Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רגעים קטנים של אושר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... הבעיה שצריך להגיע לפתח תקווה קודם :|.

חחח גדול!!!

הסיבוב עצמו הוא די מסוכן כי בסוף אתה צריך לתת עוד הגה ולדקלם מהר את תפילת הדרך כי הרדיוס מתקטן בפתאומיות אבל בכל מקרה זו תמיד בעיה כשצריך להתקרב לעיר פ"ת (למרות שאני גר שם) :roll:.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קספר אתה מכניס אותי לכאלה בלבלות. אני מסכים עם כל מילה שרשמת, מה שמדהים בקליאו זה שברגע אחד היא יכולה להיות רכב יומיומי כמו כל טויוטה או מאזדה וברגע אחר רכב ספורט עם זנב שמח שמעלה לך חיוך של ילד קטן על הפנים.

אני עכשיו נמצא בצומת דרכים עם הקליאו שלי וזו הסיבה שכ"כ קשה לי להיפרד. הרכב הקטן הזה מספק לך כ"כ הרבה פאן שלא בא לך להיפרד ממנו (במיוחד לאור המחיר המצחיק שלו).

ד"א, אחד הסיבובים שאני אוהב "לקחת חזק" בדרך לעבודה הוא הירידה בצומת גהה מכביש 4 לכיוון צפון לז'בוטניסקי לכיוון פ"ת. 2 נתיבים שהופכים ל-3, כ"כ הרבה מקום למשחק, נכנס בד"כ על איזור ה-80 קמ"ש עם החלקה שנמשכת על 2 נתיבים לפחות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תגיד כספר, יש מצב שזה נגמר ככה?

לא, לי יש רק 31 הרשעות קודמות.

רגע, איך סופרים הרשעות קודמות? כולל האחרונה שבגללה אני פה במעצר?

אם כן...אז אולי זה כן אני! :shock:

סוהר! סוהר!! תפתח לי את התא! אני צריך לכסות את האוטו!

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
סיבוב מזעזע!

אולי הדוגמא הכי טובה בישראל לסיבוב עם רדיוס לא אחיד ומסוכן...ותעיד על כך גדר הבטיחות החיצונית שם שהיא תמיד חדשה או לא קיימת...היא לא מספיקה להזדקן בכבוד!

והשרשור הוא לא על מחלפים, השרשור הוא על החוויה!

אני מסכים, כשעבדתי בפתח תקווה תקפתי את הסיבוב הזה על בסיס יום יומי , ובאמצע הסיבוב משתנה הרדיוס וכמעט זורק אותך לגדר ההפרדה.

עם זאת, האושר מכך שאתה עוזב את פתח תקווה מכניס אותך לאופוריה בסיבוב הזה אז צריך להזהר :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני מסכים, כשעבדתי בפתח תקווה תקפתי את הסיבוב הזה על בסיס יום יומי , ובאמצע הסיבוב משתנה הרדיוס וכמעט זורק אותך לגדר ההפרדה.

עם זאת, האושר מכך שאתה עוזב את פתח תקווה מכניס אותך לאופוריה בסיבוב הזה אז צריך להזהר :)

החלטת לפתוח חזית חדשה?

עוד 3 חודשים אני עובר לגור בעיר הזאת!

נגמרו העניינים עם הקליאו, אז התחלת עם פ"ת?

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
או! שלום!

זה -ה-סיבוב.

רק צריך להזהר מהגבשושית בנתיב השמאלי.

בזמנו הסיבוב הזה עורר הרבה מאוד עיניין בפורום מטופש אחר.

אכן, אחד הסיבובים היותר חביבים, רק צריך להזהר בלילה כשנכנסים אליו על 85-90 ומגלים שהכביש לח.:lol:

שמעתי שעל אלפא בררה אפשר לתקוף אותו על 120 קמ"ש... :roll: (המבינה תבין) :-D

העברת משקל חריפה ע"י עזיבת גז וקצת הגה פנימה, הזנב יוצא מהר וחזק יחסית, כמעט נעילה נגדית עם ההגה ואפילו בלי גז הקליאו מתיישרת.

א. נשמע כמו חוויית בוקר איכותית.

ב. היגוי יתר מתקנים עם המצערת ולא עם ההגה, תיקון עם ההגה יכול להוביל לתיקון יתר וההמשך ידוע.

ברור לי שאתה מודע לסעיף ב', אבל צריך להדגיש נקודה זו בכל זאת, למען עמותת מחבקי הגדרות שמתאספת בסיבוב הזה לא מעט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם כבר אתה בקטע של לתקן, לפחות תעשה את זה כמו שצריך.

היגוי יתר מתקנים קודם כל עם ההגה, אחר כך עם המצערת אם יש צורך.

אם תתקן רק עם המצערת אתה לא תסיים טוב.

פורסם
ב. היגוי יתר מתקנים עם המצערת ולא עם ההגה, תיקון עם ההגה יכול להוביל לתיקון יתר וההמשך ידוע.

ברור לי שאתה מודע לסעיף ב', אבל צריך להדגיש נקודה זו בכל זאת, למען עמותת מחבקי הגדרות שמתאספת בסיבוב הזה לא מעט.

וואלה?

ואם תתקן עם גז ותשאיר את ההגה סטטי...מה יקרה?

תיקון היגוי יתר מתקנים גם עם ההגה וזאת כדי לשמר אחיזה טובה של הגלגלים הקדמיים על ידי כך ששומרים שהם יהיה בגלגול הטבעי שלהם ולא להחלקה הצידה (זה מה שיקרה אם לא תתקן עם היגוי נגדי במקרה של היגוי יתר). אחיזה טובה של הקדמיים חשובה בשביל שכשתחזור לגז תהיה לכך השפעה מהירה ומספיקה.

אם במצב של היגוי יתר תשאיר את ההגה באותו מצב כמו שהוא היה לפני הכניסה להיגוי יתר (כלומר, הגה פנימה לכיוון הפניה) אתה ממש לא תורם ליציאה מהיגוי היתר אלא עלול להחריף אותו (העברת משקל) או סתם להכנס לסחיפה מוזרה ויציאה מהנתיב.

תיקון נכון של היגוי יתר עושים גם עם היגוי וגם עם דוושת התאוצה, אבל זה במקרה שהיגוי היתר הפתיע אותך. אני רציתי להכנס להיגוי יתר וזה מה שקיבלתי.

פורסם

ובמעבר חד לצפון הרחוק (חיפה):

יום שישי בצהריים, אני יוצא מכיוון מת"ם ומאיץ לי בכיף, כשפתאום מטומטמת עם הונדה סיויק בנתיב לידי מחליטה "לטייל" בין הנתיבים וסוטה לתוך הנתיב שלי (בזמן ההאצה). איפשהו בתת-מודע שלי כל ההודעות שקראתי על האיביזה גורמות לי לדמיין איך אני נכנס בתיירת הנתיבים, אבל בכל זאת אני נשאר אופטימי, לוחץ בכל הכח על הבלמים (וגם על הצופר, להרחיק את המפגע) ומגלה (בפעם הראשונה ומקווה שהאחרונה) שוואללה, איביזה כן יודעת לבלום לא רע ואפילו בלי דרמות כלשהן :-)

(וגם יצאתי מרוצה ש"שטפתי" אותה ברמזור (מה שלא אופייני לי..בדר"כ אני לא מתרגש) ומי יודע - אבל אולי בפעם הבאה היא תשים לב לכביש שהיא נוהגת, ולא לחברה שלה שישבה לידה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• אחראי פורום
פורסם

אני הייתי כ"כ מאושר לעזוב את פ"ת שאפילו הפקקים של כביש 5 בלי מזגן היו בשבילי כמו לונה פארק.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פעם אהבתי את הירידה מאלוף שדה לכיון בר אילן (הסיבוב החד לפני רמת אפעל) .

עד ששמעתי שחבר התנגש שם בקיר עם הונדה קופה....

פורסם

אני חושב שחווית בוקר של שמר הכי איכותית בשרשור הזה.

בקשר לסיבובים תמיד אהבתי לרדת מכביש 4 לבית דגן. אותן 270 מעלות של רדיוס משתנה.

גם יציאה לכביש 4 מכיוון נמל אשדוד תמיד עשתה לי את זה בלילות. אפילו יותר מחברה שהייתה גרה בעיר הזאת.

• תוכן חדש...