Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...אני צריכה רכב אשר יעזור לי "לסחוב דברים"..התקציב שלי הוא 12,000 שח וחשבתי על סובארו סטיישן.

מה אתם חושבים? יש המלצות אחרות ?

תודה רבה!

פורסם

בדיוק כך זוגתי שתחיה הגדירה את צרכיה. רצתה בגז' שיכיל בקלות סופר, עגלת תינוק ואופניים, ועוד כמה דברים.

קניתי לה סובארו סטיישן למרות שניסיתי להזיז אותה לכוון של פורסטר. אבל זה היה יותר מדי. יחד עם עגלת תינוק, שנמצאת שם קבוע, 3 כסאות ים ושמשיה ועוד כל מני טובין, השקיות של סופר מתפזרות ברחבי הבגז' והיא צריכה ממש לתפס פנימה כדי להגיע לדופן הפנימית. כדי להוציא איזה בקבוק קולה או עגבניות שעפו מהשקית.

בקיצור. היום היא רוצה מאזדה 2 ובטוחה שתסתדר עם זה.

תחשבי על זה.

פורסם

אם חשובה נוחות העמסה אז לאפלאוז יש דלת חמישית ותא מטען נחמד... השאלה היא איזה דברים את מתכוונת לסחוב (אופניים? עגלה?) ואיזה סוג רכב את רוצה (אפשר לקנות גם מסחרית קטנה בתקציב הזה).

פורסם

תקציב - עד 15,000

המטרה היא טנדרון קטן שיכול לעזור ב: להעמיס ארגזים גדולים, אולי כלי בית גדולים, רהיטים קטנים ויכיל 4 מקומות ישיבה.

למדתי קצת את הנושא וזה רק בלבל אותי עוד יותר. יש כל כך הרבה סטיישנים (מכל התוצרות) ואני לא יודעת מה יותר טוב ממה.

אני מפחדת לקנות רכב מאוד ישן (מתחת נגיד לשנת 92) ורכב עם הרבה קילומטראז (יותר מ- 250 אלף), יש לי הרגשה שהוא יתפרק בידיים שלי.

אם היה לכם 15,000 , ואלו הצרכים שלכם - רכב פרקטי לעבודה על מה הייתם הולכים?

חוץ מזה, אם אתם מכירים מישהו מוכר סוג כזה של רכב , והוא אדם אמין , ואתם אנשים אמינים :-) - אז תשלחו לי בבקשה מסר.

תודה מכל הלב.

שושי.

פורסם

סיאט אינקה/ פולקסווגן קאדי.

דיזל+ ידני יהיה חסכוני ואם טופל בצורה טובה גם אמין.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מה לגבי וולוו 940 סטיישן?

לדעתי עדיף בהרבה מאשר סובארו סטיישן למשל או רכבים אחרים שהוזכרו כאן.

מאסיבי, נוח ובטוח יותר.

אמנם המחירון שלהם גבוה מ- 15,000 ש"ח, אבל הם נמכרים מתחת למחירון (ולפעמים בהפרש משמעותי, מנסיון).

פורסם

בדקתי באינטרנט...

סיאט אינקה או פולקסווגן מאוד לרוחי.... התכוונתי לסוג רכב כזה. אז - תודה רבה על הכיוון.

וולוו 940 - זה לא סטיישן ואין בו בגז' גדול .

יש לכם עוד הצעות על רכב אמין וטוב ? (רנו אקספרס נחשב לטוב?)

• תוכן חדש...