Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכות סליקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ה?

אני רוצה לפתוח אתר עם מוצרים למכירה.

כמובן שאני רוצה שהוא יתמוך בסליקה...

יש למישהו נסיון עם מערכות סליקה? המלצות למערכות הזולות?

מה בדיוק הפרוצדורה בשביל לפתוח חשבון סליקה? (שמעתי שצריך לפתוח מסוף או משהו כזה).

מה עם העמלות?

תודה!

פורסם

יש מבחר ספקי שרותי סליקה באינטרנט, החיפוש הפשוט הזה יציג מבחר אתרי ספקים.

באתרי הספקים תוכל למצוא מידע וללמוד על השרותים שהם מספקים, איך הם משתלבים באתר שלך ומה הדרישות והתעריפים.

בד"כ, אתה צריך להתחיל בפניה כעוסק מורשה אל אחת מחברות האשראי ולבקש אישור לבצע סליקה כזו.

לאחר קבלת האישור, יש לפנות לספק שרותי סליקה (כגון טרנזילה) ולהתממשק אליו.

לחילופין, אתה יכול להשתמש בשרותי הסליקה של פיי-קארד, שזה בגדול מעין גירסא עברית של פיי פאל (למיטב הבנתי - חברת בת של לאומי קארד).

כל אחד יכול לקבל תשלומים באמצעות פיי קארד מבלי שיהיה לו מספר ספק בחברת האשראי.

פורסם

קודם כל אתה צריך להיות עוסק מורשה או בעל מספר ח.פ.

לאחר מכן אתה פונה לישראכרט ומבקש להצטרף כבית עסק. בנוסף אתה צריך לפנות לויזה כאל או ויזה לאומי כדי להצטרף גם לאחד מהם. אל תשכח לציין שמדובר בעסק אינטרנט ושאתה צריך אישור גם לביצוע עסקאות טלפוניות בחתימה חסרה. הם ידרשו קודם כל לראות את האתר, את רמת האבטחה ואת מדיניות ותקנון האתר. תצטרך גם להשאיר להם ערבות בנקאית. גובה הערבות נתון למיקוח.

אם אתה צופה למאות הזמנות ביום אז באמת ממליץ על טרנזילה או אחת מהחברות האחרות שמחייבות את כרטיס האשראי של הלקוח עבורך אונליין, יחסוך לך המון עבודה.

אם מדובר בהזמנות בודדות או אפילו כמה עשרות הזמנות ביום אני ממליץ על מסופון אשראי ידני, כזה כמו שיש בחנויות. במצב כזה אתה יושב ומקיש את מספרי האשראי באופן ידני. לוקח לך קצת יותר זמן אבל הרבה יותר זול. אני כרגע משתמש בשירותים של חברת סוויץ'.

העמלות משתנות בהתאם למחזור העסק.

אסף

פורסם

עבדתי פעם כאיש סיסטם במערכת של טרנזילה

ממליץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...