Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה נשלח לי מכתב שאני אמור לעשות קורס בנהיגה(אני משער שזה נהיגה מונעת) בגלל שצברתי 18 נקודות.

רציתי לדעת אם עבירות באמת נמחקות אחרי שנתיים כמו עצירה בעצור/חגורה/מהירות.

ואם עברתי את הקורס נהיגה מונעת בבסיס שלי אז יש מצב שאני פתור מזה אם אני מודיע למשרד התחבורה?

פורסם

גם אני קיבלתי את המכתב הזה אתמול ועכשיו לעניין, לפי מה שהבנתי מהתקנות שמפורסמות באתר משרד התחבורה אם צברת מעל 12 נקודות כולל אז הנקודות לא נמחקות לאחר שנתיים מרגע ביצוע העברה,אלא נמחקות שנתיים לאחר ביצוע קורס נהיגה מונעת ובתנאי שלא בוצעו עברות תנועה נוספות.

פורסם

אתה יודע משהו לגבי שלילה ?

כי יש לי על ה12 נקודות האלו, עוד 6 נק' שלא מופיע, מדוח על חגורה שקיבלתי לא מזמן

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה לא נהיגה מונעת

זה קורס בסיסי להניגה נכונה

בנהיגה מונעת יש מבחן בסוף

וזה לא משנה אם עברת בבסיס אתה צריך לעבור את זה עוד פעם

פורסם

מה קורס לנהיגה נכונה ?

עשיתי את זה כבר לפני איזה שנתיים אני חושב.

יענו עוד פעם יבלבלו לי את המוח יום שלם על החשיבות של חגורה וכמה טוב זה נת"צ ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קורס נהיגה נכונה בסיסי

שלילה ל-90 ימים יקבל נהג אשר צבר לחובתו 36 נק' ומעלה במשך שנתיים ימים. בתום ה-90 ימים יצטרך לעבור מבחן תאוריה כתנאי לחידוש רשיונו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אז ככה נשלח לי מכתב שאני אמור לעשות קורס בנהיגה(אני משער שזה נהיגה מונעת) בגלל שצברתי 18 נקודות.

רציתי לדעת אם עבירות באמת נמחקות אחרי שנתיים כמו עצירה בעצור/חגורה/מהירות.

ואם עברתי את הקורס נהיגה מונעת בבסיס שלי אז יש מצב שאני פתור מזה אם אני מודיע למשרד התחבורה?

תסתכל על הספח שקיבלת בסוף הקורס, כתוב שם במפורש - "קורס נהיגה מונעת בצה"ל אינו פוטר מביצוע קורס נהיגה נכונה לנהגים שצברו 12 נקודות ומעלה".

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
עמית, תודה רבה :)

הרגעת אותי לגבי השלילה, אני ארשם לעשות את הקורס בקרוב.

אור,

אני לא חשוב ש"התנדבותך" תשנה משהו

לפי המידע, במשרד התחבורה.

http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RISHUI_INFO/index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_42

לא תינתן אפשרות למחיקת נקודות כאשר נוהג עובר קורס מרצונו כבעבר

אך אם קבלת כבר זימון כפי שציינת כאן

מתעלק:

קיבלתי זימון לקורס בגלל 12 נקודות, מישהו יותר מכמה נקודות זה שלילה ל90 יום ?

זה עסק אחר

פורסם

אני לא מאמין שאני אצטרך לסבול 12 שעות של חפירות על כל מיני שטויות.

ת'כלס זה לא שטויות אבל אלו דברים שידועים מראש.

חחח אני בטוח אתחיל לנסוע כחוק ולעצור בכל תמרור עצור בשביל לא להגיע לקורס פעם נוספת.

ת'אמת לפי דעתי זאת אחלה שיטה(מקווה שכמה אנשים פה לא ירצו לסכול אותי אחרי זה באבנים)

אבל אני חושב שאנשים ירצו להימנע מלהגיע לקורסים האלה וכל הבזבוזי זמן האלה ובאמת יחשבו פעמיים לפני שהם לא חוגרים חגורה ועוצרים בעצור.

מישהו יודע איפה מתקיימים הקורסים האלה באיזור המרכז?

פורסם
אני לא מאמין שאני אצטרך לסבול 12 שעות של חפירות על כל מיני שטויות.

ת'כלס זה לא שטויות אבל אלו דברים שידועים מראש.

חחח אני בטוח אתחיל לנסוע כחוק ולעצור בכל תמרור עצור בשביל לא להגיע לקורס פעם נוספת.

היית צריך לחשוב על זה לפני ששמת זין על תמרורי עצור. הם שם לסיבה כל שהיא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תסכים איתי שיש המון תמרורי עצור שאין שום טעם לעצור בהם,אני לא מתכוון במובן של להמשיך לנסוע כאילו הוא לא קיים וכאילו לא קיים שם כלום פשוט אני מתכוון במובן שאפשר להתייחס אליהם כמו לתמרור המשולש ההפוך שאומר תן זכות קדימה..והשוטרים יודעים שאין טעם לעצור שם ועומדים בשביל לחלק דוחות לא כי זה חשוב לחנך את הנהג שלא יעשה את זה עוד פעם אלא בשביל לעשות קופה.

ובכלל כל הקורסים האלה הם סתם נועדו בשביל לעשות קופה על האזרחים.

• תוכן חדש...