Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו אימפרזה 2004 עם המערכת המקורית, שכוללת רמקולים מעפנים במיוחד ורדיו דיסק של פאנאסוניק מעפן והגיע הזמן לשדרג.

אני מניח שהתקציב שלי נמוך יחסית אבל האמת שאין לי מושג מה הסכום הדרוש למערכת סבירה.

קצת על הדרישות שלי:

יש לי ספרייה של סביבות ה1000 שירים שרובה בפורמט WAV לאיכות מקסימלית, אך בשל התקציב הדל באוטו אני ילך על MP3.

יש לי איפון ותקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שהכי טוב יהיה לחבר אותו למערכת ולהנות מכל השירים שלי ללא החלפת דיסקים.

לפי מה שהבנתי המכשירים שתומכים באיפוד לא תומכים באיפון מסיבה מסויימת ולכן אני כנראה יצטרך לחבר אותו דרך יציאת AUX, או שאולי אני טועה ויש כן רסיברים שמתאימים לאיפון?

לגבי הסאונד:

אני שומע בעיקר מטאל ורוק, בבית יש לי רסיבר ורמקולים איכותיים של סוני, הרמקולים רצפתיים וכוללים שני וופרים 6.5" וטוויטר כל אחד.

אני מאוד מרוצה מהסאונד של המערכת הזו, אני לא חובב גדול של הרבה באס ולכן אני לא מעוניין בסאב.

אז אני צריך המלצה לHU ולקונפיגורציה מסויימת של רמקולים.

תודה.

פורסם

דבר ראשון אתה זקוק ל-HU (רדיו דיסק) ותוסיף להם קומפוננט.

על מנת לקבל טיפה יותר עוצמה ובאס אתה יכול להוסיף מגבר וזוג 6X9-אין הכנה לרמקולים במגש האחורי באימפרזה ולכן זאת בעיה.

אני לא חושב שהתקציב יכול להפיק סאונד איכותי, אבל הכל תלוי בדרישות שלך.

הראל.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

כן אני זקוק לHU אבל אני לא יודע איזה... אני די בטוח שאני מעדיף שהמקור יהיה האיפון שלי.

אז אני צריך HU עם כניסת AUX או תמיכה באיפון (אני לא יודע מה עדיף), וכאן אני זקוק להמלצה על דגם ספציפי.

לגבי רמקולים, אני מניח שאני צריך קומפוננט!? ההסתיגות היחידה שלי לגבי קומפוננט זה לגבי איפה אני מתקין את הטוויטרים (אין לי ממש מקום כמו למשל בגולף) ואני לא יודע מה הגודל של הוופרים אצלי באוטו, לכן אני גם כאן זקוק להמלצה על דגם צפציפי, ואני הייתי רוצה לדעת איפה אפשר להתקין את הטוויטרים.

ומתוך עניין, אין אפשרויות אחרות נורמליות חוץ מקומפוננט נכון?

לגבי מגבר, אני לא מבין בתחום הזה, חובה מגבר? כמה הם עולים? זה מתאים לתקציב שלי?

ואגב, למה רדיו דיסק רגיל קורא DVD כל כך יקר? אני לא מדבר על כאלו עם מסך, כל אופציות הוידאו לא מעניינות אותי אני מדבר מבחינת אודיו, דיסק DVD הוא 4.7GB וזה פתרון אחסון מצויין לאודיו, אבל לפי מה שהבנתי הם מאוד יקרים וזה מבאס.

פורסם

גודל המידים לפי אתר cruchfield הוא 5.25" (ברגע ההתקנה תמיד ניתן להגביע או לשנות את טבעת הרמקול ולעבור ל6.5").

-מגבר - מגבר איכותי הוא היחול את השיפור המשמעותי ביותר על המערכת שלך.

-התקנת טויטרים : יש מס' מקומות להתקנה

*קורות A

*משולשי דלת

*על גבי הדש

חשוב שהטויטר יהיה מכוון טוב וכמה שיותר רחוק.

לגבי התקציב\המלצה שלי:

בגלל התקציב הדל הייתי מציע לך להשאר עם הר"ד המקורי ולשדרג את הרכיבים שבאמת יתנו הרבה יותר.

מה שכן תצטרך מנחת (חיבור מהר"ד המקורי) למגברים,ורכב שלך נדמה לי שניתן להשיג יציאת AUX גם כן והנה לך יציאה לiphone.

הייתי ממליץ לך לרכוש מגבר, קומפוננט וסאב קטן.

הסאב לוו דווקא לבס חזק וכו', אלא השלמה של הצלילים.

ההמלצה שלי היא :

*מורל פולס כקומפננט קידמי

*מגבר mac audio Zx4000 בעל 4 ער'.

*מנחת איכותי

ואחרי זה כשהתקציב יאפשר להוסיף סאב קטן.

בהצלחה.

סטס.

• תוכן חדש...