Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש נסיון בהחלפה שלו?

האם זה קל\קשה כמו ברנו 5 (כנקודת התיחסות)?

האם יש איזה דגש מיוחד שאני צריך לשים אליו לב?

רון.

-תודה מראש-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

איני מכיר את מכוניתך אך בדגמי הרכב החדישים אין כבל מכני לספידומטר אלא הפעלה אלקטרונית ע"י חיישן מהירות המשגר אותות אלקטרוניים אל לוח השעונים.

אני יכול להמליץ לך על מכון ספידומטרים בחולון, באם אתה מאזור זה.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

אני החלפתי כבל ספידומטר ברכב שלי בניו-זילנד (טויוטה טאון-אייס). זו משימה די פשוטה, אבל עליך לוודא שזו אכן הבעיה. מכון ספידומטרים יוכל לקחת לך כסף על התיקון, אבל זו החלטה שלך אם לעשות את זה לבד.

הנה ההנחיות:

קודם כל תסתכל מתחת לרכב ותבדוק היכן מתחבר הכבל לאיזור הגיר. לאחר מכן, תפרק את לוח השעונים בזהירות ותבריג החוצה את הכבל מהשעון. רד שוב מתחת לרכב ותבריג החוצה את צידו השני של הכבל. עכשיו תקרא לחבר, שישב בכסא הנהג, תמשוך או תדחוף בעדינות את הכבל המתכתי שבתוך ציפוי הצינור הפלסטי (אתה מחליף רק את הכבל המתכתי), ותוודא שהחבר בצד השני מרגיש אותו זז. תזהרו שלא תדחפו את הכבל פנימה. עכשיו תמשכו את הכבל המתכתי מתוך הצינור החוצה משני הצדדים (אני מניח שהכבל שלך קרוע). גש עם שני חלקי הכבל למכון ספידומטרים, הם יקחו את המידות שלו, יחתכו כבל חדש באותן מידות וישייפו את הראש שלו. תוודא שהם נותנים לך גם קצת גריז יעודי, זה חשוב כדי להכניס את הכבל החדש למקומו. חזור לרכב, תגרז את הכבל החדש ותדחוף אותו פנימה לתוך הצינור עד שהוא יצא מהקצה השני. תבריג חזרה את הצינור בשני קצותיו לגיר וללוח השעונים, וזהו.

פורסם
אני החלפתי כבל ספידומטר ברכב שלי בניו-זילנד (טויוטה טאון-אייס). זו משימה די פשוטה, אבל עליך לוודא שזו אכן הבעיה. מכון ספידומטרים יוכל לקחת לך כסף על התיקון, אבל זו החלטה שלך אם לעשות את זה לבד.

הנה ההנחיות:

קודם כל תסתכל מתחת לרכב ותבדוק היכן מתחבר הכבל לאיזור הגיר. לאחר מכן, תפרק את לוח השעונים בזהירות ותבריג החוצה את הכבל מהשעון. רד שוב מתחת לרכב ותבריג החוצה את צידו השני של הכבל. עכשיו תקרא לחבר, שישב בכסא הנהג, תמשוך או תדחוף בעדינות את הכבל המתכתי שבתוך ציפוי הצינור הפלסטי (אתה מחליף רק את הכבל המתכתי), ותוודא שהחבר בצד השני מרגיש אותו זז. תזהרו שלא תדחפו את הכבל פנימה. עכשיו תמשכו את הכבל המתכתי מתוך הצינור החוצה משני הצדדים (אני מניח שהכבל שלך קרוע). גש עם שני חלקי הכבל למכון ספידומטרים, הם יקחו את המידות שלו, יחתכו כבל חדש באותן מידות וישייפו את הראש שלו. תוודא שהם נותנים לך גם קצת גריז יעודי, זה חשוב כדי להכניס את הכבל החדש למקומו. חזור לרכב, תגרז את הכבל החדש ותדחוף אותו פנימה לתוך הצינור עד שהוא יצא מהקצה השני. תבריג חזרה את הצינור בשני קצותיו לגיר וללוח השעונים, וזהו.

בימנו אנו לא מחליפים רק את הכבל המתכתי אלא גם את המעטפת שלו. לא סיפור יקר. הכבל בא מוכן לפי דגם הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בימנו אנו לא מחליפים רק את הכבל המתכתי אלא גם את המעטפת שלו. לא סיפור יקר. הכבל בא מוכן לפי דגם הרכב.

איציק

את הכבל המתכתי החליף כבל פלסטי במס' לא מבוטל של מכוניות.

שיפוץ של כבל כזה ניתן לבצע בקלות רבה יותר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הנה ההנחיות:

איציק

נכון, אבל יותר מסובך לשלוף את המעטפת החוצה ועוד יותר מסובך להחזיר אותה בחזרה (אם אתה עושה את זה בעצמך כמובן). את הכבל המתכתי אתה פשוט שולף ומכניס בלי להסתבך עם התפסים והתוואי המדויק בו עוברת המעטפת.

• תוכן חדש...