Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Chevrolet Aveo VS Hyundai Accent, מה עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני משרת בצה"ל כנהג בוס ובראשון לינואר יש לנו בחירה בין שני הרכבים הנ"ל. [שניהם מהדגם הכי חדש].

עכשיו רצוי שהרכב יהיה מאוד נוח [לגב] כי אני נוהג בין ה-600 ל2000 קילומטר בשבוע, זה הדבר היחיד שת'כלס חשוב לי.

אה ויש לאחד הרכבים האלה Cruise Control?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לחבר יש אבאו ואני רוצה להגיד שהוא לא נוח לגבב לאורך זמן (לפחות אצלי זה ככה).

גם האקסנט לא נוחה אבל עדיפה בהרבה על האבאו.

נ.ב לאבאו יש כוכב אחד או שניים (נכון שזה מהדגם הקודם אבל הם לא שינו כלום פרט לצורה). לאקסנט אני לא זוכר כמה אבל אני זוכר שיש יותר.

בחירה שלך.

פורסם

לאוואו שני כוכבים עם הערת אזהרה חמורה.

לאקסנט שלושה כוכבים.

אני אישית לא נסעתי באקסנט, אבל חבר שלי שנסע באחת מתאר אותה כ"כמו רנו מגאן, רק קטנה" מבחינת הנוחות. אני לא יודע כמה זה נכון, אבל גם מבחינת הנוחות נראה שיש לאקסנט יתרון.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...