Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינתיים מתבררים כמה דברים:

א) הבית היה מסומן על מפות צה"ל כבית שלא יורים עליו. וכל הסיפורים על כתב גיבור שיצר קשר עם צה"ל - קשקוש.

ב) מנתיחת גופות הילדות - התגלו רסיסי קסאמים כך ככל הנראה הן נהרגו מפגיעת קסאמים - כנראה אחיו מהחמאס סגרו איתו חשבון על כך שהיה "מקומבן" עם ישראל, בעד שלום ונכנס ויוצא מעזה מתי שבא לו.

אייל, אני עדיין מחכה לתגובה רשמית של צה"ל.

ואם הסיפור הוא כמו שאתה מתאר כאן איפה כל אלה שקפצו שלא סתם ירו על הבית שלו ושזה בגלל שהוא הסתיר חמושים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"כל אלה שקפצו" ?

בסך הכל אמא אחת - פרופוקטיבית משהו - שטענה את זה באמצע מסיבת עיתונאים שהשמיצה את הצבא הישראלי,

ונערכה בלא אחר מאשר לובי של בית חולים בו אושפזו חיילים שנפצעו ברצועה.

לגבי הסיבות לירי, הטענות לכך שבבית היו חמושי חמאס/פת"ח/WHATEVER הן בגדר "ברירת מחדל".

צה"ל טוען כי הוא לא יורה על בתי אזרחים כל עוד לא נורה מהבית הזה אל עבר כוחות צה"ל.

ככה שכל עוד לא בוצע תחקיר פרטני למקרה הספציפי, הסיבה הרשמית היא שמאותו בית נורה אל עבר כוחות צה"ל שהשיבו אש.

בינתיים כל המקרים שעשו רעש גדול בתקשורת, כמו פגיעה במסגדים, בתי ספר של אונר"א, בית חולים של הצלב האדום וכו' - הוכחו אח"כ ע"י צילומי צה"ל כמוצדקים ביותר.

הן אם בשל המצאות אמל"ח בתוכם (דבר שניתן לראות בבירור מפיצוצי המשנה שגררו ההפצצות), ובין אם בשל ירי מרגמות/קסאמים/גראדים/טילים נ"ט/נק"ל אל עבר חיילים/שטח ישראל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
CX25GTI, יפה אמרת.

דבר אחרון ל PROXIMA, נניח שאתה איש עסקים ואתה מנהל משא ומתן עם מישהו, הוא דורש מחיר של 1000, אתה מוכן לתת 800, הוא מתעצבן, זורק עליך את המסמכים ונותן לך אגרוף, אתה אומר יודע מה, אני אתן לו 900 , הוא שוב מתעצבן ונותן לך אגרוף והפעם גם בעיטה לביצים כי הוא רואה שזה עוזר.

אתה מחליט לבוא לקראתו עוד קצת ונותן לו 950 , יותר מזה אתה כבר תפסיד כסף.

הוא שוב מתעצבן, מוציא סכין, עושה לך שני סימנים על הפרצוף, שורף לך את האוטו.

עכשיו הוא אומר שחצי מהמוצר שייך לו וחצי לאחיו הערס ובסה"כ הוא מבקש 1200 כשאחיו הערס בכלל לא מסתכל עליך וממשיך להכות אותך, למרות שאין לך שום עסק איתו.

אם אתה חושב שצריך להעלות את ההצעה עוד אני מציע לך לא ללכת לכיוון של עסקים ובאופן כללי לעבור למדינה אחרת.

אם אתה חושב שהגיע הזמן לתת לאחד מהאחים סטירה ולאפס אותו, אנחנו באותו ראש.

דה-אנלוגיה .

שכחת לציין שאיש העסקים הזה שלח את האחים המופרעים שלו להתנחל בבתים של אותו מישהו כבר 40 שנה,

ועכשיו מנהל איתו משא מתן על היציאה, תוך כדי הרחבת האחיזה בעוד בתים,

ושהתשלום הוא בתנאי שחלק מאחיך הפרועים עוזבים ,

אבל חלק נשאר לו בביית וחלק מהשומרים שגייסת לשמור על אחיך הצווחנים ימשיך לשבת לו במטבח ובסלון ולפטרל.

עכשיו האנלוגיה שלמה.

פורסם
אייל, אני עדיין מחכה לתגובה רשמית של צה"ל.

ואם הסיפור הוא כמו שאתה מתאר כאן איפה כל אלה שקפצו שלא סתם ירו על הבית שלו ושזה בגלל שהוא הסתיר חמושים?

זה לא סותר...

אני לא פוסל מצב של ירי קל של צה"ל לכיוון מקורות הירי, וירי של החמאס על הדוקטור המהולל.

פרוקסימה, אין לי מושג מאיפה הגעת אלינו וגם לאן אתה הולך.

הדיעות שלך פשוט מגוכחות, מופרכות ובדיוניות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דה-אנלוגיה .

שכחת לציין שאיש העסקים הזה שלח את האחים המופרעים שלו להתנחל בבתים של אותו מישהו כבר 40 שנה,

אבל חלק נשאר לו בביית וחלק מהשומרים שגייסת לשמור על אחיך הצווחנים ימשיך לשבת לו במטבח ובסלון ולפטרל.

עכשיו האנלוגיה שלמה.

הטיעון הזה אינו תופס מים בכל הקורה ברצועת עזה, כאשר מדינת ישראל פירקה בכוח ישובים שלמים והחזירה את המתנחלים הביתה, ולא רק זה אלא השאירה חממות מצוידות בציוד חדשני על מנת לעודד את תושבי עזה לפתח את החקלאות ולשפר את מצבם הכלכלי, ומה עשה החמאס ? , הרס שיבר וחירב את הכול על מנת להשאיר את העם בור, מדוכא ועני.

תגיד שישראל ממשיכה לדכא בעזה על ידי סגירה שרירותית של מעברים, אתה צודק, רק תראה לי בבקשה מדינה אחרת בעולם אשר מספקת אוכל, חשמל ומים לשילטון אשר קורא להכחדתה ???

יתרה מזו, אותו שילטון אף יורה טילים לתחנת הכוח אשר מספקת להם חשמל..

ישראל אינה חייבת דבר ליושבי רצועת עזה במיוחד לאחר שהמדינה מותקפת משם ללא הפסקה, מדינות אחרות היו מזמן מוחות את הרצועה מעל פני האדמה, רוצה דוגמא ??

ספר לי בבקשה איך טיפל חוסין מלך ירדן בפלסטינים אשר הרימו ראש בספטמבר 70 , רמז זה לא היה בסוכריות..

ספר לי איך עד היום מדכא מוברק את האחים המוסלמים במצרים..

ספר לי איך השילטון המוסלמי שולט באיראן היום..

ספר לי איך אסד , כבן למיעוט העלאוי בסוריה שולט ?

שום מדינה ריבונית לא הייתה מוכנה לקבל את הקורה ברצועת עזה ולסבול טילים על ישובי הדרום, וזאת עובדה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרג של חפים משפע נוצר כתוצאה מהאסטרטגיה של חמאס. הם ממלכדים בתים של חפים מפשע, הם מציבים צלפים בבתים של חפים מפשע, מאחסנים אמלחים ומשגרים רקטות מבתים כאלה.

צה"ל מנסה למנוע כמה שפחות הרג של אזרחים לא מעורבים. דוגמא תוכלו לראות בסרטון הזה:

http://il.youtube.com/watch?v=JUeSE3WWX_M

למרות שמבוקש של חמאס נמצא על הכוונת הוסט הטיל בכדי לא לפגוע באזרחים.

civilian.jpg

חמאס צריך להיות אחראי למגן את האזרחים כמו כל מדינה ולא ההיפך

פורסם
דה-אנלוגיה .

עכשיו האנלוגיה שלמה.

קשקוש מוחלט.

עזבת את לבנון לחלוטין, מה קיבלת ?

חטיפת חיילים, הפגזה מסיבית על יישובי הצפון, עלייתו של החיזבאלה, איום מתמיד על הגדר.

למה ? מה לא עשינו בסדר שם ?

נטשת את עזה לחלוטין, פינית יישובים שלמים, ציוד ועוד. מה קיבלת ?

חטיפת חיילים, הפגזה מסיבית מתמשכת על יישובי הדרום,עלייתו של החמאס לשלטון, איום מתמיד על הגדר.

למה ? איפה לא היית בסדר שם ?

אה נכון... לא פתחת מעברים (גם מצריים לא פותחים מעברים ועל מצריים החאמס לא יורה קאסמים).

אני שוב מתחבר למונח שעולה הרבה בזמן האחרון, הלקאה עצמית.

סוג של מזוכיזם אכזרי שחלק מהשמאל הקיצוני כאן במדינה לוקה בו.

תופעה שמעוורת את עיניו לחלוטין ואת היכולת שלו להסתכל על הדברים בצורה אובייקטיבית באמת.

פורסם

שלומי,

לא צריך להיות עיוור ולא שום יצר פלאג'ליסטי בכדי להיות בעל נקודת השקפה לא ימנית שלדעתי היא יותר ריאלית (שוב, לדעתי האישית).

אני אתן לך דוגמא, כולם מודאגים שאם יפתחו מחסומים אז החמאס יתחמש מחדש.

נו, צה"ל אחרי כל מה ששפך שם לא הולך להתחמש מחדש? סוריה לא מתחמשת מחדש (קיבלו מערכת נ"מ רוסית שעשינו מאמצים דיפלומטים רבים שלא יקבלו אותה)?

כל עוד מאזן האימה עם הרצועה נשמר בסטטוס קוו של איבה לא אגרסיבית (כמו בלבנון בשנתיים האחרונות ובסוריה ב 25 השנים האחרונות) מה שיש להם בימ"חים צריך לעניין אותנו אבל לא להלך אימים עלינו.

כל זה בכלל לא נוגד את זה שצריך לאפשר מעבר סחורות במחסומים, כל מי שהיה בחו"ל יודע שבכל מעבר גבול יש נציגים מ 2 המדינות, זה לא שאם פותחים מחסומים אז לא יהיה שם נציג ישראלי שיבדוק כל משאית ומשאית, בדיוק כמו שבמעברי הגבול עם ירדן.

בכל מקרה, אני חושב שהמיעוט בשמאל שכן סובל מהלקאה עצמית הוא פחות או יותר באותן פרופורציות כמו הימין הקיצוני שקורא להשמדת עם או להריגת חפים מפשע בכוונה ורק על מנת להעביר מסר ולכן לא צריך לצאת מפרופורציות , שני המיעוטים הקיצוניים האלה הם ללא כל יכולת השפעה פוליטית (באג'נדה הספציפית הזאת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה עכשיו לבנון קשורה ?

לא באתי להצדיק את האווילים הפנאטים מהחמאס, שישראל קדמה כדי שלא יהיה עם מי לדבר.

הלקאה (ב- ק' אם כבר) עצמית אין, לא השתייכתי אי פעם למנגנון הכיבוש ומצפוני נקי.

בסופו של דבר (אם תשאר שפיות או ששאר העולם יאלץ את מנהיגי ישראל לפשרה הידועה)

ישראל תצטרך לוותר על הפרויקט היקר בתולדותיה .

ההבדל יהיה רק בגובה ערימות הגופות משני הצדדים .

ההתבהמות של אנשים והתיחסות לחי אזרחים היא שמטרידה אותי יותר ,היטב לתאר זאת ב.מיכאל .

נשק להשחתה המונית11.jpg

נשק להשחתה המונית2.jpg

פורסם
שלומי,

אני אתן לך דוגמא, כולם מודאגים שאם יפתחו מחסומים אז החמאס יתחמש מחדש.

מה שעובר במחסומים זה לא נשק. את הנשק ממילא מעבירים במנהרות כך שסגירת או פתיחת המעברים כלל לא קשורים להתחמשות.

פורסם

לא השתייכתי אי פעם למנגנון הכיבוש ומצפוני נקי.

עכשיו הכול מובן...

אני מניח מזה שצבא לא עשית.

סתם קראת כל מיני דעות של אנשים שאתה חושב שזה הרבה יותר מגניב להשתייך לצד שלהם והנה, אתה ממשיך לצטט אותם.

פורסם
לא השתייכתי אי פעם למנגנון הכיבוש ומצפוני נקי.

הרצחת וגם ירשת?

לא מספיק שאחרים נשאו בנטל החובה ממנה אתה השתמטת, כדי להצדיק את ההשתמטות שלך אתה עוד מאשים את הצבא במעשים אפלים.

את השיטה הזו המציא ופיתח לרמת אמנות גבלס.

של נעליך כשאתה מותח ביקורת על הצבא וחייליו.

פורסם

עכשיו הכל ברור.

השאלה היא על מה בדיוק מבוססות הדיעות של אדון פרוקסימה אם לא עשה צבא ולא נחשף וראה מה באמת קורה בשטח.

אם כל מקורות המידע שלך הם התקשורת השמאלנית, ואנשים כמו גדעון לוי וב. מיכאל, אז לא פלא.

לדעתי צריך לשלול זכויות כמו ביטוח לאומי (למשל, שלא נאמר -אזרחות) מאנשים שלא שירתו בצבא מסיבות מפוקפקות ,אבל זה דיון לשרשור אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל ודורקי, אם נסתכל על מנהיגי מפלגת הימין היחידה שנותרה (ישראל ביתנו) אז גם בה יש אחוז לא מבוטל של חברי כנסת שלא שירתו שירות צבאי. גם להם אסור להביע דיעה או שאם זה מהצד שלך אז זה בסדר?

ולפני שתבואו בטענות אני עברתי שירות צבאי מלא כלוחם הן בסדיר והן במילואים 20 שנים.למרות שיכולתי להשתחרר מזמן ממילואים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...