Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר אחד המליץ לי להיכנס לפורום הזה שיכול לתת לי הרבה עזרה.

אני כרגע מחפשת רכב בתקציב של 30K ואם זה לא מספיק התקציב לפי הנתונים שאני צריכה, אז שיהיה 40K.

אני מחפשת רכב בגיר אוטומטי,שיהיה חסכוני,מהיר,מספיק מקום ברכב כדי להכניס חצי מיטה (בגודל של אדם יחיד) לתוכו כי אני עושה טיפולים כמו עיסויים בבית של הלקוחות וגם...שהוא יראה יפה ואופנתי!:smile:

חשבתי על מיצובישי קולט שהוא נראה אוטו פצצה וגם חסכוני אבל קשה לי לדמיין את עצמי בו לטווח הארוך כי הוא נורא מתאים לצעירים.

לגבי פולקווסגן פולו, חשבתי עליו כאופציה ראשונה אבל הבנתי ממספר אנשים שהוא חסכוני אבל התחזוקה עליו יקרה ושגם הגיר עושה בעיות, מה דעתכם על הטענות האלו?

אם יש לכם הצעות נוספות שעונות לנתונים שאני מחפשת, אשמח לשמוע:smile:

תודה רבה לכל העונים,

חן

פורסם

אם דרישותייך לרכב גדול על מנת להכניס לתוכו מיטת ספא יחיד ותיק טיפולים שכחי ממה שציינת כאן.

חפשי רכב סטיישן אופנתי, באמת, יש כאלו.

הייתי ממליץ לך על פולקסוואגן פאסט סטיישן משנת 2000, רכב אמין, בטיחותי, יפה ומאובזר, רק לבדוק לעומק הסטוריית טיפולים במוסכים מורשים ואת תפקוד הגיר.

ואם רכב שנראה יפה (לפחות מקדימה) חפשי פג'ו 306 סטיישן משנים 01- 02.

רכבים מעולים, נוחים, עם המון מקום, וכמו בפאסט לשים לב להסטוריית טיפולים ומצב הגיר האוטומט.

ואם את מחפשת רכב שנותן אמינות נטו, כולל מרווח, אבל מאוד משעמם עיצובי ובחווית הנהיגה אז טויוטה קורולה משנת 2000, נדיר מאוד למצוא סטיישן אבל יש כאלו.

או שאת יכולה לחפש מיני וואנים משנים מוקדמות יותר כגון מיצובישי ספיס וואגן וכדומה.

יחד עם זאת עדיף לך להשקיע במיטה מתקפלת שתיכנס לכל בגא'ז ואז האופציות רחבות יותר וחדשות יותר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא, אני לא בקטע של סטיישן.

אני מאמינה שאפשר להכניס מיטת טיפול אפילו לפ'גו 206 בגלל שהרי מדובר במיטה שהיא מתקפלת אז הוא ייכנס.

שכחו ממה שציינתי מקודם לגבי פולו ומיצובישי, החלטתי לרדת מהם וחושבת לכיוון פ'גו או טיוטה.

העניין הוא שאני די מתלבטת האם ללכת על רכב פצצה כמו פ'גו 206 או ללכת על טיוטה קורולה/סוזוקי בלנו?

המטרה שלי היא רכב חסכוני (נפח מנוע לפחות 1.4), אמין, מהיר ויפה.

הבנתי שהרכב גרמני הרבה יותר אמין וחסכוני אבל אני לא כל כך נמשכת ליופי שלו כשבעצם אני נמשכת יותר ליופי של פ'גו 206 אבל בעצם פחות אמין לפי ממה ששמעתי. או שאני בעצם טועה וניתן למצוא פ'גו גם אמין?

תודה רבה לכל העונה,

חן

פורסם

העניין הוא שאני די מתלבטת האם ללכת על רכב פצצה כמו פ'גו 206 או ללכת על טיוטה קורולה/סוזוקי בלנו?

שחכת לרשום לפי "דעתי".

כי מייד יסתערו עלייך כל שונאי הצרפתיות למיניהם ,עם טיעונים כאלו ואחרים,שלכאורה גם מכשנעים מאוד.

מה שאני מנסה לומר ,הוא , שככול שתישאלי יותר ככה תתבלבלי יותר.

חפשי עזרה בסביבתך הקרובה,(אחים,חברים,דודים) כי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

חוץ מזה במקרה הכי גרוע אם לא ימצא כעינניך הרכב שבחרת,תמיד אפשר למכור,זו לא חתונה קתולית.

בהצלחה.

פורסם

אתה צודק, הייתי צריכה להוסיף "לדעתי", אבל בכל מקרה לא יזיק לי שיסתערו עלי כי אשמח תמיד לשמוע דעות מאחרים וללמוד יותר על פ'גו וגם על טיוטה.

אני לא חושבת שאתבלבל, אני בסך הכל רוצה לעשות השוואה בין פ'גו לבין טיוטה/סוזוקי בחסרונות ויתרונות ולראות מה משתלם לי יותר באמת.

תודה שוב ומקוה שאקנה רכב כבר בהקדם האפשרי.

פורסם

קצת סדר!

קורולה בלנו לפי התיאור שלך יש שני סוגי רכבים את הסדאן לדוגמא קורולה בלאנו,

ויש 5 או 3 דלתות כאילו דלת אחורית קולט פולו, אז ככה ישנם קבוצות שרכבים אלו מחולקים יש את הקומפקטיות הסופר מיני ויש את המשפחתיות לדוגמא מגאן בלנו קורולה סיוויק ה-3 כולם משפחתיות הפולו 206 יאריס גטס הם סופר מיני בד"כ הסופר מיני מגיעות בצורת דלת אחורית, והם יותר קטנות בנפח מנוע ובמרווח , והשאלה מה את מחפשת התקציב 30-40 אלף, איפה נוסעת יותר בעיר או בינערוני,עדיפות לצרפתית יפני גרמני ?

!Blue Subaru Impreza

פורסם

סליחה על העיכוב בתשובה...

האמת שאני מעדיפה את סופר מיני כדי שיהיה לי קל יותר לחנות איתו בכל מקום עם נפח מנוע של לפחות 1400. חשוב לי גם רכב חסכוני והכי אמין שיש.

אני נוסעת גם בעיר וגם בבינעירוני.. אני כל יום נוסעת לתל אביב מהוד השרון.

העדיפות ליפני כי היא הכי אמינה לפי ממה שאני יודעת.

אז מה לדעתך יתאים לי בתקציב של 30 אלף?

תודה שוב.

חן

• תוכן חדש...