Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ אימפרזה GT 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני חושב שמצאתי אהבה חדשה .

אימפרזה GT שנת 99 יד 5 140K משופרת קצת.

במחיר אטרקטיבי.

עכשיו השאלה שלי בנוגע לאחזקה של רכב כזה.

למה אני יכול לצפות:

מבחינת צריכת דלק, למישהו שלא מתגרזן בכלל.

ביטוחים כולל מקיף + אני עוד נהג צעיר.

מחירי טיפולים .

מה אתם אומרים בגיל 22 אם משכורת של 4-5K אפשר להחזיק רכב כזה?

אם שכחתי משהו, אשמח אם תוסיפו כל פיסת מידע קטנה שיכולה לעזור לי.

דרך אגב אני הולך לראות את הרכב בבוקר.

תודה

מאור

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להחזיק רכב עם משכורת כזו, אבל תקח בחשבון שהצריכת דלק גבוה ולכן העלויות אחזקה גבוהות. המחיר של הרכב מאוד קורץ אבל האחזקה שלו מאוד יקרה.

חוץ מבעיה שך אספקת דלק לצלינדר 4 (נראה לי שכמה סדנאות פתרו היום את הבעיה) לא ידוע לי על מחלות בדגם הספציפי.

ממליץ לנת לחפש את הדגם של שנת 2000 (שנה אחרונה ששווק) שמגיע עם כרית אוויר, ABS וסאנרוף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תיקון קטן ל-redzone:

הדגם ה"מפואר"/כבד הוא תת-דגם מקביל ולא תלוי שנתון (ז"א שניתן למצוא GT שנת 99 עם ABS ובלי ABS)

צריכת דלק:

בינעירוני רגוע (90-100) - 1:9 / 1:8

כסאח (ECUTEKי) - 1:4

מחירי טיפולים אני אעדכן בערב (הקלסר עם הקבלות בבית) - מה שקופץ לי לראש זה שמן יקר (רק השמן עצמו, בלי פילטר ועבודה זה באזור ה-350 ש"ח) וצמיגים שצריך להחליף לעיתים תכופות יותר וברביעיות.

פורסם
שמגיע עם כרית אוויר, ABS וסאנרוף.

ועוד חידוד קטן, 2 כריות (נוסע + נהג) לעומת כרית אחת בדגמים הקלים.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אפשר להחזיק אוטו עם משכורת כזאת רק אם אין לך דירה לשלם עליה,אם אתה גר עדיין עם ההורים או שותף עם עוד אחד או שניים,לא תהיה בעיה.

אם אתה גר בדירה לבד עם אוטו כזה יהיה לך מאוד קשה.

תעשה את חישובים,תחשב במקרה הכי גרוע,ושיהיה לך בהצלחה.

פורסם

שמע לי יש STI 2004, היתה לי לפניה סיאט איביזה FR 2007 משופרת מאוד והעלויות אחזקה אפילו לא דומות, לרעת האימפרזה כמובן.

אני חושב שהמשוכרת שלך מאוד תגביל אותך גם אם אתה מתגרזן או לא זה אוטו שחולה דלק ברמות שאתה לא מבין...

אצלי אני עושה 1000-1500 ק"מ בחודש רוב הזמן לא נוגע בגז ואני מצליח להגיע ל2000 שקל בחודש על דלק וגם יותר...

אוטו לא זול בכלל וקח בחשבון שבשנתון שלך סביר להניח שעלולות להיות תקלות כי זה רכב לא חדש

יש לי שכן עם אימפרזה GT שנת 2000 שהוא היד הראשונה על הרכב הוא פשוט מאוהב בו ולא מסוגל למכור, היתה לו גם S2000 בשותפות עם אחיו שמכרו מהר מאוד, אבל על האימפרזה הוא לא מוכן לוותר כבר כמעט 10 שנים שהוא איתה.

הרכב הזה מדהים ומאוד חזק אבל קח בחשבון שהנאה עולה, ועולה הרבה.

הרכב עלול להיות מאוד קיצוני בתגובות שלו ומצריך נהג מיומן.

בכל אופן דעתי האישית הוא שאם אתה לא בעל ממון, עדיף לך לקנות רכב ספורט אחר שיהיה קל יותר להחזקה

הקניה היא החלק הקל אחי אחרי הקניה זה כבר נהיה לא פשוט(שוב תלוי למי)

פורסם

תודה על התגובות

אני גר אם ההורים עדיין:-(

גם אני נוסע בסביבות 1000-1500 ק"מ בחודש

אבל יש לי להחזיר כל חודש 1K אז יותר נכון משכורת בסיבות 4K+-

מה אם ביטוחים למישהו יש מושג כמה יעלה ביטוח כולל מקיף לנהג צעיר נשאר עוד שנה וחצי.

עדכון לגבי הרכב היום ההיתי אמור לנסוע לראות אותו אבל הוא לא ענה לי

הוא חזר אליי רק ב-4 בצוהריים אז זה נדחה ליום ראשון

הוא אומר שברכב יש משאבת דלק מוגדלת טורבו של STI קולר חדש רוב הצינורות הוחלפו לצינורות סיליקון ועוד הרבה

כולל פנים הרכב מושבים STI ספוילר STI שבמידה ואני קונה הולך לרדת:roll:

פורסם

מאור אתה עושה טעות בבחירת רכב לדעתי, התקציב שלך מאוד נמוך ואתה תהיה מאוד חנוק בכסף.

ביטוח לי עולה על STI 04 הכי זול שמצאתי 9000 שקל+100 ש"ח לאיתוראן כל חודש.

אני בן 20 וכבר לא נהג חדש, אבל עדיין נהג צעיר.

פורסם
מאור אתה עושה טעות בבחירת רכב לדעתי, התקציב שלך מאוד נמוך ואתה תהיה מאוד חנוק בכסף.

ביטוח לי עולה על STI 04 הכי זול שמצאתי 9000 שקל+100 ש"ח לאיתוראן כל חודש.

אני בן 20 וכבר לא נהג חדש, אבל עדיין נהג צעיר.

למה טעות אני לא מתכוון להחליף את הרכב הרבה זמן

ואני לא מתכוון לקנות שום רכב שהוא לא הנעה כפולה מנוע 1800-2000 מוגדש

אני בן 22+ עוד שנה וקצת אני כבר לא נהג חדש

והביטוח ירד משמעותי

לא ניראה לי שאני יוותר בגלל עלות ביטוח לשנה וחצי

אבל תודה בכל מקרה

הדבר שאני כן מפחד ממנו הוא שאני כן יצטרך להיות "משועבד לרכב"

פורסם

קודם כל נעמיד דברים על דיוקם: זה שאתה בן 22 וקצת אומר שעוד קצת יותר משנה אתה לא תהיה עוד נהג צעיר. נהג חדש זה לתקופה של שנתיים, ובהנחה שאת הרישיון הוצאת בגיל 17, אתה כבר שלוש שנים לא נחשב לכזה.

הלאה:

אינני נוהג להכנס לכיס של אחרים, אבל היות והעלית את סוגיית השכר שלך, אני מרשה לעצמי להתייחס לכך, ברשותך (אם לא מתאים לך שאתייחס, אתה מוזמן לפנות אלי כדי שאמחק את הפיסקה הבאה).

ראשית, אני מוריד בפניך את הכובע על כך שהסוגיה הזאת נלקחת בחשבון. לצערי, יש לא מעט מקרים בהם אנשים רוכשים רכב (או כל דבר אחר) מבלי שהם מבינים את ההשלכות הכלכליות שיש לו על חייהם. טוב שאתה יכול לשים כבר בשלב זה את האצבע על העניין. מעבר לכך, לענ"ד, הרכב הזה גדול עליך. בוא נצא מתוך הנחה שהשתחררת מהצבא במהלך השנה האחרונה, וכעת אתה לוקח לעצמך חופשה קטנה בטרם תעבור לשלב הבא בחייך - לימודים אקדמיים. זה המסלול שאני עברתי, בכל אופן.

אם כן, עליך לזכור שחוץ מהוצאות הלימוד, שעדיין מוקדם לאמוד אותן (אני מניח שאינך יודע מה אתה מתכוון ללמוד והיכן), עליך לזכור שהשכר שלך ככה"נ לא ישאר ברמתו הנוכחית, כיון שאין מה לעשות: לימודים גוזלים זמן לא מבוטל, ובניגוד למדינות נאורות, בישראל סטודנטים עדיין אינם מקבלים שכר מהמדינה.

בוא נצא מכאן לשני תרחישים:

1. מקום הלימודים שלך נמצא במרחק נסיעה מביתך. אתה כמובן לא תוותר על התענוג שבהגעה עם הרכב שלך (ואני לא אומר את זה בלגלוג, כך בדיוק גם אני נהגתי). חשב מהי עלות הדלק שצפויה לך בשל כך, וכמובן שאת התוצאה עליך להוסיף להוצאות שיש לך ממילא כבר עכשיו.
  2. מקום הלימודים שלך נמצא במקום מרוחק מביתך. במצב זה, סביר שתצטרך לשכור דירה. האם יש צורך שאני אמשיך את ההסבר, או שקלטת כבר את הראש שלי?

כמובן שאני בכלל לא מדבר על מצב שבו אתה מתכנן לחסוך קצת כסף בצד לכל מטרה שלא תהיה.

בקיצור, בהנחה שההורים שלך לא מממנים אותך ושאתה חי ברמת חיים ממוצעת, אני חושב שכדאי שתרד מזה. יש לא מעט מכוניות ספורטיביות מעניינות בתקציב הזה ובעלויות אחזקה שפויות יותר. לדעתי, אין תועלת ברכב שעומד בחניה ומעלה אבק רק משום שאין לבעליו את היכולת הכלכלית להשתמש בו (אלא אם מדובר על איזו ענתיקה שממתינה לשיפוץ, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים עם אלעד.

הGT ממש יקרה לאחזקה וזה מורגש מאוד.

לגבי הביטוח, חבר בגילך משלם משהו כמו 7K על הביטוח לGT שלו.

הייתי שוקל ספורטיבית "כבדה" פחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ידידי הצעיר תשכח מזה,

צריכת הדלק היא בממוצע 1:6, הביטוח יקר מאוד, וכך גם האחזקה,

עם משכורת כזאת קשה מאוד להחזיק כזה ולהצליח לחיות כמו שצריך מעבר לאוטו.

ואל תשכח שהוא בן 10 כבר, זה לא יקל על האחזקה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
ידידי הצעיר תשכח מזה,

+1.

זה בהנחה שאתה לא מתכוון להוציא כל חודש את כל המשכורת שלך על הרכב, מפני ש:

1. בטח יש לך גם הוצאות אחרות.

2. זה יהיה חבל.

אני די מבין את ההתלהבות שלך והרצון לקנות רכב חזק, אבל אל תעשה טעות שאתה עלול להתחרט עליה.

תעשה הרבה חושבים לפני שאתה רץ לקנות כזה רכב.

• תוכן חדש...