Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בעוד בדיקה לפני קנייה.

המוכר אמר לפני שהרכב 96 אלף ובפועל הוא 121 אלף, מה שמדאיג אותי זה המנוע שבמקום נוזל קירור יש לו מים, אטם ראש, טיימינג, תצרוכת שמן והתאונה מאחורה (קלה אבל עדיין).

עלות התיקונים לפי דעתי גבוהה מדי במיוחד שלא ידעתי על התאונה. הרכב 2003 והמוכר מוכן לרדת ל25 אלף שזה המקסימום שאני מוכן לתת.

scan0006.jpg

פורסם

על פניו נשמע מוכר לא אמין במיוחד (הקילומטראז' והתאונה).

אני לא מתמצא בקסארה, אבל קראתי בפורום שרשורים רבים על הרגישות של הצרפתיות למים רגילים ברדיאטור.

חוץ מזה שאני בכלל לא הייתי לוקח לבדיקה רכב שמילאו בו מים רגילים במקום נוזל קירור, בלי קשר למוצאו.

גם מקור לצרות, גם מראה עד כמה הבעלים שמר וטיפל באוטו.

לא מבין את הקטע הזה לשים מים רגילים, כמה כבר עולה גלון טוב, 50 שקל??

פורסם

קסארה, לטעמי - היא בחירה טובה.

אבל ב25,000 אני חושב שתוכל למצוא רכב שמור יותר, גם אם זה מודל אחד אחורה.

אני שם חשיבות רבה להמצאות מים "רגילים" ברדיאטור -

אחד - בגלל הרגישות של מערכות הרכב למים רגילים.

שתיים - כי אם שמו מים רגילים, אז הרכב איבד מים ומישהו מילא. לא אמור להיות איבוד מים ברכב שמור היטב ואני לא מאמין שבטיפול שמו לו מים רגילים.

שלוש - כי אם הבן אדם שם מים רגילים בטיפול חאפרי כזה או אחר, או מילא מים מכל סיבה אחרת - ולא היה מוכן להשקיע את המעט הנוסף - איפה עוד הוא הזניח?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

העניין המוזר במים הוא ששאלתי את המוכר לפני הבדיקה אם הוא שם מים והוא אמר שלא, רק המוסך המורשה בעפולה מטפל באוטו, הוא הראה לי קבלות על טיפולים שבהם רואים שהוא שילם על 7 ליטר נוזל קירור ועבודה של החלפת נוזל קירור כך שגם הוא היה די מופתע.

בכל מקרה כבר ירדתי מהאוטו, בגלל כל העניינים האלה, רק רציתי לוודא מה החשיבות של האטם ראש מנוע והאם צריך להחליפו והאם תצרוכת השמן הגבוהה זה כסת"ח?

עוד דבר, הבוחן אמר שהתאונה לא פגעה בשילדה כי השילדה נגמרת בסרן האחורי ואין פגיעה בשילדה, דבר שהעלה בי ספק קטן ורציתי לדעת אם זה נכון

• תוכן חדש...