Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש שטחי שם עכשיו, ראיתי או MT23 חדשים לגמרי באחריות, או MT23 מבחור מוכר ופעיל, שלא ייקח סיכונים לגבי המוניטין שלו.

הייתי רגוע לחלוטין בעניין זה, בעיקר אם אתה יכול לשמוע אותם ולהווכח שזה בסדר.

פורסם

FOR THE RECORD

אני מכיר את מוכר הטוויטרים אישית(בחור בשם ויטלי) והוא מיתיחס לדברים שלו בקפדנות.

אז לדעתי אין שום סיכון בקניה.

האופי הרבה יותר טוב מהדוטק יותר צלול יותר מפורט הרבה פחות צורם בווליום גבוה-פשוט טוויטרים מצויינים גם ה23 גם ה22.

לדעתי הבדלים של שמיים וארץ.

פורסם

אכן הMT22 והMT23 הם "הרבה יותר טוב מהדוטק יותר צלול יותר מפורט הרבה פחות צורם בווליום גבוה-פשוט טוויטרים מצויינים", אבל האופי אם שאלת, אופי של מורל, אותו אתה מכיר כבר.

באופי - אין יותר טוב או פחות טוב. זה ענין של אופי.. או שאתה אוהב כזה או שלא. יש אדם שקט ורגוע ויש אדם אנרגטי ונמרץ..

מה יותר טוב? אין דבר כזה.

אם אתה אוהב את האופי המורלי, רק רוצה משהו טוב יותר ממה שיש לך. משהו מפורט יותר, נקי יותר וכו', זו הבחירה שלך.

והנה, הבחור שלך מוכר אישית, אז תהיה רגוע.

[מקסימום אדי יחליף לך אם תהיה בעיה..:wink:]

פורסם

לגבי MT12 - הם כמעט רפליקה של הMT22 רק שיש להם עמידות נמוכה יותר בספיגת הספקים וקצה עליון גבוה יותר שהופך אותם לטיפה חדים יותר וזה ההבדל המורגש היחידי וגם הוא זניח.

לגבי הMT23 - קודם כל בניגוד לקודמיהם ההתנגדות היא 6 אוהם, טווח התדר רחב יותר והטוויטר עצמו מפורט יותר ובעל אופי צליל מתוק יותר מקודמיו.

אבל - יכולת הניגון שלו באוף אקסיס כמעט זהה לקודמיו ובניגוד לסופרימו שאפשר לשים אותו כמעט אוף אקסיס לחלוטין ולהנות מסאונד שכמעט לא בוצעה בו שום פגיעה, את הטוויטר כדאי להתקין בסטייה קטנה יותר.

היתרון של ה23 על גבי הסופרימו ועל הסופרימו פיקולו גם כן הוא שהוא דורש את אותם תנאי התקנה הקלים שיש לסדרת הMT לעומת הבניות שצריך לעשות בשביל הסופרימו ואחיו הקטן - פיקולו.

ממליץ לך בחום באותה ההזדמנות לבדוק גם אומגה אודיו\רנסנס CR104 לעומת הMT23 (תראה שגם איתמר מכר כאלה והצהיר עליהם בפירוש שווי ערך אם לא יותר טובים) או CR101 שמקבילים יותר לסופרימו ואני בוודאות אומר לך מנסיון (תביט בחתימה) אני מעדיף אותם על פני הסופרימו.

כמובן - כל אחד ודעתו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce תודה רבה על ההסבר המפורט

רק רציתי לדעת ה MT23 הוא 6 אוהם זה לא ישפיע על משהו לרעה בחיבור פסיבי

כלומר מבחינת כיוונים,הטויטר מנגן טוב באוף אקסיס?

בהתחלה חשבתי על טויטרים מחברה אחרת אבל המחיר של הMT 23 נראה שווה לכל כיס

יש מישהו אם טויורים כאלה שאוכל לשמוע או הסוג השני שהזכרת?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ממליץ לך בחום באותה ההזדמנות לבדוק גם אומגה אודיו\רנסנס CR104 לעומת הMT23 (תראה שגם איתמר מכר כאלה והצהיר עליהם בפירוש שווי ערך אם לא יותר טובים) או CR101 שמקבילים יותר לסופרימו ואני בוודאות אומר לך מנסיון (תביט בחתימה) אני מעדיף אותם על פני הסופרימו.

כמובן - כל אחד ודעתו.

הקפצה קטנה

תקציב לטויטר עד 800 ש'ח על מה אתם ממליצים,מעוניין טויטר בעל אופי רך ועדין שלא צורם כמו ה MT 12 ושיהיה מפורט

lanosforce לגבי האומגה אודיו או רנסנס אפשר לשמוע אותם אצלך?

פורסם

הL1 PRO טוויטר מעולה

גם הMT23 מצויין

שווה בדיקה מעמיקה.:wink:

עם כול הכבוד לMT 23 (שהייה לי אותו דרך אגב)

באמת טוויטר מצויין

אבל שווה לבדוק גם את הL1 PRO.

• תוכן חדש...