Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז המקרה הוא כזה:

אחותי נסעה לפניי כמה ימים באוטו ועצרה ברמזור אדום , חיכתה בערך 30 שניות. פתאום הוא שמעה בום מאחורה , מישהי ט*פשה נכנסה מאחורה באוטו.

אחותי כמובן יצאה מיד מהאוטו ואמרה לה שתזוז הצידה ותחליף פרטים כדיי שלא תנסה להתחמק או לברוח.

לאוטו אין נזקים רציניים, רק כמה קילופים של הטמבון מאחורה עקב הפגיעה.

עכשיו השאלה שלי אליכם - מה לעשות במקרה כזה? חשבנו לתבוע את הביטוח, האם נצטרך לשלם השתתפות עצמית או שהיא משלמת השתתפות עצמית והביטוח שלה משלים את שאר הסכום?

דבר נוסף, מה אפשר לעשות לגביי ללכת לבית חולים ולעשות כמה בדיקות של כאבים בגב ובצוואר? יועיל במשהו?

ובאופן כללי יצא משהו מהתביעה הזאת של הביטוח?

סדר בדברים יעזור לי מאוד.

תודה מראש לכל העוזרים !

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם אין נזק רציני אז על מה אתם רוצים לתבוע את הביטוח?

אם חלפו מספר ימים מהפגיעה, הסיכוי שתצליחו לקשור בין התאונה לבין נזק גופני כלשהוא נמוך לדעתי, במיוחד לאור העובדה שאחותך לא טרחה להתלונן אצל גורם רפואי כלשהוא על כאב כלשהוא מיד לאחר התאונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אם הבדיקה נראית מינורית מבחוץ, רצוי לבדוק אצל פחח רכב את מהותה.

פגיעה קלה במגן יכולה להיות חמורה יותר - פגיעה במגן פנימי, פגיעה בפח אחורי...

אין כל סיבה לתבוע על נזקי גוף אם אין כאלו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

kompy אני אגיב - למה לתבוע על נזקי גוף אם אין כאלו? אם היא הייתה שומרת מרחק זה לא היה קורה!

פשוט מאוד, זה בכלל לא מעניין אף אחד שהיא תעלה לדין או שהיא תחטוף כל דבר אחר, היא עכשיו תישא בהשלכות.

חוץ מזה כל קילופי הצבע שהיא גרמה להם לא עולים כסף אתה חושב? עולים ועוד איך עולים.

המקרה פשוט קרה לפניי יומיים או שלושה, אבל אני חושב שעדיין אפשר ללכת לבית החולים להתלונן על כאבים מכיוון שלא מחייב שלמכה תהיה השפעה מיידית, אלא ממושכת.

פשוט גם אחותי קיבלה מכה והאוטו כאילו ממש קיבל זעזוע .

צביקה כמו שאמרתי לקומפי - כאבים בגלל הפגיעה יכולים להופיע מאוחר יותר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני לא חושב שמישהו שמך לשופט בישראל שמחליט מי צריך לשאת בעונש ומי לא.

ובכל מקרה, העונש שלך יהיה עונש לחברת הביטוח של הגברת ולא לה בעצמה.

בעבור הנזק שנגרם לפגוש (או כל נזק אחר שנגרם לרכב) היא תצטרך לפצות אתכם, אם מכיסה הפרטי ואם דרך חברת הביטוח שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל צילמת את הפגיעה? החלפת פרטים מלאים? ההליכים שכדאי שתבצע הם כך:

1. דבר בטלפון עם הפוגעת ותקליט אותה כשהיא אומרת שהיא מודה שהיא אשמה (חשוב לציין כי ב 95% פגיעה מאחורה היא אשמת הנהג מאחורה- מבחינה משפטית) אומ משפט כמו "אני יודעת שהייתי לא בסדר" זה חשוב מאוד למקרא ותצטרכו להגיע לשלב הוכחות.

2. במידה והיא מודה, שאל אותה אם היא מוכנה לשלם את הנזק ללא טביעת ביטוח או לחילופין אם היא מעדיפה שתטבע את הביטוח והיא תשלם השתתפות.

3. אם היא לא מודה אתה נכנס להליך משפטי שב 90% תקבל את כספך חזרה, אם תפעל לפי הכללים.

4. הודעה לסוכן הביטוח שלך על התאונה + פירוט התאונה ופרטי הנהג הפוגע.

5. אם אתה מבוטח מקיף על חברת הביטוח שלך לתקן את רכבך ולתבוע את הנזק מהפוגעת.

6. העניין די מסובך כי יש לך מספר אפשרויות, לתקן לבד ולתבוע את הביטוח שלה, להפעיל את המקיף שלך ולדרוש את הנזק, לחכות לאישור מצד הפוגעת לתיקון האוטו.

7 תבדוק צעדך טוב שלא תצא מופסד, כוונתי היא גם להמנע מלהכנס להליך משפטי כי אתה תראה כסף אחרי שנה כמו שהיה לי עם תאונת אופנוע.

8. כסף לא תרוויח מזה, אם תתלונן על כאבים שאינם לא תהיה מליונר, ובנינו? שאלה מיותרת, תהיה אמיתי אם יש כאב מתלוננים, אם אין אז סלמאת.

עכשייו אני עובר בדיוק את אותו מקרא ברכב שלי, למזלי הוא מודה שהוא אשם, דאגתי כי הוא יודיע את זה לחברת הביטוח שלו, הזמנתי שמאי, שילמתי, מחר האוטו במוסך ואני יקבל החזר מלא על כל התיקון.

מה שכן חשוב זה לשמור על כל ניירת הקשורה למקרא.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...