Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני מחפש סט חדש , התקציב עד 3000 שקל לסט קומפוננט חדש .

את האמת לא הייתי מורצה מהייבריד של מורל,הוא היה חלש מידי לטעמי ולא עמד בציפיות שלי (לא שמעו נקי וחזק מספיק) אולי זה בגלל שלא היה איטום בדלתות ובניות מיוחדות ואולי בגלל שהשמיעה שלי נדפקה אבל זה לא משנה כרגע.

המגבר שיגביר את הסט הבא הוא 4.Phase opus 150 אז יש המלצות חברה? הכיון שלי הוא Morel Elate 3 way.

התיכנון העתידי הוא לעשות גם איטום ובניות במידת הצורך.

פורסם

אם לא תעשה איטום וזויות מסוימות גם האלייט ישמע חרא...

היבריד הוא קומפוננט מצויין פשוט צריך לדעת לעבודאיתו ולדעת להתאים לו רכיבים נכון.

לגבי ההגברה צריך הרבה כוח לדחוף אלייט.

כמובן שצריך לשמוע לפני שבוחרים.

אתה יכול גם לעשות מיזוג ריכבים ולעבוד בביאמפינג.

פורסם

יש ביד 2 סט 3 חלקים של פוקל אוטופיה(הישן) שהוא אחד הסטים היותר טובים שיש,ומאוד נדיר.

ודרך אגב הוא טוב יותר מהחדש.המחיר הוא בערך 3000 אני הייתי הולך על זה.

וגם אני אומר חייבים בניות מדוייקות\מקצוייות\נכונות כדי להוציא את המירב מכל סט שהוא.

פורסם

אלייט לא דורש יותר מידי כח . המגבר שיש לו יגביר אותו כמו שצריך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם לא היית מרוצה ממורל הייבריד, אז למה אתה מכוון למורל אלייט? אני לא אומר שלא יהיה הבדל, ברור שכן, אבל עדיין זו אותה חברה ואותו צוויון סאונד.

לדעתי אתה צריך לעבור לחברה אחרת פשוט.

יש הרבה חברות אחרות טובות, ועוד בתקציב שהצבת - זו לא תהיה בעיה.

תגיע למפגשים, תשמע סטים, תחליט.

פורסם

ראשית, ברוך דיין האמת. מחפש עיצוב למצבה?

למה אתה מתכוון שלא עמד בציפיות? ההייבריד נחשב לאחד הטובים ברמתו [ולא, לא בגלל שיש לי אותו..]

אם לא אהבת אותו, אני לא יודע אם האילייט הוא רעיון טוב. למרות שהם לא בדיוק אותו דבר..

לגבי נפח, הדיעות חלוקות - למרות שבלימיטד אדישן ההמלצות הן ברורות לנפח ספציפי, וזה לא ממש רמקול כל חדש, אלא 'מתיחת פנים' לאילייט הסטנדרטי. מה שכן ברור, שאיטום כמו שצריך - הוא בגדר חובה. למרות שכל סט ברמתו כבר יהיה לא נכון להתקינו נטול איטום בדלתות.

• תוכן חדש...