Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המעשים הנלוזים של בעלי המוסך הם השחתת רכוש פרטי, אני מציע לכל מי שעבר חוויה כזו לאתר את ביתו של המנהל ולהדביק על דלת ביתו, קירותיו וחלונותיו מדבקות פרסום. זה בטח לא יפריע לו, הוא עושה זאת כל הזמן.

• תגובות 389
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעם הבאה תבקש שלא יתלו לך שום פרסום.. אני עובד במוסך ומי שאומר לי לא לשים כלום אני לא שם..

מי שלא, מרכיב לו איזו מדבקה ;)

פעם היו לנו מסגרת רישוי יפה אפורה כזאת, זה היה יפה לתלות אבל נגמר חח.. אני אישית מעדיף בלי כלום, בלי מסגרת (כמובן שלא ניקל !)

Just Plain Simple..

או שתטפל באוטו בבית ;) הכי חסכוני ובטוח שלא ישימו לך מדבקות לא רצויות חחחח

פורסם

אתה באמת רוצה להגיד שזה מצחיק בעיניך שמישהו צריך לבקש ממך, באופן אקטיבי, לא לגעת לו באוטו?! משהו דפוק במערך הערכים שלך, תחשוב על זה.

אם מוסך רוצה לפרסם, כל מה שהוא צריך זה לבקש. או לתת שירות כ"כ טוב ולהוציא מדבקה כ"כ יפה, שאנשים ירצו להדביק ויבקשו את זה לבד - כמו במוסך שבו אני מטפל, אשר המדבקות שלו מודבקות בגאון על כמעט כל רכב שמטפל שם, לבקשת בעלי הרכבים עצמם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פעם הבאה תבקש שלא יתלו לך שום פרסום.. אני עובד במוסך ומי שאומר לי לא לשים כלום אני לא שם..

פעם היו לנו מסגרת רישוי יפה אפורה כזאת, זה היה יפה לתלות אבל נגמר חח.. אני אישית מעדיף בלי כלום, בלי מסגרת (כמובן שלא ניקל !)

Just Plain Simple..

או שתטפל באוטו בבית ;) הכי חסכוני ובטוח שלא ישימו לך מדבקות לא רצויות חחחח

אולי גם בעל הרכב צריך לבקש ממך שלא תיקח את הרכב שלו לסיבוב קניות בזמן שאתה מטפל לו באוטו.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לפעמים אני חושב שהכל כאן פשוט עובד הפוך, אם ברוב העולם בשביל לגעת ברכוש שלך צריך לבקש ממך אישור, פה אתה צריך לבקש אישור מהאחרים שלא יגעו ברכוש שלך...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפעמים אני חושב שהכל כאן פשוט עובד הפוך, אם ברוב העולם בשביל לגעת ברכוש שלך צריך לבקש ממך אישור, פה אתה צריך לבקש אישור מהאחרים שלא יגעו ברכוש שלך...

למה לפעמים?

זה תמיד ככה, יש סוג של אנשים שלא מבינים, אם בן אדם יבוא ויבקש ממך יפה לשים לך מדבקה על הלוחית רישוי רוב בעלי הרכבים יסכימו (ברור שיהיו כאלה שיורידו את המדבקה איך שיצאו מהמוסך) וזה יגמר בגישה טוב ל-2 הצדדים ולא יפתחו שרשורים כאלה.

פורסם

עזבו את המדבקה, יש קטע לשים תרכב במוסך ואז לשים לב שכמה שלבים בדלק ירדו, כולה טיפול 10K, לאן לעזאזל לקחו תרכב שלי לסיבוב?

lpwwe06

אני בטוח שאם אנשים ידעו איפה אתה מטפל הם גם ידעו לא להגיע לשם.

מעניין מה היה קורה אם איזה בעל פרארי או מזראטי היה נתקל במקרה כזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

קראתי את השירשור ואני חייב לציין,

לפני מספר חודשים הייתי בטיפול אצל רון, בסיום הטיפול רון שאל אותי אם אני מסכים לו לשים מדבקה שלו על הלוחית רישוי, עצם העובדה שהוא ביקש את רשותי אמרתי לו שאין לי בעיה גם ל 2 מדבקות :-D .

פורסם
קראתי את השירשור ואני חייב לציין,

לפני מספר חודשים הייתי בטיפול אצל רון, בסיום הטיפול רון שאל אותי אם אני מסכים לו לשים מדבקה שלו על הלוחית רישוי, עצם העובדה שהוא ביקש את רשותי אמרתי לו שאין לי בעיה גם ל 2 מדבקות :-D .

זה רק מחזק את מה שרשמתי מקודם =]

פורסם

אכן, גם אצלי רון ביקש רשות לשים מדבקה.

כמובן שהסכמתי.

כשמבקשים, אין לי בעיה בד"כ. כשדוחפים לי- אפס סובלנות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כמה היערות:

1. שמו לך מדבקה בלי לשאול? תיגש למשרדון ותבחר לך עט יפה. במקרה הטוב הרווחת עט, במקרה היותר טוב מישהו יתפוס אותך ויעז לשאול איך אתה נוגע בדברים בלי לשאול 8)

2. רוצים לפרסם? שיהיו מועילים. עץ ריח עם פרסומת, וילון לאוטו, פח לאוטו.

3. שמים לך תוסף דלק \ נוזל לשמשות או whatever? אל תשלם שקל!

פורסם
איך הם יחזירו את המצב לקדמותו? ימרחו חומר פחחים ויצבעו , כל זה בשביל 2 חורים או יחליפו טמבון?

עדיף כבר להשאיר ככה .

עדיף למי?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
עדיף למי?

עדיף לפי דעתי, אם תדפדף למעלה תראה שאני פתחתי את השרשור .

למרוח על החורים חומר פחחים ולעשות צביעה בשביל 2 חורים שתקועים בהם ברגים (זה לא חורים שרואים אותם) נראה לי מיותר וסתם יהרוס את הרכב.

להחליף טמבון? תנסה...

לקבל פיצוי? נראה לי הכי הגיוני.

אהה והכי חשוב לא לחזור למוסך הזה :)

פורסם

בפעם האחרונה שהייתי בטיפול פחחות ציינתי מראש את הדרישות שלי ושאלתי אם הם יעמדו בהן.

כשהתקשרו להודיע שהרכב מוכן שאלתי אם זה וודאי שלא אגיע סתם, כמובן שהגעתי עם ציפיות נמוכות.

בקיצור "חשכו עיניי", שאלו אותי "הכל בסדר?" צחקקתי, השארתי את הרכב כמו שהוא ללא בדיקה מעמיקה.

שאלתי "בתמימות" אם הרכב יהיה מוכן ב-10 הדקות הקרובות, אחרת אני לא יודע מתי יזדמן לי להגיע פעם הבאה.

הרכב נשאר במוסך מספר ימים נוספים ואני נסעתי ברכב שכור על חשבון המוסך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...