Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הקודן ברכב שלי פתאום לא מגיב ולכן אני לא יכול להניע את הרכב.

מישהו מכיר מתקין אזעקות/ מומחה אלקטרוניקה מאזור ירושלים שיהיה מוכן לבוא לרכב ולנטרל את הקודן??

פורסם

הרכב הוא שרייד 93, הקודן של SECURANET, לגבי גרירה - לא כלול בביטוח שלי.

יש סיכוי לנטרל אותו לבד?

פורסם

יש סיכוי אם אתה יודע איפה העלוקות שלך (ניתוקים) וכמה ניתוקים

לדוגמה עם יש ניתוק על משאבת הדלק כלומר הרכב מניע וכבה ישר (מה שלא בטוח שקיים אצלך )

או ניתוק על הסטרטר כלומר אין סטרטר בכלל

או ניתוק הצתה כלומר הרכב יתן סטרטר ולא יניע

אם הניתוק רק על הסטרטר עליך לעקוף את העלוקה או לגשר לרגע בין הפלוס קבוע לסולנויאד בסטרטר

אם הניתוק על משאבת הדלק כדאי שתבדוק מתחת למושב אחורי (אם בכלל ברכב זה יש משאבה חשמלית ולא מכאנית)

ולעקוף את הניתוק

אם הניתוק על ההצתה הי בטח נמצאת המכסה המנוע האיזור תיבת הפיוזים

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תקשיב,

אני לא יודע איפה אתה נמצא אבל כשזה קרה לי לקחתי אוטו של חבר, נסעתי לשדרת מוסכים באזור עזריאלי בת"א.

הצעתי לאיזה מוסכניק לבוא איתי 10 דקות לרכב ולנטרל לי את הקודן תמורת 100 שקל (בהתחלה הצעתי 50 אבל הוא אמר לי שיש לו מלא עבודה בזמן שהוא יושב ומשחק שש בש עם הבן שלו).

לקח לו בדיוק 10 דקות לנטרל כולל לסבול את ההצקות שלי ("מה אתה עושה עכשיו?", "הצלחת?", "אולי צריך ככה...")

10 דקות נסיעה הלוך.

10 דקות נסיעה חזור.

30 דקות תמורת 100 ש"ח.

שווה, לא?

פורסם

אם אתה יודע שהניתוק הוא רק על ההצתה והברכב שלך זה לא אמור להיות יותר מדי מסובך

חפש במכסה המנוע את העלוקה (ניתוק) וגשר

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

זה לא מסובך רק למי שמבין קצת בזה. מחר בבוקר תעשה טלפונים למתקיני אביזרים או חשמלי רכב, יתכן כי יסכימו לבוא לחילוץ.

פורסם

טוב ככה, הצלחתי לנטרל את הקודנית, הרכב מניע ללא בעיה אבל כשאני רוצה לכבות את הרכב אני מסובב את הסוויץ והרכב לא נכבה, רק ע"י ניתוק כבלים הוא נכבה.

מה לא בסדר?

פורסם

הניתוק שעשית שגוי, עקפת את מתג ההצתה ולא את הניתוק עצמו. לא חשוב, ככה תוכל לנסוע מחר בבוקר למוסך או למתקין ולפתור בצורה מקצועית את התקלה.

• תוכן חדש...