Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני קונה מליסינג הייתי רוצה לדעת למי לא לבדוק בכלל (אם הרכב לא טופל במורשה)

ואיזה חברות מטפלות רק במורשה?

פורסם

שים לב - ישנם חברות שמטפלות במורשה, אך לא בחלקים מקוריים.

אם אני לא טועה, אוויס מטפלים במורשה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ועוד משהו

יצא לי לראות נהג של אוויס נכנס למוסך פיאט עם פונטו שכורה שלהם והוא אמר למנהל טיפול 10000 או 40000 או משהו רק מה שצריך ושיצא בזול

פורסם

אוויס והרץ מטפלים במורשה ומה שצריך.

אלבר וניו קופל משתדלים במוסכים שלהם אבל תקלות יותר רציניות מוציאים למורשה. אף אחד לא משחק.

שתי אלה גם ידועות באחזקה שוטפת גרועה אבל עושים הכנה למכירה. לחבר שלי היה פוקוס שהיה צריך להחזיר והוא נכנס לטיפול. חזר אוטו אחר לחלוטין שנסע כמו שבחיים לא נסע אפילו כשהיה חדש.

פורסם

תלוי בחוזה בין חברת הליסינג ללקוח (החברה שצי הרכב בשימוש עובדיה). לרב החברות הגדולות יש חוזים אשר כוללים טיפול במוסכים מורשי יבואן, אולם יש לקוחות אשר מעדיפים מחיר זול ולכן רכביהן יטופלו במוסכים שהם לא מורשי יבואן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרץ מטפלים במוסכי הרשת.

מוסכים אלו הינם מורשים הונדה-וולוו בלבד.

בדר"כ הטיפול ברכב עומד על סטנדרט גבוה.

הרכב שלי הינו מדורנט(סיוויק 08') ומטופל במורשה. המכונית הקודמת(סיוויק 05') טופלה גם היא במורשה וכל "ציוץ" שהתלוננתי עליו טופל כשורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אלבר וניו קופל משתדלים במוסכים שלהם אבל תקלות יותר רציניות מוציאים למורשה. אף אחד לא משחק.

שתי אלה גם ידועות באחזקה שוטפת גרועה אבל עושים הכנה למכירה. לחבר שלי היה פוקוס שהיה צריך להחזיר והוא נכנס לטיפול. חזר אוטו אחר לחלוטין שנסע כמו שבחיים לא נסע אפילו כשהיה חדש.

מהיכן המידע על אלבר? במקרה רכשתי רכב מאלבר, בן 3 עם 51,000 ק"מ הרכב טופל אך ורק במוסך מורשה מאזדה-פורד במרכז ת"א ויתרה מזאת, כאשר הכנסתי את הרכב לטיפול ביקשתי לראות את החלפים, (פילטר שמן, פילטר אויר, רפידות בלם) כולם היו מקוריים של motorcraft .

לאמי יש כבר רכב חמישי בליסינג תפעולי של אופרייט ליס, כל הרכבים, ללא יוצא מן הכלל טופלו במוסכים מורשי יבואן כאשר כל תקלה ולו הקטנה ביותר מטופלת מיידית ללא שום בעיה.

פורסם

יש לי רכב בליסינג תפעולי של אופרייט ליס.

את הטיפולים השותפים לרכב עושים במוסך של אופרייט ליס הנמצא בחצר החברה עם חלקים מקוריים (לפחות כך הם טוענים).

אם יש תקלות, הרכבים נלקחים למוסכים מורשים ומתוקנים שם במסגרת האחריות.

תיקון פחחות במאזדה 3 לפני שנה נעשה במוסך צמרת (מוסך מורשה של פז'ו סיטרואן) והתיקון לא היה משהו.

פורסם
מהיכן המידע על אלבר?
ממוסך שלהם בחולון.

שוב. לא כל הרכבים מגיעים לשם. אם זה רחוק הם לוקחים למורשה הקרוב ביותר.

אני יודע שלאוויס אין מוסכים שלהם וכך היה הדבר בהרץ נכון ללפני 3 שנים.

• תוכן חדש...