Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנורה נמצאת שם רק בשביל להרוג חיידקים שנוצרים במכשיר עצמו.

במי הברז אין אורגנזמים חיים, בשביל זה מקורות והרשויות מוסיפים כלור למים.

לא רק. יש מספיק מקרים של חדירת מזהמים ומי קולחין לצנרת המים ברחבי הארץ.

אמנם הסיכוי אפסי שזה יקרה לאורך זמן בלי שהרשויות יקראו לתושבים באיזור להרתיח את המים, אבל אתה יכול להסתכל על זה בתור תעודת ביטוח כלשהי.

פורסם
בעל הבית שלי (שהוא מרצה לביוכימיה) טוען שהמים הכי טובים לשתייה הם מי ברז. לא מים מינרליים, לא בריטה ולא תמי 4. פשוט מי ברז.

יש לי בעיה עם הקביעה החד-משמעית הזאת.

יצא לי לראות כמה וכמה צנרות מים בבתים פרטיים ובבתים רב קומתיים והאמת העצובה היא שהמראה שלהם מדאיג אותי יותר מכימקלים שאולי השתחררו מבקבוקי פלסטיק או חידקים שהצטברו על הפילטר של המסנן.

כל הבדיקות שמבצעות הרשויות המקומיות לאיכות המים מתבצעות בבארות, אף אחד לא בודק מה יוצא אצלך בברז של המטבח כי זאת כבר בעיה שלך. בדרך לשם יש מי-יודע-כמה קילומטרים של צינורות מתכת מתפוררים שכנראה משאירים עקבות של מתכות רעילות בתוך המים שנכנסים לך לגוף.

מרצה לביוכימיה אני לא, אבל אני כן חושב ששאריות כאלו לא יכולות לעשות טוב לגוף שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי מכשיר מי-יצורים שעוד מעט יחגוג 10 שנים .

אם אני זוכר להחליף כל חצי שנה אז אני נוסע להום סנטר נפרד מ45-75 שקל ומחליף את המסנן המיקרוני ,את הפחם פעם בשנה.

הבעיה זה שמה שאני לא שם המאורר של הקירור מוחק או מוריד (מדבקה ,סימון עם לורד..)

היה לי בעיית זרימה לפני חודש ,קניתי ב20 שקל ברז קיר חדש ,איך שפתחתי את הצינור ברזל בקיר התגלתה הזוועה, גוש חלודה ענק שעצר את זרימת המים.(דפקתי עם איזמל והצלחתי להוציא משם הכל)

יש לציין שטעם המים השתפר מאוד מאוד.וגם יש זוג פילטרים בקו מים שנכנס לבית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אבנית לא פוגעת בבריאות ואין קשר בין קושיות המים לאיכותם לשתיה.

את הטענה הזו קשה לקבל.

אבנית מזיקה לשיניים וגורמת לאבנים בכליות הלא כן?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אבן גם משפיעה על הטעם של המים.

לא סתם אומרים שהמי ברז באילת הרבה יותר טובים משאר הארץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
את הטענה הזו קשה לקבל.

אבנית מזיקה לשיניים וגורמת לאבנים בכליות הלא כן?

ממש לא.

האבנית במים היא סידן שלא מתישב על השיניים (שם האבנית נגרמת מחידקים שמתים שם) ולא פוגעת בכליות כי מה שהגוף צריך נספג למחזור הדם והשאר נפלט באופן טבעי דרך מערכת העיכול ולא הכליות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...