Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האירוע של מועדון החמש בר"ג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה להנהלת מועדון החמש וליוזמי האירועים:

אנו נוהגים לקיים את ארוע סיום אירועי הקיץ בר"ג - כניסה ללא תשלום, מקום ציבורי גדול המוכר לכל תושבי הארץ.

איך יתכן שאין פרסום לארוע כזה בעתונות , במדורים בהם מדווחים על אירועים קטנים וגדולים ברחבי המדינה???

מוסף "מסלול" של ידיעות אחרונות מוקדש רובו לציון אירועים בכל רחבי הארץ - חשובים יותר וחשובים פחות... אך האירוע שלנו,

כרגיל, עדיין לא מופיע שם !!!

מן הראוי לדווח לציבור הרחב על אירוע כזה ואחר , ולא רק לחברי המועדון בפורום זה !!!

ידוע שפרסום כזה לקהל הרחב מאדיר גם את שמנו ומעמדנו.

חג שמח לכולם,

יורם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה שואל שאלות רטוריות ? :wink:

מה ההבדל בין 2008 ל-2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998 ........

אההה, שכחתי ! בטח יש הבדל - עכשיו יש ועדות שדנות בזה כבר כמה חודשים

ועוד משהו ... עכשיו תקבל תשובה מוסמכת, מדובר המועדון. זה לא סתפ עוד תפקיד - זה תפקיד עם אחריות !

אני מבקש מראש סליחה ממי שנפגע מדברי. אני פשוט סרקסטי כי באמת כל שנה זה אותו הדבר גם בצד העושים וגם בצד המקטרים.

אני מציע שנבין שזה מה יש ונסתפק בכך. כנראה שזה מספיק טוב עם בכל זאת עברו כל כך הרבה שנים מאז הקמת המועדון ועד היום.

פורסם

עקב הגבלות שהוטלו ע"י משטרת ישראל, אנו נאלצים להקפיד על כמה פרטים:

· הכניסה לשטח האירוע תהיה רק בין השעות 9:00-10:00, לאחר מכן יינעל השער!

· הכניסה לפארק תותר לרכבי אספנות/קלאסיים שנרשמו מראש לאירוע.

· לרכבים האחרים לא תותר כניסה לשטח הפארק והם יוכלו לחנות במגרשי החניה הסמוכים לפארק.

· רכבים המשתתפים באירוע יחנו על פי המקומות שיורו להם המארגנים בשטח.

הבנת הנקרא/חוסר מקום לעניות דעתי.... ואני מדבר בשם עצמי בלבד!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

אני מניח שמן הסתם יהיו לא מעט אנשים בפארק הלאומי גם ללא פירסום האירוע בעיתונות.

החשיפה שמקבל מועדון ה 5 בתקשורת מספקת בהחלט ואין צורך להלעיט את הציבור ללא הרף בפעיליות המועדון.

מה שהזכיר לי את מתקפת הסוסיסות ביום הולדת ה 60 למדינה.

איזה ערוץ שלא פתחתנו ניתקלנו בסוסיתות..ובסיפור הקמת אוטוקארס, משל היתה סיפור יציאת מצריים.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
.

איזה ערוץ שלא פתחתנו ניתקלנו בסוסיתות..ובסיפור הקמת אוטוקארס, משל היתה סיפור יציאת מצריים.:-)

ואף אחד לא הציע לי לשפץ לי את הסוסיתא שלי:roll::roll::roll:...

50 שנה לסובארו ו כמה חברה עם סובארו היו גאים להציג את הרכב שלהם לאחר שהיבואן שיפץ אותם.

חג שמח

ירון מאיר

פורסם

יורם שלום.

בניגוד לדברים שכתבת, נעשה פרסום. הגם כי לא בכל העיתונים הארציים, ולא בכל הערים.

מחלקת יחסי הציבור של עירית רמת גן אחראית לפרסום האירוע, וזה נעשה על ידם, גם בעיתונים וגם בשלטי חוצות ענקיים.

מובן שאין לנו מניעה שיגיעו אנשים המעונינים בנושא - כצופים.אפילו יהיה עבורם דוכן אינפורמטיבי.

אך האירוע מוגדר כאירוע סוף הקיץ שמקיים המועדון לחבריו, ולא כתצוגת מכוניות לקהל הרחב, [דוגמת אוטומוטור למשל].

יהיו צופים, והרבה, אך זו כאמור אינה המטרה העיקרית.

להתראות וחג שמח

אבי נוף.

יו"ר מועדון החמש.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יורם - אני ממש לא מבין אותך !

תקרא הסבר משכנע של אבי נוף. הוא מסביר לך שיש פרסום בעיתונות - רק לא בעיתון הכי נפוץ במדינה. למה אתה לא מסתפק בפרסום בעיתון המקומי של כפר נידח ביוון או בתורכיה אולי בישראל.

חוץ מזה - למה אתה שואל שאלות כאלו את המועדון ? מה זה לא ברור שעירית רמת גן אשמה. לפטר מייד את האחראי לפרסום בעיריה. יורם, זה לא יפה להחפש אשמים במועדון, במועדון שלנו כולם תמיד עושים הכל הכי טוב ! זה ידוע, זה הופיע באין ספור דיונים בפורום. תמיד, אבל תמיד יש אשם מבחוץ. הפעם זו המארגנת - עירית רמת גן.

חוץ מזה, למה בכלל אתה רוצה להגיע למפגש ? אם תגיע לשתות קפה עם כמה חברים אז סבבה, גם סנדוויצים זה טוב. יש צל, חברה טובה - מה רע.... למה להציג מכוניות ? ועוד לציבור ? איכסססס ... אולי משהו עוד יצטרף למועדון ואולי בטעות עוד יקבלו אותו... תחשוב איזה אסון זה יהיה ... כי הרי "האירוע מוגדר כאירוע סוף הקיץ שמקיים המועדון לחבריו" - למה אתה לא מוכן להבין את זה !!! לחבריו !!! לא סתם לכל אחד. יש חברים ויש את כל השאר ולהיות חבר זה הכי חשוב !!!

תגיד בכלל תודה - אתה יודע שיהיה שם דוכן,לא סתם דוכן - דוכן אינפורמטיבי ! אתה מבין מה זה דוכן אינפורמטיבי ?! ועוד בשביל מי ? בשביל ה"אחרים" - אכסססס. אתה מבין לאן הדרדרנו ...

בקיצור, לתת פרוש אחר לתירוצים זו לא המטרה העיקרית שלי :-) אני מנסה גם לנסות להעביר מסר ....(אם יש מי שיקשיב ...)

בניגוד לדברים שכתבת, נעשה פרסום. הגם כי לא בכל העיתונים הארציים, ולא בכל הערים.

מחלקת יחסי הציבור של עירית רמת גן אחראית לפרסום האירוע, וזה נעשה על ידם, גם בעיתונים וגם בשלטי חוצות ענקיים.

מובן שאין לנו מניעה שיגיעו אנשים המעונינים בנושא - כצופים.אפילו יהיה עבורם דוכן אינפורמטיבי.

אך האירוע מוגדר כאירוע סוף הקיץ שמקיים המועדון לחבריו, ולא כתצוגת מכוניות לקהל הרחב, [דוגמת אוטומוטור למשל].

יהיו צופים, והרבה, אך זו כאמור אינה המטרה העיקרית.

להתראות וחג שמח

אבי נוף.

יו"ר מועדון החמש.

פורסם
אני מניח שמן הסתם יהיו לא מעט אנשים בפארק הלאומי גם ללא פירסום האירוע בעיתונות.

החשיפה שמקבל מועדון ה 5 בתקשורת מספקת בהחלט ואין צורך להלעיט את הציבור ללא הרף בפעיליות המועדון.

מדוע לא בעצם ?

ובארוע כל כך גדול מארגן ומסודר , ובמקום מתאים ומכובד ?

באמת למה לא ?! כל התענוג שלנו זה שבאים לראות את המכוניות שלנו , תחת הכותרת מועדון החמש .

אני חושב שההערה במקומה .

על המועדון לדאוג לפרסום בעיתונות המכובדת לפחות פעם בשנה בארוע כזה .

ברור שיהיו אנשים אבל תמיד אנחנו שומעים בתערוכות מאנשים עוברי אורח:

"למה לא פרסמו - יו איזה מזל באנו במקרה "

אז מדוע שיבואו במקרה ? שידעו .

פעם בשנה גם אם עולה כסף למועדון - לטעמי חובה לפרסם ,

ואם נעמיד על המאזניים לדוגמא מבלי לפגוע את חברותנו בפיב"א , לטעמי יש בהחלט מקום פעם בשנה לפרסם בעיתונות

הכתובה המכובדת והמוכרת במדינה בפרסום ארצי .

ו.... גידי , לא הבנתי את הקשר בין לפרסם לבין "הגבלות משטרת ישראל" ? ?

חג שמח ותצוגה מהנה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

האם הכניסה מ-9-10 היא לאורחים או לרכבים?

האם ניתן לשלם במזומן לאחד מחברי המועדון בנוגע להרשמה למועדון[הוויזה שלי בברוגז]?

----

פורסם
האם הכניסה מ-9-10 היא לאורחים או לרכבים?

האם ניתן לשלם במזומן לאחד מחברי המועדון בנוגע להרשמה למועדון[הוויזה שלי בברוגז]?

עד כמה, שאני זוכר- ניתן לשלםפ גם במזומן, ומקבלים קבלה במקום.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי יש ''רעיון מצויין''....

אם כבר עסקינן בלשון ''הפוך על הפוך''

אפשר לצאת בקמפיין נרחב שעלותו הכוללת לא יותר מ550.000 ש''ח

(מחיר לאינץ' בעיתון חג לא עולה על 1500 ש''ח, במקרה הטוב)

ניתן לפרסם מודעות צבע, גם ניתן תשדירי רדיו, 10 ספוטים בערוץ מסחרי

בעלות ''זניחה'' של 250.000 ש''ח בפריים טיים.

לקחת משרד יחסי ציבור שייחצן את הארוע תמורה עלות פעוטה של 50.000 ש''ח

טלמרקטינג, קצת טיזרים והפניות באתרי אינטרנט,

שלטי חוצות וקמפיין שילוט אוטובוסים ''זניח''... דן ואגד רק בקווים פנימיים

רמת גן, תל-אביב, פתח-תקווה וגבעתיים...

ולגבות מכל חבר 2500 ש''ח דמי חברות לשנה.

זה הפתרון הטוב ביותר, לא?

ואז נראה אם כולם יתלוננו שאין מספיק פרסום!

חומר למחשבה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

לצערי הרב , מאז ומתמיד נוסע היחצנות במועדון היה בעייתי. נכון שיחצנות עולה כסף ...אך יחד עם זאת יש בה יתרונות לא מעטים !!! אין לי טענות נגד הנהלת המועדון !!! אני מקווה שבעתיד ישקיעו קצת יותר יוזמה ומחשבה.

פרסום האירועים בעיתונות התפרסמה ללא תשלום - אלו הן כתבות על אירועי החג !!! לא פרסומת !!!

חבל שהמועדון לא הודיע לעיתונות על כך.

כתושב העיר - לא ראיתי פרסום חוצות...

יורם

פורסם

ראשית, נשלחו הודעות לעיתונות היומית ולעיתונות הרכב. הפרסום הוא כבר לפי סדרי העדיפות שלהם.

שנית, מי שאמר ש"כרגיל" אנחנו לא היינו שם, פשוט טועה. מידי שנה דאג וועד המועדון שיהיה איזכור ואכן היו איזכורים בשנים האחרונות. אז נא ללכת לבית אריאלה ולבדוק את הדברים.

וועד המועדון מנסה בכוחות משותפים עם עירית רמת גן להרים ארוע שלא היה כמותו. אז נכון שבדוברות ניתן תמיד לעשות יותר אבל הנימה הסרקסטית המקובלת עליך סורין היא פשוט זילזול וצפצוף ארוך על קבוצת אנשים שעובדים למען הכלל.

פעם דרשת "ניהול כלכלי" אז גידי (מיסטר ווי) הראה לך מה זה ניהול כלכלי ומה המשמעויות שלו.

הגיע הזמן שתפרגנו למתנדבים שעובדים עבור התחביב ועבור כולנו.

בני הספל

דובר המועדון

ן

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לי יש ''רעיון מצויין''....

אם כבר עסקינן בלשון ''הפוך על הפוך''

אפשר לצאת בקמפיין נרחב שעלותו הכוללת לא יותר מ550.000 ש''ח

(מחיר לאינץ' בעיתון חג לא עולה על 1500 ש''ח, במקרה הטוב)

ניתן לפרסם מודעות צבע, גם ניתן תשדירי רדיו, 10 ספוטים בערוץ מסחרי

בעלות ''זניחה'' של 250.000 ש''ח בפריים טיים.

לקחת משרד יחסי ציבור שייחצן את הארוע תמורה עלות פעוטה של 50.000 ש''ח

טלמרקטינג, קצת טיזרים והפניות באתרי אינטרנט,

שלטי חוצות וקמפיין שילוט אוטובוסים ''זניח''... דן ואגד רק בקווים פנימיים

רמת גן, תל-אביב, פתח-תקווה וגבעתיים...

ולגבות מכל חבר 2500 ש''ח דמי חברות לשנה.

זה הפתרון הטוב ביותר, לא?

ואז נראה אם כולם יתלוננו שאין מספיק פרסום!

חומר למחשבה

גידי,

רעיון גדול אהבתי .....................:lol:

עדי גולדנברג 13399

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...