Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, למי שיש זיכרון לפני שבועיים פרסמתי פה את שרשור ההתקנה ברכבי.

קישור - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=236784

אחד האלמנטים שהותקנו היה סאב IDMAX שנקנה מאדי פה בפורום.

הסאב מורכב ברכב שבועיים, מתוכם לא עבד כל יום, ואפילו עוד לא ניסיתי את יכולתו האמיתית - מה שנקרא נתנתי לו להיפתח.

הסאב נקנה כחדש, לא יש שניה או משומש, נקנה יחסית ממזמן אך רק לפני שבועיים נכנס באופן קבוע לרכב.

היום אני שומע לי מוזיקה בכיף, פתאום מתחיל לשמוע פירפורים ממש לא נעימים מהסאב - ניגש לסאב, וחשכו עיני.

אני יתן לתמונות לדבר.

06122008616.jpg

06122008615.jpg

פורסם

Wow באמת לא נעים בכלל.

מצטער לשמוע שזה קרה איי בזמן האחרון מאכזיבים אותי. ודווקא שקלתי להביא סאב שלהם

הוא נראה יבש חבל על הזמן

פורסם

פנית אלי? ישר פירסמת בפורום.

אמרתי לך שהלכו לך 2000שקל?

יש לך אחריות על הסאב ולסאב יש קיט תיקון אז לפני שאתה עובר להחפשת שמי עדיף תתקשר אלי ותביא את הסאב ותקבל אחד חדש.

פורסם

ואוו מזה ? חשכו גם עיניי לא רק עינייך

שמע זה מקרה מצער מאוד ואני לא יודע איך זה הגיע למצב הזה אבל הסאב הזה הוא מצויין ואולי מדובר במקרה חריג בכול אופן נורא מצער אבל אין לך אחריות או משהו?

וחבל עכשיו להזרים אנשים לא לקנות את הסאבים האלה כי הם בהחלט מצויינים

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אכן זה מיקרה חריג ויוצא דופן.. אני לא מבין את פירסום השירשור "למה לא לקנות IDMAX" קרה מיקרה וזה יטופל.

דבר איתי

0545319126 אדי

פורסם

לפי מה שאני יודע שיש קיט תיקון/שיפור (הגדלה ל15") לסאבים של IDMAX.

ולא ניראה לי שתיהיה בעיה כלשהי עם האחריות.

תמשיך לעדכן.

לי יש את הסאב הנ"ל כחצי שנה ועובר אצלי מידי פעם התעללויות ועדיין חי ונושם.

איזה הגברה הייתה לו?

ובאיזה נפח תיבה?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

באמת סתם ללכלך לא משנה איזה חברה

אם פנית לקבל שירות והיתעלמו ממך או משהו כזה לגבי האחריות זה כבר סיפור אחר הינה אדון אדי נתן לך פה תשובה שניראית לי דיי מיקצועית ולעיניין

הסאב הזה ניראה כאילו איזה עכבר התחיל לאכול ממנו :-) או שהשארת אותו לשבת בשמש עד שהוא התייבש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כמו שאדי אמר תפנה אליו ואל תלכלך ישר,אני לא מבין דבר אחד,איך זה שהוא ניגן כמה ימים רגיל ורק אחרי יש את הקרע?לפי דעתי עשית מקרה מלוכלך בזאת שרצתה ופרסמתה ישר לפורום במקום לבוא למי שמכר,יש לך מזל שאחד כמוני לא מכר לך,אני הייתי חוקר אותך חזק לפני שהייתה מקבל סאב חדש

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

חברה, ההלם ממשיך, פחות מ5 דקות שהשרשור באוויר אני מקבל טלפון מאדי.

הכל בטיפול, אני ימשיך לעדכן.

וכן אולי עשיתי טעות שפרסמתי לפני שפניתי לאדי, אבל תחשבו - לכל אחד פה הייתה עולה הקריזה עם זה היה קורה לו, כל אחד חושב על המקרה הכי גרוע

שהכסף פשוט הלך לפח.

מצטער שזה ככה, אבל בכל זאת אם הסאב יתוקן\יוחלף זה רק יעיד לטובה על אדי.

פורסם

אני כבר חשבתי שהחלה מלחמת העולם III,

על זה נאמר "טיפש שזורק אבן אחת לבאר, 100 חכמים לא יוציאו".

NIRO15, הנזק שעשית לאדי אדיר, ובטח שלא באשמתו.

אדי, אתה לא צריך למכור לכאלו אנשים.

ZZR

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה:

איך כזה דבר יכול לקרות לסאב? מה יכולה להיות הסיבה\סיבות? מוזר לראות כזה דבר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...