Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 389
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי לירושלמים שביננו זכור מוסך מסויים בתלפיות שדאג (לפני כעשר שנים) להדביק מדבקה לבנה לא קטנה על השמשה האחורית של הרכב (למיטב זכרוני קראו לו יואב שרותי רכב)

פורסם

עדכון - פניתי השבוע למוסך פוספלד בכפר סבא כדי להבין מדוע החליפו לי את מסגרת הרישוי.

שוחחתי עם בעל המוסך, והוא אמר שזה מה שהם עושים, ואם אני לא מעוניין אז הייתי צריך לומר לפני תחילת העבודה.

הם גם שלחו לי מייל שמסביר זאת, כולל צילום של שלט שנמצא בכניסה למוסך (אני כנראה לא ראיתי אותו).

תשפטו בעצמכם - תמונות מצורפות:

attachment.php?attachmentid=345805&stc=1&d=1373396952

פוספלד1.png

IMG_7887.JPG

פורסם
עדכון - פניתי השבוע למוסך פוספלד בכפר סבא כדי להבין מדוע החליפו לי את מסגרת הרישוי.

שוחחתי עם בעל המוסך, והוא אמר שזה מה שהם עושים, ואם אני לא מעוניין אז הייתי צריך לומר לפני תחילת העבודה.

הם גם שלחו לי מייל שמסביר זאת, כולל צילום של שלט שנמצא בכניסה למוסך (אני כנראה לא ראיתי אותו).

תכתוב לו בחזרה - מוסכניק יקר, במידה ואינך רוצה שאשבור לך את הפרצוף, ואסע ברכבך, ואסע עם אשתך, אנא הודיעו לי מראש

מזה השטויות האלה??? חוצפה, כל מי ששם לי מבדקה, יותר לא ראה אותי, במיוחד הלוחית רישוי שבו קדחו לי חורים חדשים, בנוסף גם דחפו לי תוסף דלק, חוצפנים!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השלט הזה במקום גלוי ובולט לעין כל? אם כן אז המוסך יצא בסדר. הוא מודיע לך מראש שחלק מהטיפול זה החלפת מסגרת, ונותן לך אופציה לוותר על זה.

יש מוסכים שכחלק מהטיפול שוטפים את הרכב שטיפה מסריחה במכונה. זה בכלל עצבים לטפל במקום כזה עם רכב חדש ואחרי חצי שנה פתאום יש לך סווירלים אותה לא מבין איך.

מקומות ששמים את זה על דעת עצמם בלי להודיע מראש - שילכו לעזאזל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני עדין חושב שמן הראוי שישאלו את הלקוח לפני שמבצעים.

זה מה שנקרא Opt in - כלומר, כל עוד הלקוח לא ביקש במפורש - לא מתקינים!

אותו סיפור היה עם חברות הביטוח שהאריכו את תוקף הביטוח "כי לא אמרת שאתה רוצה להפסיק", והמחוקק שינה את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חברת הביטוח מודיעה מראש שבמידה ולא ביקשת לחדש את הביטוח זה יוארך אוטומטית? כנראה שלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה היה מעצבן אותי כהוגן אם זה היה קורה לי וממש לא היה משנה לי איזה שלט הם תקעו על הקיר שלהם.

שיתקנו, ומהר, ואם לא מיידית בית משפט לתביעות קטנות.

פורסם

איזה ליצן הוא רק גורם לזה להראות הרבה יותר רע !

ואם למחרת הוא ישים שלט שכחלק מהטיפול אני מחליף לכם חלקים על פי דעתי :evil:

כנראה שלפני ביקור במוסך צריך לנחש מה המוסכניק יכול לדחוף בטיפול כדי לנפח את החשבון ולבקש ממנו "את זה אל תעשה" , הם עושים ראש קטן כי הם יודעים שחצי מהלקוחות (אפילו יותר) בכלל לא מודעים שהחליפו להם לוחית רישוי או דחפו להם חלקים ותוספים מיותרים, אותם לקוחות לא ישימו לב אם תחליף להם את כל הרכב קומפלט ברכב מסוג אחר, העיקר שהצבע ישאר זהה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

האם במהלך החלפת המסגרת נקדחו חורים חדשים ?

אם כן לדעתי אתה כן יכול להיכנס איתם ראש בראש כי בשום מקום לא מצויין שההחלפה כוללת קדיחה חדשה של חורים, דבר שמוריד מערך הרכב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
האם במהלך החלפת המסגרת נקדחו חורים חדשים ?

אם כן לדעתי אתה כן יכול להיכנס איתם ראש בראש כי בשום מקום לא מצויין שההחלפה כוללת קדיחה חדשה של חורים, דבר שמוריד מערך הרכב.

באמת רעיון טוב.

איך בדיוק קדיחה של חורים מורידה מערך הרכב?? לא מוריד שום ערך.

פורסם

אין בעיה, אני בדרך אליך עם מקדחה לקדוח לך חור בטמבון (הרי זה לא מוריד מערך הרכב).

עריכה: יודע מה נתחיל מההתחלה, liork1, מה אתה רוצה להשיג בפניה למוסך ?, סתם להסב את תשומת ליבו, לקבל התנצלות, לקבל פיצוי ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אין בעיה, אני בדרך אליך עם מקדחה לקדוח לך חור בטמבון (הרי זה לא מוריד מערך הרכב).

עריכה: יודע מה נתחיל מההתחלה, liork1, מה אתה רוצה להשיג בפניה למוסך ?, סתם להסב את תשומת ליבו, לקבל התנצלות, לקבל פיצוי ?

מה אני רוצה להשיג?

אחרי שנרגעתי מהעצבים, חשבתי על זה והבנתי שאני רוצה לדעת למה???

למה הם חושבים שהם יכולים לעשות את זה?

ולפי התשובה שקיבלתי - אני לא חושב שהם הכתובת לקבל משהו (פשוט מכיוון שהם בכלל לא חושבים שעשו משהו לא בסדר), אני כן מצפה מהם לשנות את המדיניות ולשאול את הלקוחות בפירוש האם הם מוכנים להחלפת לוחיות.

קשה לאמוד את הנזק, ולכן העניין הוא אכן השאלה העקרונית "האם נותן שירות יכול להשתמש ברכוש שלי כשטח פרסום"?

בדיוק כמו שאינסטלטור מדביק לי מגנטים על המשקוף..

ובשביל זה כנראה שצריך לעלות יותר גבוה בסולם - לפנות למשרד הראשי ולהבין האם זאת המדיניות שלהם? לפנות למשרד התחבורה ולשמוע מה יש להם להגיד על זה? לפנות לתוכנית הבוקר של "אורלי וגיא"? או אולי לכתוב פניה נרגשת למזכ"ל האו"ם?

אני אתחיל באופציה הראשונה

פורסם

תגיד לי מה את חי על הירח?? אתה עושה צחוק מעצמך, קדיחה בטמבון לא מורידה מערך הרכב !

מעניין מאד איך הלוחיות רישוי שלך תפוסות על הרכב, הרי לפי הגישה שלך אין בכלל חורים בטמבון זה מוריד מהערך.

זה לא שקדחו לו באמצע הטמבון ורואים את החור, לא רואים את החור, בתוך החור תקוע בורג שתופס את הלוחית רישוי.

בלי שום קשר לתשובה שלי אני בוודאי שלא מצדיק את המעשה של המוסך וברור שלמוסך כזה אני לא אחזור ויוציא מהם פיצוי על הנזק.

• תוכן חדש...