Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משהו ברכב שזולל לי חשמל בצורה מטורפת כשהרכב מכובה.

לא בדקתי את זה עם מכשירים מיוחדים אבל אחרי נסיעה של חצי שעה, הרכב עומד בערך 3 שעות, המצבר כאילו אין לו כבר כלום, אפילו המנורות של הלוח שעוניםם נהפכים לחצי אדומים. אבל אם נגיד אני נוסע חצי שעה ואחרי זה משאיר את האוטו עומד עם פנסים דולקים ורדיו דיסק דולק עם מוזיקה לאיזה 5 דקות ואז מניע את הרכב, הוא מניע בלי בעיות ואפילו מסובב את הסטרטר ממש מהר, לעומת במצבר הקודם שהיה עושה את זה בעייפות יתר.

הנקודה היא שאם אני מנתק את המצבר והולך לבית, מחזיר את חיבור המצבר אז הרכב מניע בצ'יק, אבל אם אני משאיר אותו מחובר אז הוא נגמר תוך 3 שעות לגמרי. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש דרך כל שהיא שכל צרכני החשמל יפעלו בעט סיבוב הסוויץ? רדיו דיסק פנסים וכו וכו?

פורסם

יש לך זליגה איפשהוא.

אני מניח שחשמלאי ימצא את זה במהרה ויתקן.

תבדוק האם מותקן איזה תאורה או משהו "מדליק" ו"צעיר" שמחובר לחשמל.

פורסם

יש לך תאורה בתא המטען? אם כן, תבדוק את תקינות הלחצן שמכבה את התאורה כשדלת תא המטען סגורה.

היתה לי הבעיה שאתה מתאר בזמנו בפיאט אונו והסתבר שהלחצן השתחרר ממקומו והנורות בתא המטען דלקו כל הזמן ורוקנו את המצבר.

פורסם

חיסול כזה של מצבר אומר או זליגה גבוהה מאד או בעיה במצבר או שילוב שלהם.

אם יש לך ידע בסיסי בחשמל תוכל לנסות לאתר לבד את הבעיה. אם לא- חשמלאי רכב.

פורסם

מסבתר שהבעיה הייתה המצבר, נסעתי לת"א ומיד לאחר מכן ניתיקתי את 2 הקטבים של המצבר, אחרי שעתיים חיברתי אותם שוב ניסיתי להניע, הרכב עה 2 סיבובי מנוע והמצבר שוב מת.

• תוכן חדש...