ברור

Nothin really matters to me

• אחראי פורום
פורסם
רק לי יש דה-ז'ה-וו מהתאונה המפורסמת ההיא במעלה אדומים שהיתה מעורבת בה סיאט איביזה טורבו ונוסע ששופד למוות?

היתה גם לאונה כסופה שהשתפדה באותו אופן איפשהו בדרום.

היתה תמונה ב"אוטו" לפני כמה שנים.

אחלה מוטיב חוזר :?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
רק לי יש דה-ז'ה-וו מהתאונה המפורסמת ההיא במעלה אדומים שהיתה מעורבת בה סיאט איביזה טורבו ונוסע ששופד למוות?

לא רק לך. כשרק קראתי על התאונה בכביש החוף ב YNET אז ישר גם קפצו לי לראש המראות המזעזעים של האיביזה.

פורסם

לכל תוקפי מעצ, שימו לב טוב לתמונה המצורפת, המעקה מורכב בדיוק כמו שהוא צריך להיות מורכב, לא שאני ממהר להגן על מע"צ אבל אולי כדאי לבדוק את העובדות לפני שכותבים.

1471571095_1315448748.jpg

וגם בתמונה הזאת רואים שהחלק במעקה שבולט מהבגאז' הורכב כראוי

820828146_1649792065.jpg

אולי מדובר באיזה פוקס של פעם במיליון שעלה לנוסע בחייו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה,ציטוט שהבאתי באחד העמודים הקודמים:

"רכב שהתנגש בגדר הפרדה שנחצתה לשניים, הגדר נכנסה אל תוך הרכב, שיפדה את הנהג ויצאה מהצד האחורי של הרכב"

המעקה המשפד אומנם היה "תקני" בגלל שלא ספג את המכה הראשונית,החלק שכן ספג את המכה הראשונית פשוט נחצה לשתיים,והמשך אחד החצאים שיפד את הרכב.

• תוכן חדש...