Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות עוד כמה שבועות אחד מהמגברים האלו

ככה: את הרוקפורד אני יכול להביא ב 2100 ש"ח וגם את האלפין

השאלה מי יותר טוב?? אני רוצה לחבר 2 רמקולים של קנווד 60WRMS ו סאב של רוקפורד 200WRMS.

אני מחפש איכות מעל עוצמה.

מה שעוד נראה לי מוזר בנתונים של הרוקפורד רשום 4*65WRMS ומשום מה 2*250WRMS בגישור.

שזה נראה לי מאוד מאוד תמוהה....

באלפין רשום 4*80WRMS ו 2*200WRMS

מה דעתכם?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

ההתלבטות צריכה להיות על הרמקולים ולא על המגברים.מזה הקנווד הזה?לפי דעתי תלך על מגבר של גנסיס בתוספת קטנה של מחיר ובתוספת גדולה של איכות.

פורסם

אני עם הזמן יקנה רמקולים קומפוננטים של מורל דוטק לאוטו, אז זה זמני בנתיים , מה שיותר חשוב לי זה איזה מהמגברים לקנות...

פורסם

בחירה קשה בין השניים. האלפיין נותן הספק גבוה יותר לכל ערוץ אבל הרוקפורד נותן הספק גבוה יותר בגישור מה שמעיד על ספק כח חזק יותר.

בחירה בין שניהם היא לדעתי הטלת מטבע, לך על זה שנראה לך יותר (תברר גם על אחריות ושירות) כי שניהם פחות או יותר באותה הרמה.

פורסם

תודה בכל זאת

אני אבדוק עוד דגמים של מגברים מחברות אחרות אני יראה מה כדאי לי לקנות

גם שמתי עין על המגברים של חברת SOUNDSTREAM רק הם טיפה יותר יקרים...

מקווה שאני יחליט בזמן הקרוב..:)

פורסם
אני רוצה לקנות עוד כמה שבועות אחד מהמגברים האלו

ככה: את הרוקפורד אני יכול להביא ב 2100 ש"ח וגם את האלפין

השאלה מי יותר טוב?? אני רוצה לחבר 2 רמקולים של קנווד 60WRMS ו סאב של רוקפורד 200WRMS.

אני מחפש איכות מעל עוצמה.

מה שעוד נראה לי מוזר בנתונים של הרוקפורד רשום 4*65WRMS ומשום מה 2*250WRMS בגישור.

שזה נראה לי מאוד מאוד תמוהה....

באלפין רשום 4*80WRMS ו 2*200WRMS

מה דעתכם?

בחירה קשה בין השניים. האלפיין נותן הספק גבוה יותר לכל ערוץ אבל הרוקפורד נותן הספק גבוה יותר בגישור מה שמעיד על ספק כח חזק יותר.

בחירה בין שניהם היא לדעתי הטלת מטבע, לך על זה שנראה לך יותר (תברר גם על אחריות ושירות) כי שניהם פחות או יותר באותה הרמה.

כן אייל צודק פה ב100%

הרי העוצמה שנכנסת לרמקול 2 אוהום היא צריכה להיות פי 2 מ4 אוהום.

קורופורד

אצלם זה 65W RMS ל4 אוהם ב2זה 125WRMS זה מעיד על ספק כוח חזק ומותאם בדיוק למגבר.

באלפליין הRMS ה80W אבל ב2 אוהום הוא 100W RMS (במקום 160W RMS)

זה מעיד על ספק כוח חלש שנותן הספק יותר טוב להתנגדות של 4 אוהום ליציאות.

אני הייתי הולך על הרוקפורד. אם אתה מתכוון לגשר 2 יציאות או 4.

אם אתה הולך לחבר עליו רמקולים בהתנגדות של 4 אוהום ובלי לגעת בגישור לך על אלפליין.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...