Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עובד בהפצת מוצרים וזקוק לשם כך לרכב גדול כגון פיאט דוקטו.

ע"מ לקבל החזר מע"מ אני חייב שהרכב יהיה מעל 3.5 טון.

יש ברשותי רשיון ג'.אני מתלבט בין רכב מסחרי כגון רנו מאסטר , פורד טרנזיט לבין פולקסווגן LT.

מה עדיף? והאם יש הבדל באורך חיי המנוע בין משאית קלה למסחריות הנ"ל

תודה

פורסם

האם המוצרים שאתה מפיץ דורשים כושר העמסה של משאית קלה או מסחרית?

אני ייתן לך דוגמא, אני עובד בחברת הובלות (על אף שאני רכוב על קטנוע), יש בחברה מספר רכבים, מקטנועים למסחריות כמו קנגו עד למשאיות קלות כמו שציינת.

אבל הרכב המושלם לעבודה, ואני מתכוון לכל סוג של עבודה היא הטרזניט, כושר העמסה נפלא, אורך חיי מנוע נפלא.

כרגע יש ברשות החברה שני טרנזיטים, שניהם עברו מעל 400 אלף km ועדיין אני לא רואה שהם הולכים להתפרק בזמן הקרוב.

אורך חיי המנוע נקבע ע"פ רמת הטיפול שתיתן לרכב.

פרט קצת על אופי הנסיעה, משלוחים עירוניים\בינעירוניים?

כושר העמסה של ציוד קייטרינג או ציוד עבודה כבד? (סתם דוגמא כמובן)

בעיקרון עמיתיי מספרים שמכל המשאיות\מסחריות שהם עבדו עליהם, (בעבר היו ברשות החברה איווקו ווינר ועוד משאיות קלות כמו מרצדס ששכחתי את הדגם שלה כרגע), הטרנזיט היא הכי ידידותית לספק.

כמובן שהאיווקו הלכה לעולמה לאחר 380km והוחלפה בטרנזיט שעדיין חיה ובועטת גם אחרי 400km.

פורסם

אכן שמעתי טובות על הטרנזיט.

בגדול, רוב הסיבובים של הם במרכז עם גיחות מדי פעם לצפון ולדרום הרחוקים.

ברוב המקרים הרכב אינו עמוס .

זה נכון שה LT מגיעה למליון ק"מ?

מבחינת עלות טיפולים יש הבדלים משמעותיים?

פורסם

lt מגיעה למיליון?:shock::shock:

מי הסוכן שניסה למכור לך אחת כזו, כי הוא ממש שקרן.

לא הייתה לנו בחברה lt אבל מהיכרות שלי על אחת היא תגיע לחצי+-.

הבדלים משמועתיים אין ממש, שקל לפה שקל לשם.

הטרנזיט תספק את העבודה, הlt ארוכה ותקשה על מציאת חנייה לצורך פריקה.

• תוכן חדש...