Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, זה נכון. מצד שני, הוא לא בחר ולא הסכים שישימו לו את הפלייר על הרכב. למה שהוא יישא בתוצאות? עם כל כמה שזה לא יפה ללכלך, האם אני אמור לספוג את זה שמישהו בחר לא להתחשב בפרטיותי ולשים לי חומר פרסומי על הרכב? מזל שלפחות ליד תיבות הדואר יש פח זבל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 389
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא הפליירים זאת שיטת הפרסום הכי פחות מציקה. זה לא נדבק, זה לא שורט, זה לא חובה עפ"י חוק.

זה כמו ישימו לך פרסומת בתיבת דואר.

באותו נושא, פעם רדיו חיפה המטומטמים החליטו שהם מדביקים לאנשים איזו פרסומת שלהם על המכוניות ועוד הגדילו לעשות וצרפו הוראות בפלייר על המגב איך להסיר את המדבקה. זה אחד הדברים הכי "ישראליים-מגעילים" שנחרטו לי בזיכרון.

אין שום הצדקה לזרוק את זה על הרצפה כמו איזה ערס. כמו שאת המדבקה ששמים לי בטסט אני מקלף ושומר עד שיהיה פח זמין ככה אני עושה עם הפליירים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מוכן שלזרוק את הפלייר לפח יתווסף לשגרה היומית שלי.

אני מבין את זה. אז למה לא לפח ברכב?

אני לא מבין את מי אתה מעניש בזה שאתה זורק את זה על הרצפה?

מה יוצא לך מזה?

את מי חינכת?

חוץ מללכלך לכולם את הסביבה מה ההגיון שבדבר?

פורסם
מצד אחד, זה נכון. מצד שני, הוא לא בחר ולא הסכים שישימו לו את הפלייר על הרכב. למה שהוא יישא בתוצאות? עם כל כמה שזה לא יפה ללכלך, האם אני אמור לספוג את זה שמישהו בחר לא להתחשב בפרטיותי ולשים לי חומר פרסומי על הרכב? מזל שלפחות ליד תיבות הדואר יש פח זבל.

כי אתה (אמור להיות) אזרח טוב ומתחשב, שלא עושה לאחרים את ששנוא עליך.

אדם מועד ברחוב. אתה ניגש לעזור לו? או בוהה בו באדישות ומלמל "אני לא מוכן להיות קורבן של העירייה הדפוקה הזו שלא יודעת לבנות מדרכות"?

פורסם

ההשוואה בין פלייר לאדם נופל לא מתאימה למקרה. אדם שנפל, גם אם נפל כי הוא אידיוט ולא בשל פגם זה או אחר של העירייה, לא בחר במודע לפלוש למרחב הפרטי שלי ולחייב אותי לבצע כל פעולה שהיא. המפרסם כן. אני לא בהכרח אומר שמוצדק ללכלך את הכביש (להן ה"אתה" בפנייתך מיותר), אבל זו המציאות ולי קשה מאד להאשים מישהו שרואה פלייר/ים על הרכב שלו וזורק אותם בכעס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההשוואה בין פלייר לאדם נופל לא מתאימה למקרה. אדם שנפל, גם אם נפל כי הוא אידיוט ולא בשל פגם זה או אחר של העירייה, לא בחר במודע לפלוש למרחב הפרטי שלי ולחייב אותי לבצע כל פעולה שהיא. המפרסם כן. אני לא בהכרח אומר שמוצדק ללכלך את הכביש (להן ה"אתה" בפנייתך מיותר), אבל זו המציאות ולי קשה מאד להאשים מישהו שרואה פלייר/ים על הרכב שלו וזורק אותם בכעס.

לא שכנעת אותי.

אני עדיין חושב שאין הגיון בלעשות "פורוורד" של הפגיעה בך למישהו אחר.

מישהו חתך אותך בכביש (פלש למרחק הפרטי שלך כהגדרתך), אז מה ההגיון בללכת ולחתוך אדם אחר - שלישי - בכביש?

למה להעניש את כולם בגלל עבירה של אלמוני?

אם כבר רוצים להעניש את מפיץ הפליירים באופן אמיתי, הפיצו בפייסבוק פוסט שקורא לו לקנות ממנו, אל תקנו ממנו אתם, תגרמו לו להפוך את ההשקעה הפליירים למיותרת.

פורסם

אני אמור לשכנע אותך? :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נחזור לנושא, התקשרה אלי אחת הפקידות מהמוסך בשביל לשאול מה שביעות רצוני מהשירות :twisted:

נחשו מה אמרתי, מסכנה היא לא ידעה מאיפה זה בא לה.

שכחתי לציין שהרכב ניכנס למוסך בשביל הבדיקה של הרעש משרשרת הטיימינג, מסתבר שהדגם שלי אוגוסט 2012 לא נידרש החלפת שרשרת ( ככה אמרו במוסך , משום מה יש לי רצון ללכת ולבדוק את העניין במוסך מורשה אחר).

זאת אומרת שמספיק שהרכב ניכנס ל-5 דקות למוסך, הוא יוצא מחופש לפרסומת ניידת.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
דווקא הפליירים זאת שיטת הפרסום הכי פחות מציקה. זה לא נדבק, זה לא שורט, זה לא חובה עפ"י חוק.

זה כמו ישימו לך פרסומת בתיבת דואר.

באותו נושא, פעם רדיו חיפה המטומטמים החליטו שהם מדביקים לאנשים איזו פרסומת שלהם על המכוניות ועוד הגדילו לעשות וצרפו הוראות בפלייר על המגב איך להסיר את המדבקה. זה אחד הדברים הכי "ישראליים-מגעילים" שנחרטו לי בזיכרון.

אין שום הצדקה לזרוק את זה על הרצפה כמו איזה ערס. כמו שאת המדבקה ששמים לי בטסט אני מקלף ושומר עד שיהיה פח זמין ככה אני עושה עם הפליירים האלה.

מזכיר לי שפעם הייתה תופעה ישראלית גועלית שבעיקר בעיריית תל אביב היו משתמשים בה.

ראיתי רכבים שאם חנית על כחול-לבן או חסמת איזשהי מדרכה במקום שהיו גוררים רכבים היו מדביקים מן מדבקה מיוחדת על השמשה שברגע שהיא מתייבשת גם אלוהים בכבודו ובעצמו לא מסוגל להוריד אותה מהשמשה...

אני יודע שבשביל להוריד אותה משתמשים במים חמים או משהו דומה. כאילו מה הקטע? זה שזלזלת בחוקים הדרקוניים שלנו אנחנו נזמבר אותך עוד יותר :evil:

מסוג הדברים שרק בת"א תמצא :oops:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

במתחם שבו אני עובד גם עושים את זה למי שחונה במקום שבו יש אדום לבן / אדום אפור / חניות שמורות

תוקעים מדבקה כזאת על חלון הצד כדי לחסום לך את המראה

כשהייתי בצבא אז הרס"ר של הבסיס הזמין הרבה מדבקות כאלה ותקע לכל אחד שחנה במקום לא נכון, וכל מדבקה הייתה ענקית וחסמה בערך שליש או רבע מהשמשה הקדמית, עד שגנבו לו כמה מדבקות כאלה והן התחילו להסתובב בבסיס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אצלי, הפחח, אחרי שהשאיר את הרכב בחוץ כל הלילה (כי לא הגעתי בזמן לפני שסגר) ושהרכב היה מטונף בפנים ובחוץ מהאבק של השיופים בפחחות, ועוד אני הייתי צריך לבקש ממנו לשטוף את הרכב....פשוט בלי בושה - שם לי מדבקה פרסום שלו עם אותיות בגודל קידוש לבנה... ברור שתוך 2 דקות הורדתי (וגם מעולם לא חזרתי אליו)

והפחח השני שהחליף לי פגוש אחורי שכח/לא ידע שרכב משנת ייצור 95 חייב במדבקות מחזיר אור, ונכשלתי בטסט על זה....אף שהוא שם מדבקה פרסום ללא ידיעתי וכעסתי עליו, אבל בסופו של יום יצא בסדר גמור, ופיצה אותי על חלק פחחות בחינם בתיקון הבא.

פורסם

לפני 3 שנים כשהיה לי את הוולוו וניידת שירות החליפה את האלטרנטור ככה באמצע הכביש וזה גרם לבעיות רציניות במשך כמה חודשים, אחרי שכבר השגנו שהביטוח יתקן את זה עם אותו בחור שעשה את זה, הוא השאיר מדבקה שלו בצבע כתום על התחת של וולוו עם צבע כחול כהה כשהיא רק שבוע אחרי שיצאה מצבע.

מן הסתם שהוא לא באמת תיקן כלום אבל אז כבר היה לי המספר שלו (כי אמא שלי סירבה לתת לי אותו כדי שאני לא אצעק עליו) אז התקשרתי אליו כדי לצעוק עלי גם הל התיקון הגרוע וגם על המדבקה.

השיחה נגמרה בזה שהוא צעק עלי במבטא ערבי "אתה יודע שאתה ממש בן זונה אתה, כן?"

נקרעתי מצחוק כי הצלחתי לחרפן אותו (הוא גרם לי נזק של אלפי שקלים באוטו, כולל טיימינג וראש מנוע כי הוא לא שם את האלטרנטור בצורה הנכונה וזה הקפיץ את כל הרצועות) והרגשתי קצת סיפוק.

• תוכן חדש...