Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי איביזה FR 3 דלתות.

אני רוצה לשים סאב, אבל לא רוצה שהוא יהיה לי בבגז' ויתפוס הרבה מקום, (אני צריך כל ס"מ פנוי בבגאז')

יש מצב לשים BAZOOKA בתוך הסלון מתחת לכסא? האם זה יתן לי סאונד טוב ?

תודה

פורסם

אפשרי בהחלט אם יש לך מקום מתחת למושב.

שמעתי בטנדר של חבר פורום בזוקה 6" בתיבה מקורית והוא נשמע טוב מאוד. אחלה פיתרון למי שלא רוצה סאב גדול בבגאז'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם רק היה לך מקום מתחת לכסא...הרכב הזה לא משאיר יותר מדי אופציות.האופציה הכי טובה שאני יכול להציע זה או לבנות תיבה שטוחה שתצמד לגב הכסא בתוך הבגאז',או להתקין סאב במגש האחורי.אני אישית הייתי עם סאב EBX250 של הרץ,בתיבה מקורית - די קומפקטי.

פורסם

BART צודק סאב של הרץ 10 אינץ מגיע בתיבה קטנטונת ומוציא באס שאני מאוד הופתעתי

סאב מתחת לכיסא אופצייה טובה אלא כי לא תמיד זה נוח ונעים מתחת לכיסא

אופציית הסאב פרי אייר תיתן לך בעיניי את הפתרון הכי טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...