Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לבנות מחשב לרכב ואני לא מתמצא ברכיבים למחשב.

רציתי לשאול עם יש לכם הצעות ל-לוח אם, מעבד, דיסק קשיח, כרטיס זיכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול. ואם שכחתי עוד איזה רכיב אז תוסיפו.

כל מה שכתבתי חוץ מספק אני מוכן להוציא 2000-2500 שקל זהו התקציב שלי. הספק שבחרתי זה M4.

הרכבה של המחשב אני יעשה ומערכת הפעלה וכל התוכנות חבר שלי ידאג לזה.

ויש לי עוד שאלה אחרונה.

בקשר לGPS אני רוצה שיהיה לי במחשב. מה אני צריך בשביל שיש לי GPS במחשב? וכמה זה יעלה לי

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

עידן אני עושה גם בניות לרמקולים ולטויטרים הכל עם האיטום תוך חודש אני מסיים

פשוט כל הקטע של המחשב יושב לי על הראש ואני רוצה לדעת איזה רכיבים כדי לי בשביל שאני יהיה מוכן להוצאה כספית על מחשב..

ודרך אגב אני הולך לעשות בניה למסך ואולי לאיזה כונן צורב DVD מקדימה על הדש-בורד.. אתה תיהיה מופתע!:-D

פורסם

הדיון הכי עדכני על מפרט מופיע פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=244879

באופן כללי -

מהארץ:

לוח אם gyga byte הדגם המדויק מופיע בשרשור שהוספתי.

מעבד - amd 5050e.

כרטיס זיכרון - אני ממליץ על 2GB של קינגסטון.לא יקר.

דיסק קשיח - 2.5" של נייד.יש לך 160GB של WD שנקרא 1600BEVS.אם יש לך הרבה קבצים באיכות גבוהה מומלץ יותר(250 GB)

בלוטות' - אם אתה רוצה שישמש כדיבורית - כל דונגל ב50 שקל אמור להתאים

מחו"ל:

כרטיס קול - אודיג'י 2, בהזמנה מהרשת.או אם בא לך להתפרע - משהו יותר יקר אבל יש כאלה שיגידו שזה לא שווה את זה)

כרטיס מסך - אין צורך.

מסך - lilliput 629gl.

gps - בדיוק יש דיון קטן גם על זה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245040

זה מסתכם ב3 בערך, אם זכרוני אינו מטעני.

וזהו נראה לי.

פורסם

הכרטיס מסך המובנה לא נירא לי יצליח להעלות משחקים עם אני ירצה שיהיה לי במחשב..

המעבד גם לא חזק בשביל משחקים או שאני טועה??

-- איפה אני יכול לקנות את כל הפריטים האלה?

ואיך המסך הזה

http://www.jbstore.co.il/pl_product~060-5000~6~0.htm

פורסם

אצלי לוח דומה דגם 78 - עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית והוא מריץ NEEDFORSPEED ו FIFA 09 בלי בעיות מיוחדות דרך CF ועוד עם 4WAY אקטיבי.. (לאן הגענו ? לאן..)

תשקיע בכרטיס קול. (אחרת בשביל מה CAR PC ?)

מעבד ? - תקנה כבר 5050E - אותו הכסף.

מסך קונים 629 מחו"ל או שמשקיעים במשהו רציני ומובנה יותר.. (אם אתה כבר רוצה לשתול מסך בדשבורד - תוכל לעשות פרוייקט עם מסך 10.4 - יצא מגניב ובאותו הכסף כמו מסך 7..

עריכה: עכשיו קלטתי את הקישור שלך, לא רלבנטי.

...CASKA for life

פורסם

מאיפה אני יכול לרכוש לדוגמא כרטיס כמו שלך?

אני מוכן להשקיע בכרטיס קול יותר מכל דבר אבל גם זה יעבור דרך הHU ואז למגברים..

אבל שוב התקציב שלי הוא 2000-2500 שקל.

אתה יכול אולי לפרט לי איזה פירוט כדי לי למחשב.

וכן אני הולך לעשות בניה ל10 אינץ ושאני ירכוש את המחשב עצמו אז אני ירכוש גם מסך 10 אינץ ואחרי זה יתחיל בבניה.

אבל זו בניה לא רגילה זו בניה שאני יכו להוציא עם סקוצים.. כי לפעמים לא צריך שכל העולם יראה שיש לי מסך ענק באוטו:| יש לאנשים עיניים רעות

עריכה: לא רלבנטי למה? למסך ?

פורסם

אתה מבין שזה לא ראלי.

הכרטיס קול לבד זה סיפור של בין 1000 ל1500 שקל אם אתה מדבר על דלטא 1010, קסונר של אסוס, או בקיצור משהו ברמה הזאת

פורסם

אם זה הולך לעבור דרך ה HU באופן דיגיטלי (יש לך איזשהו HU בעל כניסה דיגיטלית) - אין טעם להשקיע בכרטיס קול - תוציא אות אופטי מהכרטיס המובנה בלוח אם וזהו.

אם אתה צריך יציאה אנלוגית (RCA אדום/לבן) - אני ממליץ על זה:

http://cgi.ebay.com/HT-OMEGA-Claro-Halo-PCI-SoundCard-HI-FI-Amplifier-33840_W0QQitemZ150322451078QQcmdZViewItemQQptZPCC_Sound_Cards?hash=item150322451078&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

ללא שום ספק הכרטיס עם היציאה האנלוגית הטובה ביותר היום ! (מה שכן תוכל להגיע אף יותר רחוק עם DAC איכותי שמקבל את האות האופטית מהלוח אם ועושה איתה פלאים..)

אני הייתי ממליץ לך לזנוח את הרעיון של HU וללכת על פרוייקט CAR PC מלא ואקטיבי. - אם אתה עם HU אז מה הטעם בכל המחשב ? למה אתה צריך אותו בשביל GPS ? בשביל DVD ? (יש פתרונות יותר זולים, פשוטים וקלים להפעלה ממחשב)

...CASKA for life

פורסם

" אני הייתי ממליץ לך לזנוח את הרעיון של HU וללכת על פרוייקט CAR PC מלא ואקטיבי."

ולחשוב שלפני 3 חודשים, שאמרנו לך את זה - בקושי היית מוכן להקשיב לנו בכלל :)

פורסם

אם אתה לא יודע אז אני סטודנת ככה שאין לא עובד קבוע כי יש לי הרבה לימודים על הראש..

אז אני מתקדם לאט לאט..

אני גם הולך לעבור לאקטיבי מפסיבי אני משתמש בנתיים בקרוסים של מורל עד שיהיה לי מספיק כסף בשביל קרוס אקטיבי 4WAY ושני מגברים איכותיים.

אז מחשב עם כרטיס קול ב700 שקל להתחלה אני חושב שזה בסדר מאוד.

פורסם

אלמוג - אני חושב שהוא התכוון אליי.. (אגב, גם אני סטודנט - מה הקשר ?)

רק תחשוב שניה, מה הטעם בפרוססור כשיש לך כבר אחד כזה ברכב בצורה של מחשב - שהוא הרבה יותר מתוחכם ופונקציונאלי.

אני מניח שיש לך כבר עכשיו מגברים ברכב - אז לא משנה כרגע אם הם מחברה X או מחברה Y - אתה יכול לחבר הכל אקטיבית כבר מההתחלה ע"י המחשב וכשיגיע הזמן לא תצטרך ל"פרק" את כל הרכב בשביל ההתקנה, אלא, רק לפרק מגבר ולהתקין אחר במקומו.

כרגע, לצורך המעבר לאקטיבי אין עלויות חדשות מבחינתך חוץ מכמה כבלים.

...CASKA for life

פורסם

לגבי מסך תיקח בחשבון גם מסך Transflective שהוא יותר קריא בשמש(בהרבה!!)

http://store.mp3car.com/Sunlight_Readable_s/82.htm

אישית קצת נתקעתי בגלל זה(מבחינה כספית - זה לא היה בתכנון) כי בארץ שלנו נראה לי שזה חובה.. גם עשיתי ניסיונות עם כל מני מחשבים ניידים באוטו וזה לא נראה הכי ברור..

אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים

פורסם
יצא לך לעבוד עם מסכים טובים שהם לא Transflective ?

תנסה את ה629GL

אתה תתפלא כמה הוא טוב

לא יצא לי..

זה מעודד מה שאתה אומר. במיוחד שקיים פתרון אחר לבעיה(בצורה מסויימת) בצורה של שדרוג המסך עם film כלשהו של 3m

http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/VikuitiHome/Landing-Page

אורגת סחר בע״מ - ייבוא דבקים

• תוכן חדש...