Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi 80: האם מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על דגמי AUDI80 מהדור הרביעי (B4) שיוצרו בין השנים 1991-1995.

מכל הבחינות, כרכב ראשון.

דגש על צריכת דלק ובעיות מיוחדות שיש צורך לשים לב אליהן.

כמו כן, זמינות החלפים והאם יקר/זול.

תודה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אין בעיות מיוחדות רכב נוח ומפנק ,צריך לקחת 2 דברים בחשבון שאתה קונה רכב כזה.

1.חלפים זמינים זה לא בעיה אך שאודי מתקלקל זה קורא לא כל מוסך רגיל יודע איך לתקן וצריך להכנס למוסך המרכזי

ואז אתה נשחט כמו סכין לוהטת על שווארמה {מנסיון} .

2.רכב מאוד כבד איטי וצריכת דלק לא כל כך חסכונית אם זה 1.6 בכלל לא מומלץ כי הרכב כבד והמנוע מתאמץ.

1.8 יותר טוב.

מקווה שעזרתי בהצלחה

פורסם

inc, תגובה להערות שלך:

1. אני לא רואה שום צורך לחפש משהו במוסך מרכזי אחרי שנגמרה אחריות. מקסימום, אולי להזמין איזה חלק. יש הרבה מוסכים שיודעים לטפל ברכב הזה, כולל מוסכים שהם לא מטעם היבואן.

יש למשל מוסך רון שמאוד מומלץ כאן בפורום, אשר מטפל ברכבי VAG.

2. לא שמתי לב ש-1.6 יותר מידי מתאמץ, במיוחד בגירסא 102I עם הזרקה, 102 סוסים ו-5 הילוכים. לא חיית רמזורים, אבל אין שום בעייה מיוחדת בסחיבה. גם 1.6 עם 4 הילוכים ו-75 סוסים נוסע. אל תצפה ל-5 שניות מ-0 ל-100 וגם ל-10, בטח אחרי שרכב עם גילו איבד כמה סוסים בדרך.

בזמנו מאוד היתעניינתי ברכב הזה וחקרתי את הנושא שלו. הייתי גם מעוניין ברכבים משנתונים המדוברים, במיוחד בגירסא 2 ליטר ידנית. מדובר ברכב נוח ומאובזר למדי.

מעבר לזה, נושאים עם רכבים האלו נידונו כאן בעבר בפורום, ממליץ לעשות חיפוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא שלחתי את הבחור למוסך המרכזי ,אמרתי והתכוונתי ש אצלי לדוגמא הרבה פעמים המוסך הנהדר שלי לא הצליח להתגבר על תקלה מסוימת, ואז נאלצתי להכנס למוסך אודי ,שם לאחר חיבור למחשב והרבה כסף שעלה תוקן הבעיה .

לגבי צריכת דלק דעתי שהרכב לא חסכוני בדלק. אני בעל נפח מנוע 1.8 מנסיון אולי אני טועה ו 1.6 יהיה יותר חסכוני ?

• תוכן חדש...