Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת יתר 14.9-15.5V בGMC וונדורה 84'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו אמר וסת טעינה או שזה רק אני ?

+1

האלטרנטור תקין כיוון שהוא אכן מייצר מתח. התקלה היא בוסת הטעינה שתפקידו למנוע טעינת יתר.

אגב- יש קשר לכך שאמור להיות 2 מצברים ברכב? (אחד בתא מנוע והשני בתוך האוטו ליד המעלון נכים)

כרגע יש רק אחד ומישהו אמר לי שאולי זה אלטרנטור מחוזק שבנוי להטעין 2 מצברים ?

לא אמור להיות קשר בין התקלה לבין זה שאמורים להיות 2 מצברים ברכב. מתח הטעינה יישאר אותו מתח גם אם יש צורך להטעין 2 מצברים. ב"אלטרנטור מחוזק" הכוונה היא בודאי לאלטרנטור המסוגל לספק עוצמת זרם גבוהה יותר אשר תספיק להטענת 2 מצברים והזנת כל הצרכנים ברכב.

טעינת יתר עשויה לקצר את חיי המצבר ואולי גם צרכני חשמל אחרים. כדאי להקדים ולטפל בזה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום הורכב אלטרנטור מפירוק שקניתי אצל דוד כהן מאזור .

לפני ההרכבה החשמלאי שלי הריץ אותו על מכונה והוא טוען 14.5V וזה מצויין.

אגב - האלטרנטור שטען טעינת יתר בזמן הפירוק נפל לי על הריצפה וכאשר החשמלאי הריץ אותו על המכונה הוא בכלל לא הטעין או הוציא זרם! האלטרנטור שקניתי עם אחריות ל3 חודשים ובמחיר מצויין של 200 שקל.

תודה למי שעזר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...