Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוםקאר עזרה בבקשה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב חוגג 16!

ואני מת לקנות תוםקאר לא בגלל שאני מתלהב וכאלה אני פשוט חייב משהו שיסיע

אותי ממקום למקום וזאת נראת לי האפשרות הכי טובה!

אז אם אפשר את דעתכם אם כדאי לי בככל אם זה בככל שווה את המחיר?(יד שנייה 40 אלף)

ותתנו לי יתררונות וחסרונות 1

תודה רבה!!

יניב

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

קנה אופניים חחחחחחחחח

תשמע גם אני חשבתי בגיל 16 ותכננתי איך אני הולך להוציא את הרשיון על הטרקטור ולקנות טומקאר אבל באמת מדובר פה על 40 אלף שקל וזה ממש לא בא ברגל אפילו אם אתה עשיר מאוד (מה שלא הכי נראה לי מכיוון שהיתה קונה חדש וזהו ואפילו לא שואל אותנו) בקיצור חכה עוד שנה תבקש מאבא שלך שיכניס לך את הכסף הזה(אם בכלל יש לך אותו)לבנק לתוכנית חיסכון טובה ובגיל 17 אהייה לך 50 אלף בערך ותקנה משהו אמיתי

נ.ב.

יש לי שלושה חברים שיש להם טומקאר שאחד ניסה במשך חצי שנה למכור את שלו רק לאחרונה הצליח

השאר נשארים איתם רק בשביל שבתות לטיולים

בקיצור לא כדי להתקרב השוק היחידי של הכלים האלה זה או דניה בחיפה או רמת אביב ג בתל אביב ולא ממש נראה לי שמישהו מהם יקנה יד שלישית

אז בקיצור תוותר על הפנטזיה....

וזה רק עצה לטובתך

דורון.

פורסם

קנה אופניים גם אני אהבתי!! :)

גנבו לי אותם לא מזמן :( 1

אבל בקשר לתוםקאר מה חברים שלך חושבים עליו הם מרוצים? הם חושבים

שזה הה שווה את הכסף??

ובכלל אנשים מה דעתכם כדיכי אני צריך לדבר עם הבנאדם שרוצה למכור לי!!!

פורסם

viper-gts הרגע ענה לך !

עצה שלי (ואני מניח של הרוב פה) תחסוך את ה40 אלף שקל. או שתקנה קטנוע (זו המלצתי)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
בקיצור חכה עוד שנה תבקש מאבא שלך שיכניס לך את הכסף הזה(אם בכלל יש לך אותו)לבנק לתוכנית חיסכון טובה ובגיל 17 אהייה לך 50 אלף בערך ותקנה משהו אמיתי

25% בשנה בתוכנית חסכון?! איפה??? גם אני רוצה... 8)

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

המלצה שלי

אם יש לך עודף כסף מומלץ ביותר גם מהנה מאוד בשבתות וגם יכולת סבירה בעיר

אם אין לך כסף מיותר חבל על הסכום שתפסיד על זה עדיף לחכות שנה

לפני כמה שבועות היה דיון על תאונה של טומקאר וכתבתי את דעתי די בהרחבה אתה יכול לחפש ולראות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אז ככה לא הייתי הולך על קטנוע ולפי דעתי אל תקנה את הטומקאר כי זה הבזבוז הכי גדול שראיתי.

חכה עוד שנה

ועוד משהו חשוב לחבר שלי נדפק איזה משהו במנוע אתה יודע איזה סרט זה לקחת את הטומקאר שלא נוסע למרכז כי שם זה המוסך ה"מקצועי"שלהם ז"א אני יודע שלשם הוא לקח אותו והוא שילם גרר באופן פרטי (הרבה כסף)

רק שתדע שיש דיי הרבה כבישים שאתה לא יכול לנסוע איתו

אבל הנה רעיון מעניין אולי תמצא איזה מיול או רינגר יד שנייה ב 10 אלף שקל אז אולי שווה לך

אל תתפוס אותי במילה אני לא בדיוק יודע כמה זה עולה יד שנייה

נ.ב.

אני זוכר שחדש עלה בסביבות ה80 אלף אבל שמעתי שיותר לא מוכרים אותם זה נכון

פורסם
אבל הנה רעיון מעניין אולי תמצא איזה מיול או רינגר יד שנייה ב 10 אלף שקל אז אולי שווה לך

אל תתפוס אותי במילה אני לא בדיוק יודע כמה זה עולה יד שנייה

נ.ב.

אני זוכר שחדש עלה בסביבות ה80 אלף אבל שמעתי שיותר לא מוכרים אותם זה נכון

מיול לא שווה שקל, יש לו הגבלה ל 40 קמ"ש, וזה מבאס בטירוף....... אפילו בעיר אתה מרגיש שאתה זוחל, לעומת זאת הריינגר ללא הגבלה, והוא גם מגיע ל 80, שזה כבר עדיף יותר, מה גם שיש לו שוק הרבה יותר גדול במושבים וקיבוצים (לכשתרצה למכור).

אני מצטרף להמלצה לא לקנות כלום, או לקנות קטנוע...

פורסם

תשמע כולם פה משוחדים כי זה כאילו לא רציני לתת לילדים בני 16 לנהוג אז לא יעזרו לך... אני לעומת זאת לא ככה כי לי היה מיול כשהייתי בן 16 כי תומקרים לא היו עדיין משומשים אלא רק חדשים ואני יכול להגיד לך שזה באמת אחלה קודם כל כי זה נותן לך נסיון לפני הנהיגה על אוטו, זה עוזר בשיעורים כי את כל עניין ההשתלבות אתה כבר יודע ואין עם זה בעיה, חוץ מזה זה נחמד מביא אותך מנקודה א' לנקודה ב' בכיף, לא עולה הרבה בדלק בכלל (מנוע 600 סמ"ק או משהו בסגנון) וזה לא כאילו שאתה זורק 40000 ש"ח לפח כמו שזה נראה פה אני קניתי את המיול ב37000 ומכרתי ב32000 לבנאדם הראשון שבא, בסדר הפסדתי 5000 שקל אבל זה לא כזה נורא והתועלת שהמיול הביא לי הייתה הרבה יותר גדולה מהמחיר שהוא עלה לי...

בקיצור זה ממש סבבה ואם בא לך ואבא מרשה :wink: אז תקנה בכיף רק תזכור לא לעשות עם זה דברים שאסור ואל תתחיל להיות איזה ערס שחושב שבגלל שיש לו רכב שמגיע ל70 קמ"ש הוא מלך העולם, תנהג כמו בנאדם, אל תירד לכביש מהיר כי אסור לך (למרות שמלא טומקרים כאלה עושים את זה) ואז תנהג לך בסבבה ותהנה.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

ממש תודה אחי!!

זאת התגובה שחיפשתי של מישהו עם ניסיון!(לא שאני מזלזל בכל השאר שהגיבו)

אבל תשמע אני עוד מתלבט כי זה עדין 40 ומשהו אלף ואם אני לא יצליח למכור!

אני נדפק אם הדבר הז כמו ילד מוגבל!!יענו אין לי בעיה והכסף לא ממש הבעיה!

אני פשוט לא רוצה לנסות למכור אותו במשך שנה זה מה שמפחיד אותי! :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...