Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר לפני כמה ימים טראומת התחממות (המד חום היה בגובה 3/4),

ומאז כשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה יוצא לי מים באגזוז ועשן שקוף-לבן.

מה זה אומר? והאם אסור לי לנסוע עם הרכב?

פורסם

גברי היקר.

כבר כתבתי לך בהודעה הקודמת שפתחת, "נראה שאטם הראש נפרץ".

וחבר פורום אחר כתב לך, "ידידי אולי תחשוב על ללכת למוסך טוב שיבדוק לך את הרכב? :roll:"

ולשאלתך, עדיף לך לא לנסוע עם הרכב, אלא רק למוסך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם העשן שיוצא הוא כמו קיטור אז כנראה הלך אטם ראש, אבל כשהמחוג מגיע ל-3/4 זאת לא "טראומה". מותר למחוג להגיע לשם בעת מאמץ, כל עוד הוא לא נכנס לקו האדום.

פורסם

לא חובה להחליף. בד"כ ניתן לחרוט/למלא את הראש, ולהחזירו עם סט אטמים חדש. את כל זה תוכל לדעת רק אחרי פירוק הראש (בהנחה שזה מה שצריך. הסימנים מעידים על כך, אך זה אינו תחליף לבדיקה במוסך).

בד"כ עבודה כזו יוצאת מעט יותר זול בפיאסטה מאשר ברולס רויס פנטום, כך שקשה לתת הערכת מחיר בלי לדעת את סוג הרכב. :idea:

פורסם

הרכב הוא מאזדה 323F שנת 93 אוטו',

ושאלתי כמה יעלה להחליף מכיוון שיש לי בבית ראש מנוע משופץ שהורכב על המנוע הקודם שלי שהיה

עייף, ואז שרף הרבה שמן, לבסוף הוחלף המנוע לגמרי ונשאר לי הראש המשופץ...

דרך אגב יש איזושהי בדיקה שאפשר לעשות למנוע בכדי לדעת אם הוא יהיה תואם בעוצמתו לראש מנוע המשופץ? (שלא יקרה אותו סיפור פעמיים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...