Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמתעניין בCARPC ורוצה להזמין מסך - מתארגנת קניה קבוצתית.נא לפנות בה"פ.

מזמינים מחברת ליליפוט.

ביום חמישי נסגרת הרשימה.

פורסם

כדאי שתציין יותר פרטים, גודל מסך, עם/בלי טאצ', מחירים כמובן וכל פרט שתוכל לנדב בנוסף.

פורסם

ההזמנה היא מחברת ליליפוט.

כל המסכים האפשריים נמצאים באתר של ליליפוט.

מסכי 7" ועד 10.4".מגע וללא מגע.

יש מסכי in-dash.

טווח המחירים נע בין 230 ל 350 דולר תלוי בדגם.

מסכים בעלי כניסת VGA,וחיבור USB למחשב.יש אפשרות למסכי טלוויזיה(ולא רק מחשב)

נא לבדוק באתר את הדגם שמתאים לכם.

מחירים בפרטי,נא לציין דגם מבוקש.

פורסם

אם הייתי רוצה שמישהו יארגן לי חיפוש באיביי,הייתי מפרסם - "עזרה בחיפוש מסך".אני מארגן משהו כי ראיתי את ההתעניינות בפורום בcarpc.מרצוני החופשי,כדי לחסוך לאנשים טרחה של למצוא בעצמם.

ואם היית שואל בפרטי היית יודע שהמחיר הוא עם משלוח.

אם אתה לא יודע מחירים,ואיזה דגמים רלוונטיים, אז עדיף שלא תגיב.יותר מזה, אני חייב לשאול, מה הקשר בין התגובה שלך לת'רד שלי?!

פורסם

מחירים של מה?של מסכי ליליפוט? תמצא לי 629 בפחות מ250$,או gl701 בפחות מ350$.

הפורום הזה פשוט לא יאומן.בנאדם מארגן הזמנה כדי לעזור,בדק מחירים,משלוחים,וכל מה שצריך,וכולם בטוחים שהוא לא עשה שיעורי בית.

מנהלים - אם אפשר,תנעלו בבקשה את הת'רד הזה.מי שרוצה פרטים,יש ה"פ.מי שיש לו משהו להגיד על ת'רד כזה,בבקשה שישמור אותו לעצמו.

--------------------------------------

כל הנאמר פה אינו אישי.פשוט נשבר לי לראות שבפורום הזה במקום לפרגן כל אחד פותח את הפה ומחפש מה רע בכל דבר.

פורסם
המחירים שהתפרסמו למעלה הם מאוד יקרים מסך טאצ' 15 אינץ עולה כ- 1400 ש"ח

מה?! אתה שיכור?! תראה לי בבקשה מסך 15 טאצ' ב1400 ש"ח עכשיו אני קונה 10 תפסיקו להנפיץ מחירים בלי לדעת!!!

המחירים שBART דיבר עליהם הם כולל משלוח אין מחירים זולים יותר בשום מקום ואני עשיתי שיעורי בית אז חלאס אם ההנפצות ומי שלא רוצה שיסתום תפה ולא יעשה מעצמו לפחות צחוק

פורסם
הפורום הזה פשוט לא יאומן....פשוט נשבר לי לראות שבפורום הזה במקום לפרגן כל אחד פותח את הפה ומחפש מה רע בכל דבר.

מה?! אתה שיכור?! ....ומי שלא רוצה שיסתום תפה...

תגידו, מה נסגר אתכם? אתם רציניים? מישהו מכריח אתכם להיות כאן? תרגיעו.

ודווקא מאד מפרגנים בפורום הזה. בכל דבר וגם בזה. למשל מפרגנים לכולם, שכולם יראו שהמחירים שאתה "השגת", הם סטנדרטיים. שלא נדבר על הסיכון בהזמנה 'מסחרית', שעלולה לצאת בסופו של דבר יקרה יותר ממה שמוצהר כאן.

ארגנת קניה, סחטיין - כל הכבוד. פרסמת זאת, מברוק - יוזמה יפה.

מי שרוצה להצטרף - שיצטרף.

אבל מה ש0ZiRo0 רצה לומר, שחבל על כל הטרחה והמאמצים לעשות קניה מרוכזת ובלגן, בה בעת שניתן להזמין ישירות מאיביי במחירים זהים. ועד הבית - כולל משלוח כמובן.

פורסם

סתום את הפה תגיד בסטלה עם חברים שלך לא פה בפורום. ודווקא לא לי אישית, תחשוב פעמיים .

חוץ מזה אם לא היית עצבני בגלל שמישהו דפק לך את העסקה ואת הרווח שאתה עושה פה על גבי חברי הפורום ובגלל שאתה לא מכיר אותי ולא יודע במה אני עוסק בדיוק.

אז אחד העיסוקים שלי חמוד זה למכור ולהתקין מסכי LCD טאצ', TFT, CRT, מסכי רחוב FRT, ואני מאוד מאוד יודע את המחירים שקיימים כרגע בשוק במיוחד בתחרות שנמצאת היום לקראת סוף שנה.

אז תעשה שיעורי בית, ואם אתה רוצה 10 תפנה אלי אני אעשה על גביך רווח טוב. תפנה אלי בבקשה.

ומה שמצטבר ידידי אתה בדיחה גדולה, תעשה שיעורי בית מורחבים אל תדפדף לי שני דפים בלבד :) :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...