Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz Energy VS. Hi Energy? מה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מתלבט, בלי להתייחס בכלל למחיר, להתייחס לשמיעה נטו, איזה סט נשמע יותר טוב, איזה סט לקנות מבין שני אלה:

שמעתי את האנרג'י ומאוד אהבתי, אבל הרבה אומרים פה שההיי אנרג'י זה "אגדה"

1. Hertz Hi Energy HSK 165

6.5'

125RMS

Hertz_Hsk_165_2_Way_Component_Car_Speaker.jpg

2. Hertz Energy ESK165

6.5'

100RMS

esk165.jpg

תודה לעוזרים!

פורסם

הכי טוב שתשמע את ההיי אנרגי'י וכך תוכל להשוות בין הסטים.

ההיי אנרג'י פשוט נפלא, אני מאוד אהבתי אותו.

HU: Eclipse CD7200mkII

Comp: DLS Iridium 6.2i Amp 1: JL Audio 300/2

Sub: JL Audio 10W3v3 Amp 2: JL Audio 300/2

פורסם

אתה משווה פה 2 רמות שונות, אני מאמין שהרוב ימליץ לך על ההיי אנרג'י אבל אתה צריך לשמוע ולהחליט לבד

פורסם

ללא שום ספק ההיי אנרגי טובים יותר

באחריות!

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

תלוי בהפרש המחירים. אני התחלתי מאנרג'י,שמעתי אותם לפני ההתקנה.ברגע שחיברו לי לאוטו היי אנרג'י, לא חשבתי פעמיים ושידרגתי. אחלה קומפוננט,אני אישית מאד מרוצה.

פורסם

תשמע אנרגי זה סדרה 1

הי אנרגי זה סדרה 2

כך לדוגמה BMW סדרה 1 ( נשווה אותה פה לאנרגי)

וכך לדוגמה BMW סדרה 3 ( נשווה אותה להי אנרגי )

מה הקשר ?

אז ככה הסדרה היותר טובה מעל אנרגי זה הי אנרגי וכך גם מעל BMW 1 יש את BMW 3 אז מה יותר טוב?

והמחיר כמובן בהתאם הי אנרגי יקר יותר.(פה בהתאם נוכל להשווה גם HERTZ MILE 3 חלקים ל BMW 7).

עכשיו תבין עדיין עדיף להוסיף את ה 300 שקל ולקנות הי אנרגי. אך הכל תלוי בתקציב אם הוא מוגבל

אז אתה לא יכול להרשות לעצמך משהו יקר לך על אנרגי אך אם יש יותר לך על הסדרה הגבוה יותר.

• תוכן חדש...