Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך על הקרוס עצמו חיתוכים של תדרים מסוימים

(אלה העיגולים שהחוררים) תסובב אותם עד שתגיע למה שאתה רוצה לשמוע

(מעט באס ,מעט טרבל וכט..)

פורסם

אייל אתה מתכוון גם מה רשום על כל כפתור כזה בקרוס?

אני הולך לרכב לעשות רשימה של תדרים וכו'

פורסם

קרוס אובר זה פילטר שמסנן את התדרים הלא רצויים. למשל לסאב אתה מסנן תדרים שגבוהים מאזור 80HZ ולקומפוננט תדרים שנמוכים מ80HZ.

רוב המגברים היום באים עם קרוס אובר (וגם חלק מהרדיו דיסקים). משתמשים בקרוס אקטיבי חיצוני (כזה שניתן לשנות את תדרי החיתוך להבדיל מקרוס פאסיבי שבא עם סט קומפוננט) בדרך כלל כשעושים הגברה אקטיבית - מגבר לטוויטר, מגבר לוופרים ומגבר לסאב. לרוב טווח התדרים בקרוסים שבHU ובמגברים מוגבל ולכן יהיה צורך בשימוש בקרוס אקטיבי חיצוני בעל טווח תדרי חיתוך גבוה יותר.

פורסם

יש 2 מגברים של קונקורד אחד 800 והשני 500 אם אני לא טועה

ה800 מתחבר לסאב ג'נסן 450 וואט בקופסה גדולה מהרגיל של פיונייר

(באגז שלם של פולו) .

ה 500 מחובר ל פיוניר 280 וואט.

כמובן שהקרוס באמצע והוא אכן משפיע הרבה

הוא נותן עוצמה לסאב וצליל נקי יותר

רדיו טייפ של סוני המתהפך אם אני לא טועה 4x50

וצינגר כמובן.

מקדימה יש זוג רמקולים וזוג טוויטרים מקוריים של האוטו שמחוברים ישירות לטייפ

פורסם

לא ציינת איך בדיוק הקרוס בנוי או ננת קישור אליו.

בכל מקרה אתה אומר שזה מכוון ושומעים טוב אבל בכל זאת באופן כללי אומר לך שאת המגבר של הרמקולים תחבר ליציאות הרמקולים הקדמיים מהקרוס תשים על בורר HP (אם יש יכול להיות זה קבוע HP) ותשחק בין 70-110HZ בערך, תראה כמה נמוך אתה יכול לכוון מבלי שהרמקולים יעוותו בבאסים.

לאחר מכן את הסאב תחבר כמובן ליציאת הסאב מהקרוס. תשחק בין התדרים 60-80HZ ותראה מה נשמע הכי טוב (תלוי גם בכמה נמוך תוכל לחתוך את הקדמיים) ובאיזה מהתדרים זה הסאב משתלב בצורה הטובה ביותר עם הקדמיים.

• תוכן חדש...