Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי בבקשה לקבל מקומות בתאילנד שמתעסקו במוצרי רכב בעיקר מערכות של אלפיין ופיוניר מקוריות כמובן.

אני טס לשם עוד שבוע ואני רוצה להביא משם מערכת לאוטו כנראה DVD ומגבר כנראה של מורל כפי שהמליצו פה כמה חבר'ה.

אך יש בעייה רציתי בבקשה לשאול היכן נמצאים המקומות שבהם מחזיקים את המערכות המקוריות במחיר הזולים ביותר.

אני מתחנן לעזרה אני נואש מאוד בעניין זה.

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

אני שאלתי בשבילך והוא אומר שהוא לא זוכר את השם של המקום אבל המקום יחסית גדול ויש בו המון ציוד לרכב .

כמו שאמרתי לך בדרך לשדה התעופה של בנקוק(הרבה לפני אבל זה הכיוון)

פורסם
אני שאלתי בשבילך והוא אומר שהוא לא זוכר את השם של המקום אבל המקום יחסית גדול ויש בו המון ציוד לרכב .

כמו שאמרתי לך בדרך לשדה התעופה של בנקוק(הרבה לפני אבל זה הכיוון)

אוקיי מישהו מכיר עוד מקומות או יכול לתת לי שם של חנויות ספציפיות שבדוודאות מחזיקות אלפיין או פיוניר מקורי.

ומורל למגברים מקורי?

פורסם

תנסה במרכז שנקרא PANTIP PLAZA בקומות העליונות יש הרבה חנויות. זה נמצא באזור PRATUNAM שבמרכז העיר.

כנס גם למרכז CENTRAL WORLD שקרוב, המון חברות בינלאומיות מיוצגות שם

יש באזור הסיני CHINA-TOWN של בנקוק שוק רק לאביזרי רכב כולל מערכות, הבעיה שצריך להיזהר שם כמו בכל שוק ובעיקר מהסינים, זה נקרא SAPAN משהו... אם אתה חושב ללכת לשם אני אבדוק לך.

פורסם

נסה בטוקיו סנטר בבנגקוק, קרוב לקוואסן, שם לפחות יש (או היו בכל אופן) מוצרים מקוריים

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

TOKYU סנטר לא קרוב לקאוסאן, הוא ליד SIAM SQUARE על רחוב RAMA-1. שם תמצא בעיקר פלאפונים וקונסולות משחק כמו PS3 ,WII, שמו המוכר של המקום הוא MBK או: מא-בון-קרונג

פורסם

צודק, בכל זאת עברו כמה שנים טובות מאז שהייתי שם :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אוקיי איזה עוד מקומות יש מקוריים ומה אתם ממליצים להביא מגבר משם שווה להביא?

סאב שווה להביא?

תמליצו לי על חברות ודגמים להביא משם למגבר וסאב מערכת זה מה שיפה לפי דעתי.

תנו המלצות לסאבים ומגברים ולחברות טובות כמובן :-)

• תוכן חדש...