Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחשב הדרך ברנו סניק שלי הפיק בפעם השנייה בתוך חודש את ההודעה הבאה: "parking brake fault" בלווי שלל אורות וסימנים.

בפעם הראשונה הופיעה הבעיה ממש לפני טיפול 30,000. נכנסנו לטיפול שגרתי במוסך הוד אל רום בעכו, מורשה יבואן ואני ממליץ עליו בחום. במסגרת הטיפול הבלמים האחוריים הוחלפו ושמן ברקס נמצא ברמה המתאימה ונראה שהבעיה נפתרה אבל היום שוב קיבלנו את ההודעה הזו. חשוב לציין שהמחשב במוסך לא הראה שקיימת בעיה במערכת.

בלם החניה נכנס לפעולה ברגע שהמנוע מודמם ומשתחרר אחרי ההתנעה, עם לחיצה עדינה על דוושת התאוצה ונראה שהוא מתפקד היטב, אבל המחשב ממשיך להתריע ולזמזם בכל הנעה.

מה אתם אומרים?

בוזי

פורסם

אם אני זוכר נכון ההודעה הזו מתריעה על עוד משהו פרט לבלם החניה, בדוק בספר הרכב אם אין עוד מצב של ההודעה הזו יחד עם נורת אזהרה שמפנה לבעיה שונה מבלם חניה.

פורסם

שלום,

קודם כל הוא לא אוטומטי, הוא חשמלי. יש הבדל עצום.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, מנסיון בעבודה במורשה קרסו, יצא לי להחליף לפחות ידית אחת כזאת.

יש בעיה בידית והיא מתקלקלת. גש לאבחון סופי ומדויק ובמידת הצורך החלף מה שצריך.

• 4 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...