Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין להתקין מערכת בפורד מוסטאנג CONVERTIBLE.

בדלתות הקדמיות יש שני רמקולים , אחד 5X7, ועוד סאבוופר קטן 8 אינצ'.

כרגע יש לי ציוד מרכב ישן :

מגבר HIFONICS 4 ערוצים , 110 RMS לערוץ.

מגבר מונובלוק HIFONICS , מספק 800 RMS ב 2 אוהם.

ס'אבוופר IDMAX 12 אינץ.

קומפוננט 6.5, של DIAMOND AUDIO HEX 600A

פאנל של ALPINE 9853

הסאב בצורתו הנוכחית אינו נכנס לבגאז', מכיוון שיש בעיה בגובה, כמו כן , המליצו לי לעשות התקנה של סאב מקדימה, ברגליים של הנוסע, כמו שמישהו עשה פה בפורום.

עכשיו לדלתות חשבתי על זה:

http://cgi.ebay.com/NEW-JL-AUDIO-8W0-4-8-75-W-RMS-SUB-CAR-SUBWOOFER-8W04_W0QQitemZ350143643272QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item350143643272&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

או זה:

http://cgi.ebay.com/JL-AUDIO-SUBWOOFER-8-SUB-125W-8W3V2-D4-NEW-8W3V2D4_W0QQitemZ370141567526QQcmdZViewItemQQptZCar_Subwoofers_Enclosures?hash=item370141567526&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

בצירוף של הקומפוננט שכבר יש לי.

מה אתם חושבים? כמה נפח הסאבוופרים האלו צריכים? האם נפח של חצי דלת תספיק לסאבוופרים האלו?

כמו כן , לגבי התקנה של הסאבוופר מקדימה , האפ יש מישהו מאיזור ירושלים או המרכז שעשה את זה ואפשר לשמוע אצלו באוטו?

בנוסף, המערכת שיש לי היא 1 DIN, כשהמערכת המקורית של המוסטאנג היא DOUBLE DIN, וחשבתי להחליף למשהו כזה:

http://www.sonicelectronix.com/item_9027_Eclipse+AVN5510+-+AVN52D.html

מה דעתכם בכללי על הרכיבים. ותנו הצעות מקוריות לייעול.

תודה, צחי.

פורסם

קודם כל, רכב סקסי בטירוף!

אין ספק זה רכב של גבר.

לגבי הסאב - זה סאב מעולה ונראה ששידכת לו מגבר מתאים, אז למה לא לנסות לבנות לו תיבה חדשה שתתאים לתא המטען?

לגבי סאב וופרים בדלתות - אם יש מקום לסאב 8 אינטש, בדרך כלל סאבים כאלה מסוגלים לנגן בנפחים שנאים בין 10 ל22 ליטר - לדלת של מוסטנג לא צריכה להיות בעיה לספק כזה נפח, רוב הסיכויים שגם סאב פרי-אייר יעבוד טוב.

אבל - אם אתה כן מתכוון לשים שם סאב או וופר רציני - תוסיף כמה שכבות של בידוד אקוסטי לדלתות ולדיפון, אל תוותר על זה.

מעבר לכך הייתי ממליץ לך לנסות גם וופרים של הייבריד אודיו - L8 במקום סאב וופרים וללכת יותר לכוון של סט שלושה חלקים.

הסט קומפוננט שיש לך הוא סט טוב, אם אתה אוהב אותו, אתה יכול להשאר איתו אבל אם אתה חושב על חדש, הייתי מציע לך לשמוע קצת מערכות קודם כל ולהחליט בעצמך.

יש מפגש בעוד שבועיים - אני בטוח שאנשים כאן לא יתנגדו להזיל ריר על מוסטנג חדשה וסקסית להפליא :-P

תעלה תמונות של הרכב.

ולגבי רדיו דיסק דאבל דין - תנסה משהו מהמוצרים הגבוהיים של אלפיין למשל (תסלח לי, אפילו לא הספקתי להביט בלינקים עדיין) או שתבדוק בחברה אם יש מתאם לחצי דין.

אני גם הייתי שוקל פרוייקט CARPC ופשוט לשים שם מסך מגע במקום - אופציה מאוד מעניינת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבג'ז הוא כמו של 206CC.

הבג'ז פיצפון ונמוך. ויש פח מפריד בין הבג'ז לסלון הרכב.

אין אפשרות ליצירת מעבר אוויר בין הבג'ז לסלון הרכב.

ולכן האופציה לדעתי היא או לוותר על הכסא מאחורה. ולבנות שם תיבה (מהכרות עם בעל הרכב לא אפשרי)

או להתקין סאב 10 / 12" מתחת לרגליים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם בדלתות יש מקום לאלמנט 8 אינץ' + אלמנט 5 על 7,

אז אני לא מוצא בעיה למקם 2 סאבים בדלתות, + מידבאס 5 ורבע שיהיה חתוך יחסית גבוה (הריי גם ככה יש סאבים 8 שעולים יחסית גבוה והם מקדימה זה לא שהם ימשכו את הבאס אחורה),

לא חושב שיהיה חסר באס, רק צריך להוריד איזה באלק על 2 הדלתות הקדמיות של איטום מאסיבי

פורסם

בעבר חשבתי לרכוש אחד כזה. על ה 8W0 אין ביקורות מהולולות, על ה W3 לעמות זאת יש הרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הציוד הישן שלך מעולה אל תחליף כלום חוץ מה-HU אם אתה מעוניין לשדרג לדאבל דין.

תשכח מהסאבוופרים האילו.

מה שאתה צריך זה סט 3 חלקים מקדימה את הסט קומפוננט הישן שיש לך תתקין מאחורה

מומלץ מורל אילייט 3WAY הוופר 9 אינץ כמעט בטוח שאפשר לעשות התאמה במקום הוופר 8 אינץ שיש כרגע

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1413

הסאבוופר IDMAX עובד מעולה בתיבה אטומה בנפחים החל מ-28 ליטר ומעלה בנה לו תיבה חדשה אצל נגר

זה המפרט:

http://www.imagedynamicsusa.com/manuals/iDMax/iDMax12D4V3.pdf

מחשבון תיבה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

A-60

B-25

C-35

נותן לך תיבה אטומה מלבנית דקה של 52.5 ליטר שים לב שהגדלים הם נטו לא כולל נפח העץ.

בדומה לתיבה בשרשור הזה הסאב צריך להיות מותקן בדיוק באמצע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=242530

פורסם

אופציה נוספת (ועדיפה בהרבה לטעמי אבל אתה צריך לשמוע כדי להחליט) היא לגאטיה 3 חלקים, L8 L4 L1PRO

אני בספק אם תצטרך סאב בכלל

פורסם

לא מעונין להיכנס להשקעה כזאת.

מלבד זאת, מה הרעיון בקניית עוד סט 3 חלקים ולא ליקנות סאבוופרים לדלתות?

פורסם

סט 3 חלקים מקדימה ישמע מעולה ,הוופר שלו הוא מידבאס ולא סאבוופר ועובד בתדרים אחרים.

בנוסף לא יודע אם לקחתה את זה בחשבון אבל המגנט של הסאבים JL הוא גדול וצריך לבדוק אם הוא ניכנס בכלל

בדלת יכול להיות שהמגנט יהיה גדול מידיי.

גם אם הם יכנסו תצתרך לקנות עוד מגבר מונובלוק כדי להגביר אותם.

פורסם
לא מעונין להיכנס להשקעה כזאת.

מיותר לציין שעלות התקנת סט 3 חלקים היא לא זולה. יכול להיות מצויין להתקין "8" אינטש מקדימה אבל זה דורש השקעה כספית לא קטנה הכוללת בתוכה איטום (סליחה איתמר:-)). כך שהבחור סיכם את העניין במשפט שציטטתי.
פורסם
מיותר לציין שעלות התקנת סט 3 חלקים היא לא זולה. יכול להיות מצויין להתקין "8" אינטש מקדימה אבל זה דורש השקעה כספית לא קטנה הכוללת בתוכה איטום (סליחה איתמר:-)). כך שהבחור סיכם את העניין במשפט שציטטתי.

אינני רואה צורך לרכוש סט קומפוננט ב7000 שקל, שעם העלויות מסביב בקניית הסט הזה ( הגברה , איטום , התקנה) יגיעו למעל ל 10,000 ש"ח , כאשר כרגע יש לי רכיבים שאני דיי מרוצה מהם, ואיני מחפש להכינס להשקעות גדולות כאלה כרגע.

אני מחפש כרגע פיתרון יצירתי להעביר את הציוד הישן לרכב החדש , ואולי לצור שיפור בהוספת אלמנט ( סאב , או מיד שיורד נמוך) ללא השקעה כל כך גדולה.

פורסם

בצורה הזו אי אפשר להגיע לשום מקום.

אם תשאל אותי להתקין דאבל דין יעלה לך הרבה כסף ולא ישפר את הסאונד,השאלה אם אתה מעדיף מולטימדיה

עם דאבל דין או להשתמש ברדיודיסק הישן שלך ולחסוף כסף ולהשקיע אותו בשיפור הסאונד.?

והשאלה הכי חשובה מה התקציב שלך.!

פורסם

להתקין דאבל דין לא יעלה כל כך הרבה , שכן אני מביא אותו מארה"ב ועלותו איננה כה גבוהה.

כמו כן, אני אוהב את הציוד שלי והשקעתי בו המון. אני מעונין להביא לתוצאה טובה , מבלי להשקיע הון תועפות.

• תוכן חדש...