Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבוד השופט ד. מגד מבית משפט השלום באר שבע גזר על מרציאנו יוסי 6 חודשי מאסר על תנאי בגין בעבירות התפרצות לרכב וגניבה מרכב.

מעובדות כתב האישום עולה כי הנאשם התפרץ לרכב וגנב ממנו מצלמה, תיק, נעליים, ורדיו לרכב. המצלמה נתפסה והושבה לבעליה.

לחובת הנאשם מרשם פלילי הכולל בחובו עבירת רכוש שנעברה בעת שהיה קטין, עבירת אלימות ושתי עבירות שנעברו במהלך שירותו הצבאי.

פ 006081/00

---

כבוד השופט ד. מגד בית משפט השלום באר שבע גזר על אברהם ביטון 12 חודשי מאסר בפועל ופסילה למשך שנתיים מיום השיחרור בגין בעבירת פריצה לרכב וגניבה מרכב. מעובדות כתב האישום עולה כי בתאריך 4.9.01 במרכז גילת בבאר-שבע התפרץ הנאשם יחד עם אחר לרכב, ניפץ את השימשה האחורית, הנאשם 2 הכניס את פלג גופו העליון לרכב וגנב ממנו תיק שהכיל מסמכים, שיקים וכרטיסי אשראי.

פ 006043/01

---

כבוד השופט דב מגד ד. מגד בית משפט השלום באר שבע גזר על בניאשוילי דוד

32 חודשי מאסר בפועל בגין 3 תיקים של התפרצות לרכב, חבלה במזיד וגניבה מרכב. בתאריך 24.1.00 פרץ הנאשם לרכב, גרם לנזק וגנב כסף מזומן ומסמכים. בתאריך 25.1.00 שב ופרץ הנאשם לרכב אחר.

כמו כן הוא הואשם בהחזקה ושימוש בסם מסוג הרואין.

ת.פ 005677/01

ת.פ. 1184/01

ת.פ. 2387/00

פורסם
6 חודשים על תנאי?

12 חודשי מאסר?

צריך לכרות לגנבים האלה את האצבעות לא לתת להם עונשים כל כך קלים :mad:

שנה מאסר זה ממש ממש לא "קל"

:roll:

פורסם
תאמינו ללירן

הוא יודע טוב טוב מה הוא אומר :biglaugh:

שמת לב שלאט לאט הפכת לבדיחה של הפורום כולל חדשים ותיקים ושאר ירקות ? :lol:

ובאשר לגנבים העונש מוצדק ואפילו יותר מזה.

12 חודש בקלבוש בבאר שבע (אני מניח לפי מיקום המשפט) זה מפתח להרבה הרבה צרות.

שגנבי רכב לא תמיד יכולים להתמודד איתן.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
תאמינו ללירן

הוא יודע טוב טוב מה הוא אומר :biglaugh:

חביבי, אתה יודע מה העונש על הסתלבטות על לירן, שאתה מגחך ככה?

כבר עדיף לך לפרוץ לרכב... ככה אתה מסתבך רק עם המשטרה ולא עם המאפיה.

כרטיס צהוב ואזהרה ראשונה נרשמו לחובתך.

:twisted:

פורסם

לפי דעתי על פריצה לרכב צריך להעניש בצורה יותר יצירתית..

למשל להלחים את כל האצבעות ביחד :twisted::twisted::twisted:

ויש לי עוד הרבה הצעות אבל נראה לי שהן קצת יותר מידי סדיסטיות :twisted::twisted::twisted:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

העונש של שנה בפנים מספיק בהחלט לגנב תמים שרק מחפש את המנה הבאה שלו.

זה לא כאילו אחרי שהוא יענש הוא ימשיך עם זה,הוא בעצם אדם נחמד(ONCE U GETTO KNOW HIM)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...