Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עם זה לא המקום הנכון אז בבקשה לא לחסום

יש לי מוצובישי לנסר 93 נפח 1.5 אוטומט.

מי שמכיר את האוטו הזה יודע שהוא לא אוטו שמספק כוח רב, ורציתי לדעת עם אני יכול להחליף לו מנוע למשל מנוע של הונדה "ויטק" או משהו כזה. העם אני יכול לעשות דבר כזה?

ועם לא המנוע הזה אז מנוע אחר שיתאים לרכב

ועם אני יעשה את זה הכוח שלו ישתפר? והנפח ישתנה? ועם זה יכול לגרום לבעיות? ומה זה באמת יתן לי? ועם יהיה אפשר אז אני צריך להחליף עוד דברים חוץ מהמנוע?

אני לא מבין גדול בזה כימעט רמה אפסית ועם כן איפה אני יכול לעשות דבר כזה בעזור המרכז ומה העלות של זה?

תודה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה

פורסם

לא נהוג (בעיקר בשל בעיות בהתאמה הפיזית) לשפר רכב במנוע מחברה אחרת לגמרי ולכן אתה צריך לדבוק במנועי מיצובישי.

אתה יכול לשפר החל מהתקנה פשוטה וזולה של מנוע 1800 מלאנסר ואתה יכול גם להשתולל על מנוע EVO, אבל צריך לדעת שלא תקבל אישורים על ההתקנה.

מה זה יתן לך? יותר כח, האצה מהירה יותר, מהירות סופית גבוהה יותר, סמינות כח יותר טובה וכו' וכו' וכו'

סביר להניח שתצתרך להחליף עוד חלקים חוץ מהמנוע, שלא לדבר על זה שתיבת ההילוכים האוטומטית שלך היא בעיה קשה.

השאלה היחידה היא מה אתה מחפש וכמה אתה יכול להשקיע בעניין.

תענה על שתי אלה ורק כך נוכל להתקדם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יותר כח, האצה מהירה יותר, מהירות סופית גבוהה יותר, סמינות כח יותר טובה

זה בעיקרון מה אני מחפש

ויש לי לזה 15K

• תוכן חדש...