Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאחר ויש לי כמה דרישות וכמה שאלות החלטתי שפה זה המקום. אז ככה:

1. הרמת כל החלונות ברכב. (קדמיים, אחוריים, סאן רוף - גם אם הוא רק מורם למעלה וגם אם הוא פתוח).

כרגע קיים ברכב חוץ מזה שסאן רוף למעלה הוא לא מוריד אותו. לא יודע למה זה ככה האם למישהו יש פיתרון זמני? עד שאני

יחליף את כל המערכת באוטו? אם יחליף.

2. גלאים - כרגע יש גלאי נפח ברכב (אני מניח), רוצה להוסיף גלאי זעזועים ו/או גלאי רדאר - לפי מה שהבנתי גלאי רדאר זה

מהסוג הכי טוב שקיים משום שהוא יוצר מעין בועה מסביב לרכב.

3. התנעה מרחוק - רכב דיזל, אוטומטי. ברכב יש קוד. במידה ויש קוד כיצד ההתנעה מרחוק פועלת?

חוץ מזה אין לי ממש עוד דרישות. אם למישהו יש דברים שחושב שכדאי להוסיף אשמח לשמוע.

האם יש אזעקה כזאתי (עם כל מה שדיברתי עליו) שבאה עם הכל? אם כן איפה קונים? ומה סדר גודל המחיר?

דבר אחרון, האם מישהו יודע, אם ובמידה אני מתקין את המערכת הנ"ל ברכב. האם מחיר הביטוח יוזל?

תודה רבה,

שבת שלום.

פורסם

קודם כול הדרישות שלך סבירות בהחלט כול אזעקה טובה תיתן לך את זה לדוגמא אזעקת ביפר עם כי אין לך שם גלאי ראדר

המלצות הם אזעקת GSM שיוצרת איתך קשר טלפוני ברגע שהאוטו מצפצף

אפשרות שנייה אזעקת ביפר שלך רב בריח

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מישהו? עצות נוספות?

יש לי ג'יפ יונדאי טראקן.

השלטים (גם הרזרבי עושה בעיות) שלו נדפקו ועושים בעיות.

הלכתי לברר בחברה (יונדאי ת"א) איך אני מתקן את השלטים או מה האופציות שעומדות מולי.

התשובה שקיבלתי היא שיש לי ברירה אחת והיא רק המקורי - זאת אומרת אני לא יכול להחליף לאזעקה אחרת.

ששאלתי אותו אם אני יוכל לשים אזעקת ביפר הוא אמר אמר לי שלא. מה שנראה לי מוזר. האם הוא צודק?

הצעת המחיר שקיבלתי לתיקון של זה היא 650 ש"ח לשלט! מה שלא נראה לי ממש ריאלי ובטח לא כדאי.

בגלל זה אני מתעניין באזעקת ביפר.

האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע בנושא? למשל דגמים ומה הם כוללים למשל כמו שאמרתי בהודעתי הראשית: התנעה מרחוק וכו'?

גם הצעות של אזעקות בחו"ל המתאימות לארץ וניתן לשלוח אותן לארץ רלוונטיות.

מקווה לתשובות גם לשאלות ששאלתי בהודעה הראשית ועדיין לא קיבלתי מענה.

תודה

פורסם

שמע.. גם אני מחפש כבר הרבה זמן אזעקה מחו"ל לרכב שלי. אם אתה מוצא משהו טוב בוא נזמין ביחד נחסוך כמה לירות.. :x

פורסם

אין שום בעיה להתקין כל מערכת אזעקה בכל אוטו ובהחלט הדרישות שלך לא כאלה מטורפות

ואני בטוח שאם תיגש למתקין הוא יוכל לתת לך כמה אופציות לבחירה

בחברה ברור שהם לא יתקינו לך אזעקה שונה מהמקורית

אבל זה לא אומר שבמקום אחר זה לא אפשרי זה פשוט לא אפשרי אצליהם

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

האם אתה יכול להמליץ לי על מקומות טובים - מתקינים מקצועיים, הרבה אפשרויות לבחירה וכד'?

הלכתי גם לחברה וגם לגיל קאר בתל אביב - שניהם נתנו לי את אותה התשובה. אין אפשרות להתקין מערכת אחרת.

מישהו?

פורסם

650‏ לתיקון שלט זאת גניבה. לי עלה לתקן 2 ב250 וגם לי יש יונדאי. במחיר כזה לא הייתי חושב פעמיים הייתי מוסיף ולוקח אזעקה אחרת. לגביי זה שביונדאי אמרו לך שלא ניתן להתקין זה בגלל ששם כולם כמו רובוטים הם יודעים להרכיב רק דברים מקוריים. לגביי מקומות יש באשקלון בכניסה הדרומית ליד התחנת הדלק איתורן לא זוכר את שם המקום אך העבודה שם מצויינת. באשדוד יש את פוינטר מול מגה. וחוץ מזה למה לא התקשרת אל תבייש

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אזעקת ביפר של רב בריח או גארד יעשו את העבודה יופי.

רק חשוב ללכת למתקין מקצועי שיתכנת לך את האזעקה כך שתעבוד כמו שצריך.

יוגב.

פורסם

נראה לי שמישהו הקדים אותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=241120

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא ראיתי בחו"ל מערכת של קליפורד ב200$. איך אני יודע האם יש אפשרות לחבר לה מערכת שמבצעת שיחה לבעל הרכב?

האם יש אופציה כלשהי להוסיף התנעה מרחוק ולשמור על הקודן? למשל שעד שלא רושמים את הקוד לא ניתן להעביר את הידית הילוכים מפארקינג?

שמעתי שיש גם צופר שברגע שסוגרים את האוטו יש קול של אדם שאומר Car Is Arm. האם יש אפשרות להתקין דבר כזה לכל מערכת אזעקה?

רק לידע כללי. מוח האעזעקה של כל החברות הם בעלי חיבור סטנדרטי לאביזרים חיצוניים כמו מרים שמשות וכאלה? או שלכל חברה יש את החיבורים שלה? השאלה שלי בעצם האם ניתן לקנות צופר מכאן, מרים שמשות מכאן, התנעה מרחוק מכאן ולחבר לאוטו מוח.

תודה על התשובות.

פורסם

אתה יודע אולי איפה אני יכול למצוא אתר שבו יש את כל/רוב מערכות האזעקה של החברות המוכרות על כל סדרותיהם וכוללות טבלה מסודרת של מה האזעקה כוללת ומה לא? רצוי גם מחירים. יש חיה כזאת?

• תוכן חדש...