Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לא מזמן ואני מתכוון להתחיל כמעט מאפס בבניית המערכת הרכיבים שכרגע יש לי בתור התחלה הם:

HU קלריון DXZ-785USB.

ומגבר CRUNH PZI 100.4.

המערכת שאני מתכנן לבנות תהיה בנויה מסאב, סט קומפוננט 2WAY קדימה ומונו לסאב ככל הנראה.

הסט קומפ' כבר כמעט בטוח שיהיה HERTZ MLK165 אני רק מעוניין אולי לשמוע אותו כדי לסגור את הפינה הזאת.

לגבי הסאב והמגבר אני לא כל כך יודע מה לבחור הציעו לי המון חברות וסגים שונים וטובים אך אין לי הרבה נסיון קודם עם כל מה

שקשור לסאבים והגברה טובים(אפילו בינוניים+)

לעניין.

התקציב יהיה בערך 5000 לפה או לשם לא סגור.

רק כדי שתדעו לאיזה כיוון אני הולך, אני לא מתכוון להשתגע יותר מדי עם הסאב אני רוצה משהו קצת יותר מ"עדין" וזהו. בסביבות של ה-800 עד 1000 ש"ח וכך גם לגבי המונו שיתאים לו בדיוק לא פחות ולא יותר ממנו (גם במחיר וגם בסאונד).

כמה שאלות בשביל להשכיל:

1)האם המגבר שכבר קיים אצלי יהיה מספיק טוב בשביל הקומפ' (בגישור כמובן) מבחינת איכות כי הספק יש לו?

2)מה אומר המושג "בי אמפינג" כי לפי מה שהבנתי מבחור אחד מהפורום זה הכיוון שאני כביכול הולך אליו ומבלי שידעתי בכלל מה זה אומר.

3)חוץ מכל מה שהזכרתי כאן כמה לדעתכם תעלה לי התקנה מקצועית כולל איטום ובאיזה מקומות אני יצטרך לאטום לפי המערכת הזאת?

תודה מראש לכל העונים!!!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

המגבר קראנץ' לא קשור לרמקולים ברמה גבוהה, הוא מגבר טוב לסט פולס דוטק או היי אנרג'י, אבל שאתה מדבר על MLK או K2P או אלייט וכו' הוא פשוט לא לעניין, במיוחד אם אתה מחפש צליל איכותי, בטח לא לבי אמפינג

בי אמפינג זה להגביר כל אלמנט בצורה נפרדת, מה שזה בעיקרון נותן זה לספק לכל אלמנט את המתח והכיוון הטובים ביותר פר אלמנט במקום פר סט

וכל זאת תוך כיוונים ספציפים לכל רכיב בנפרד (ששוב אפשר למתוח את האלמנט ליכולת האמיתית שלו)

פתאום תגלה שאת יכול לתת למיד באס 200 RMS בלי עיוות ובלי שהטוויטר יצרח וימות- חיפוש כי כבר אפשר לכתוב אינציקלופדיה בנושא מהמידע פה

כולל איטום התקנה טובה יכולה לעבור בשקט את ה2000

סאב טוב- תלוי מה את מחפש, לא כולם אוהבים באס כמו שהוא הוקלט ומעדיפים באס שהוא יותר שמן ולא נאמן למקור- לכן זה משתנה

גם סאב ובמיוחד מונו וגם כל רכיב עדיף לקנות בחשיבה לעתיד שתחסוך לך כסף (ערוך חיפוש בנושא איתמר (: שטחן נושא זה עד מים )

פורסם

מה זאת אומרת תחסוך לי כסף מאיזו בחינה כבר הרכיבים יכולים לחסוך לי כסף בעתיד?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם
קניתי רכב לא מזמן ואני מתכוון להתחיל כמעט מאפס בבניית המערכת הרכיבים שכרגע יש לי בתור התחלה הם:

HU קלריון DXZ-785USB.

ומגבר CRUNH PZI 100.4.

המערכת שאני מתכנן לבנות תהיה בנויה מסאב, סט קומפוננט 2WAY קדימה ומונו לסאב ככל הנראה.

הסט קומפ' כבר כמעט בטוח שיהיה HERTZ MLK165 אני רק מעוניין אולי לשמוע אותו כדי לסגור את הפינה הזאת.

לגבי הסאב והמגבר אני לא כל כך יודע מה לבחור הציעו לי המון חברות וסגים שונים וטובים אך אין לי הרבה נסיון קודם עם כל מה

שקשור לסאבים והגברה טובים(אפילו בינוניים+)

לעניין.

התקציב יהיה בערך 5000 לפה או לשם לא סגור.

רק כדי שתדעו לאיזה כיוון אני הולך, אני לא מתכוון להשתגע יותר מדי עם הסאב אני רוצה משהו קצת יותר מ"עדין" וזהו. בסביבות של ה-800 עד 1000 ש"ח וכך גם לגבי המונו שיתאים לו בדיוק לא פחות ולא יותר ממנו (גם במחיר וגם בסאונד).

כמה שאלות בשביל להשכיל:

1)האם המגבר שכבר קיים אצלי יהיה מספיק טוב בשביל הקומפ' (בגישור כמובן) מבחינת איכות כי הספק יש לו?

2)מה אומר המושג "בי אמפינג" כי לפי מה שהבנתי מבחור אחד מהפורום זה הכיוון שאני כביכול הולך אליו ומבלי שידעתי בכלל מה זה אומר.

3)חוץ מכל מה שהזכרתי כאן כמה לדעתכם תעלה לי התקנה מקצועית כולל איטום ובאיזה מקומות אני יצטרך לאטום לפי המערכת הזאת?

תודה מראש לכל העונים!!!

שלום רב...

אז ככה:

א.תתחדש!

ב. איזה רכב? לפי הרכב כך נדע כמה צריך להשקיע.

ג. סוג המערכת שאתה מחפש היא לפי מה שניראה SQ . ולפיכך אתה צריך להשקיע את הכסף אחרת לדעתי.

ה. הסט הנ"ל מהטובים בעולם. מומצל בחום אך, ללא מגבר איכותי אתה ממש עושה לו אבל.

אתה לא תנצל אותו כמו שצריך ולכן הייתי ממליץ לך להשקיע תחילה במגבר איכותי יותר (למכור את מה שיש.)

ו. מחיר לסאב איכותי (מדיוק, ועדין) הינו בסביבת 1200-1800 ש"ח.

ז. מחיר למגבר מונו ברמה הוא לפחות 1000-1800 ש"ח

ח. הכיוון ל"בי אמפיינג" הוא נכון אך אם הרכיבים שיש לך (HU ללא פרוססור אז כדאי לך לבדוק באיזה רמה הוא תומך כי בי אמפיינג אומר שאתה עובד על כל רמקול בנפרד בלי קרוס ובלי התערבות מלבד הפרוססור / HU כמו שלי מסוגל לעבוד בבי אמפינג) אתה תוכל להגביר את הזוג מידים על 2 ערוצים וזוג טויטרים על 2 ערוצים נוספים (סך הכל 4 ערוצים של המגבר)

ט. עלות של איטום וחיוט איכותי יכול לעלות יותר מה תקציב שלך זה הכל תלוי ברמה של החיווט וכמה רוצים לאטום וכו'...

לכן צריך לדעת קצת יותר פרטים לגבי הרכב ולאיזה עוצמות אתה מכוון?

אז בהצלחה.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הרכב סובארו אימפרזה 00'.

ה-HU שלי יכול לעבוד על בי אמפינג יש הרבה אפשרויות כיוונים ולכל רמקול בנפרד וזה לא הכל יש בלי סוף ה HU הוא האחרון שאני דואג לו לגבי המגבר הקיים אני כרגע ישאיר אותו וישדרג בעתיד אין לי בעייה בנתיים לעבוד איתו אני לא יכול להרשות לעצמי עכשיו להחליף את כל הציוד ולחיות על לחם ומים בנתיים אני מאמין שהוא יתן מענה סביר לקומפ'.

מה שחשוב לי יותר זה לדעת לאיזה כיוון ללכת עם המונו והסאב אני לא מתכנן עוצמות מטורפות ברכב אני רוצה משהו איכותי ורגוע

שייתן באסים טובים כמובן אבל לא להשתגע.

לגבי האיטום גם אני לא מתכוון עכשיו לשריין את האוטו, איטום מינימלי+ שיהיה ככה מורגש.

איזה סאב לדעתך פחות או יותר יתאים לדרישות כי אני חשבתי ללכת על JL AUDIO או הרץ איזה דגם בדיוק אני לא יודע אבל הבנתי שמבחינת סאונד הם יתאימו

פורסם

בהחלט הסאבים הנ"ל הינם סאבים מהטובים והמדוייקים.

לגבי מגבר במחירים הללו ברמות של המערכת שלך זה בהחלט בעיתי.

תכין את עצמך נפשית לאיטום וחיווט בסביבות 1000-1500 ש"ח

אם אתה עושה את העבודה לבד אז 600-900 ש"ח בהנחה שאתה משקיע טוב.

אצל בעל מקצוע זה יהיה פחות איטום וחיווט פחות איכותי.(ב 1000 ש"ח)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...