Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף חדשה או???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

ברשותי פולקסוואגן גולף שנת 2008(שנה וחצי על הכביש),מנוע 2000 FSI.

אני עכשיו בצומת דרכים לגבי מה לעשות עם האוטו וחשבתי שתוכלו לתת לי קצת אור.

אני מתלבט להחליף את האוטו לגולף החדשה עם מנוע 1.4 160 כ"ס,האם שווה לעשות ככה??האם אני צריך לקחת בחשבון אם הטורבו ילך מתישהו מחיר התיקון יההי יקר מאוד,כמו כן את עניין הטורבו וכמובן את העניין שכביכול אני קונה 1.4 שיש לי כרגע מנוע 2000...מה דעתכם??

אופצייה שנייה שעלתה לי זה לשנות פאזה לגמרי ולקנות את הקשקאי,נהגתי עליה ונהניתי יחסית...אבל כמובן מי שיש לו אוטו גרמני יבין את מה שאני אומר עכשיו...אין תחושה בקשקאי של אוטו גרמני...לא יודע איך לכוון את זה זאת ההרגשה,כמוב ןלקחתי בחשבון את ירידת הערך הנמוכה בשקשאי והסחירות שלא נכונה לגבי הגולף...

מה דעתכם חבריי המלומדים,כדאי להחליף את רכבי או להשאר איתו???

פורסם

הגולף החדשה מגיע ממש בקרוב והיא תגיע באיבזור מאוד גבוה!

מנוע ה1.4TSI החדש מאוד חזק (נהגתי עליו בג'טה TSI החדשה - מפתיע מאוד!) 160 כ"ס עם 7 היל' DSG. ומומנט זמין בכל סל"ד...

ייתרון נוסף הוא צריכת הדלק 1\16 ממוצע .

0-100 ב8 שניות ו220 סופיים

7 כריות אויר וESP .

בטיחות:

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3629436,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3628951,00.html

מעבר לזה תצטרך להמתין מעט להשקה הקרובה מאוד... (מומלץ להמתין לפחות לצורך הרגשה שאכן בדקת את כל האפשרויות!)

לגבי עיניין האמינות - VW עברה לטנולוגיית הTSI כבר מ2006 וזכתה מאז ועד היום למנוע הטוב ביותר בעולם בקט' הנ"ל .

מנועי ה2000 FSI ירדו מהמדפים לטובת הTSI שטובים מהFSI בכל הספק ובכל נתון. בעתיד מנועי הTSI יימכרו גם על אודי,סיאט וסקודה.. קשה לי להאמין שכל הקבוצה תעבור למנוע שלא עבר בדיקות מעמיקות , מעבר לזה , כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב??

בהצלחה .

עומר שנוסע על רכב בן 10 עם טורבו ונהנה מכל רגע 8)

נ.ב:עם הגולף החדשה מגיע גם השירוקו... (אולי תתפרע ותלך לכיוון קיצוני ומעניין 8)).

יותר פרטים בקרוב...

020.jpg

scirocco_leak05.jpg

n712454735_745968_4039.jpg

n712454735_745967_3270.jpg

n611824499_790768_6346.jpg

2009-Volkswagen-Golf-045.jpg

3VWGolfMk6drive.jpg

2009-Volkswagen-Golf-001.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תודה על המידע....

אבל עדיין מה אתה היית עושה אם היית במקומי???

כמו כן אתה יודע בערך כמה תעלה הגולף?החל מהזולה ועד הכי יקרה???

פורסם
תודה על המידע....

מה אני הייתי עושה זה ברור כמעט לכולם.. אבל אני משוחד !

לגבי מחירים - עדיין לא ..

נ.ב:גם מנוע ה122 כ"ס יהיה עם ה7 היל' וייתן ביצועים טובים מאוד (טובים יותר מהרבה רכבי 2.0) ויהיה חסכוני יותר מה160..

מנוע ה122 כ"ס זהה למחיר ה1.6 בג'טה - אני לא יודע מה יהיה מחיר הגולף..

גם מנוע ה160 כ"ס בג'טה זהה למה שהיה ב2.0FSI באותה רמת גימור..

אך עם זאת הבנתי שרמת הגימור ב160 תהיה מאוד גבוהה ככה שאי אפשר לבנות על מחיר זהה לגולף 2.0 MK5...

נ.ב:היא גם תגיע ב3 דלתות ב160 כ"ס..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אם להסתכל על זה מבחינה כלכלית נטו אז זה ממש לא משתלם להחליף רכב אחרי שנה וחצי. אבל מבלי להכנס לך לכיס בוודאי שגולף חדשה תהיה טובה יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כמה ה1.4 160 כ"ס עולה?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

זה לא בדיוק ככה....

עכשיו יש לי הזדמנות להחליף..אבל האוטו בא יהיה לפחות 3- 4 שנים...

אז מה עכשיו תשובתכם???

פורסם
תודה על המידע....

תשמע שאלות כמו "מה אתה היית עושה במקומי לא רלוונטיות.אלו שיקולים שלך,לדעתי האישית בזבוז גמור להחליף רכב אחריי שנה וחצי.אתה מפסיד המון כסף עליו.אם יש לך כסף מיותר ובא לך להתפנק,תחליף רכב,זה הכל שאלה של כמה כסף יש לך וכמה בא לך להשקיע.

אם אתה יותר תתמקד ותשאל השוואה בין הגולף שלך,לבין גולף חדשה,זה כבר משהו אחר.

• תוכן חדש...