Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזה אתה צודק. לקדוח חורים נוספים בפגוש זה כמו לקבל המבורגר עם יריקה בפנים, בנוסף על העגבניה. זה שינוי משמעותי ברכב, לא כמו מדבקה או החלפת המסגרת הקיימת.

על זה בדיוק אנחנו מדברים, זה לא רק הדבקת מדבקה זה גם קדיחת חורים, זלזול ברכוש של אחרים.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תגובות 389
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין את הצורך בלקדוח חורים חדשים בטמבון, למה לא להחזיר את הברגים לאותם חורים שכבר היו לפני?

הם מנסים, אבל בערך: הוא שם את הלוחית "בערך" באותו מקום - ומבריג.

רק אם יסירו את הלוחית יוכלו לדעת אם הברגים שלו "קלעו" לחורים המקוריים.

ורוב הלקוחות לא יחשבו לעשות דבר כזה.

פורסם
אני לא מבין את הצורך בלקדוח חורים חדשים בטמבון, למה לא להחזיר את הברגים לאותם חורים שכבר היו לפני?

במסגרת רישוי המקורית החורים מוסתרים ע"י הלוחית עצמה ואחרי שהם מחליפים את המסגרת הברגים נקדחים בתוך הלוחית רישוי,

מה שאומר שהם קודחים "בעיניים עצומות" לא יכולות לדעת באמת איפה היו החורים.

פורסם

אוקי הבנתי, אתה מדבר על המסגרות ה"לא זולות" שהברגים לא נראים לעין מאחורי המספר, די טיפשי להחליף דבר כזה בלי לשאול את בעל הרכב.

פורסם
אוקי הבנתי, אתה מדבר על המסגרות ה"לא זולות" שהברגים לא נראים לעין מאחורי המספר, די טיפשי להחליף דבר כזה בלי לשאול את בעל הרכב.

זול או לא זולות זה בא מהחברה, למה לגעת בזה?

וגם אם בן אדם החליף למסגרת ניקל, שעלתה לו יחידה 40-50 שקל למה המוסכניק צריך בכלל לגעת בזה ולדחוף מסגרת מסריחה בצבע שחור.

פורסם

באמת?? זה לא ייאמן!

אבסורד שאתה צריך לבקש מפורשות לא להשחית את הרכב שלך.

וקראתי פה כמה תגובות שקוראים פשוט לא לשלם על "תוספות" שדוחפים לך בטיפולים (עצי ריח, תוספי דלק, נוזל ווישרים וכו')

האם אני יכול פשוט להחליט שאני לא משלם בגלל הסיבה הפשוטה שלא ביקשתי? (למרות שהוא כבר שם את החומר)

ואיך אפשר לדעת מה בדיוק המוסך היה אמור לעשות בכל טיפול?

(שלא ינסה לערבב ולהגיד שזה חלק מהטיפול)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
זול או לא זולות זה בא מהחברה, למה לגעת בזה?

וגם אם בן אדם החליף למסגרת ניקל, שעלתה לו יחידה 40-50 שקל למה המוסכניק צריך בכלל לגעת בזה ולדחוף מסגרת מסריחה בצבע שחור.

אתה שואל אותי בתור מתקין מסגרות למספר בצבע שחור שללא אישור הבעלים?

פורסם
אתה שואל אותי בתור מתקין מסגרות למספר בצבע שחור שללא אישור הבעלים?

:roll:...

פורסם
בזה אתה צודק. לקדוח חורים נוספים בפגוש זה כמו לקבל המבורגר עם יריקה בפנים, בנוסף על העגבניה. זה שינוי משמעותי ברכב, לא כמו מדבקה או החלפת המסגרת הקיימת.

אוקיי אז קבענו שקדיחת חורים זה מעבר לגבול שלך, אולי יש עוד סיכוי לשכנע אותך מה לא בסדר בזה שנותן שירות עושה על דעת עצמו דברים בלי לשאול את הלקוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לשאול כל לקוח אישית, הם מודיעים על זה בשלט. מי שבוחר להתעלם מזה-בעיה שלו. אין לי כח להמשיך לחזור על עצמי כי אתם מתעלמים מהעובדה הפשוטה הזאת - כן אומרים לכם מראש שישימו לכם פרסומת-זה כתוב.

לדעתי, כל עוד הם לא הורסים שום דבר ברכב ובמוסך יש שלט במקום גלוי שמצהיר על זה, אין שום בעיה. תזכיר להם שאתה לא מעוניין ולא תקבל פרסומת, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בן אדם נכנס למוסך, לרוב במצב של סטרס כי הוא לא יודע עם כמה נזק כלכלי הוא ייצא משם.

הוא דואג לרכב באותו רגע.

אם השלט הזה בחוץ, אז בכלל, הוא דואג באותו רגע לנווט את הרכב לתוך המוסך בלי לפגוע בכלום, אז מתעלם לגמרי משלטים שלא קשורים לפעולה שהוא עושה באותו רגע.

זו בושה שלא אומרים ללקוח ולא שואלים אותו.

ואם בדיוק שמתי את המדבקה של קארספורום על הלוחית?

זה מה שאני רוצה שיהיה שם, ולא הפרסומת המכוערת שלהם.

זה כמו לשים שלט בדירה שלך שאומר "אם באת לקפה ואת לא רוצה שאני אאנוס אותך בתחת, תגידי לפני כן".

הם צריכים להתבייש במדיניות שלהם. נכון שזה לא אסור לפי חוק אבל זה מראה על גישה של זלזול טוטאלי בלקוח וברכוש שלו.

איך אפשר לסמוך על מוסך שעושה דברים בלי להתייעץ עם הלקוח?

איפה בדיוק הגבול?

מקום אחר יכול לשים שלט שכתוב בו "אם אתה לא אוסר עלינו ישירות, נשנה לך את כל התחנות ברדיו לרדיו קלאנסווה FM" או

"אם אתה לא אוסר עלינו, נחליף את הכיוון של הכפתורים של החלונות, אז אם תלחץ על "להרים", זה בעצם יוריד אותם".

או

"אם לא תגיד לנו שלא, נחליף לך את הרדיו בדגם אחר, שאנחנו חושבים שהוא יותר טוב".

לי יש הפרעות קשב. אני ממש לא צריך שמישהו ינצל את זה שאני לא מתעניין בשלטים אלא מרוכז באוטו שלי בשביל לשים לי פרסומות.

ובלי קשר יש לי אנטי לפרסומות ואני לא לובש שום דבר עם מותג.

פורסם

מעניין מתי תעבור מהעולם התפיסה המטומטמת הזאת

הרי אתה גם ככה הולך לפתוח פנקס עבודה במוסך נכון? לוקחים ממך גם ככה 1001 פרטים מפה ועד קיבינימאט, קשה להוסיף עוד שאלה אחת קטנה? לא זה לא קשה, זה לא לוקח אנרגיה וזה פשוט לביצוע.

הבעיה היא שרוב האנשים יגידו לא, וזה ניצול מגעיל ומסריח. הרכב שלי לא פלטפורמת פרסום של אף אחד, בטח לא בחינם.

יותר מזה, הבעיה היא אח"כ לך ותוכיח שאתה ביקשת שלא ישימו שלט, כי האוטומט שלהם הוא כן לשים את השלט

אם זה לא כתוב בפנקס עבודה מי שם לב לזה בכלל? ורוב הסיכויים שגם אם זה כתוב בפנקס עבודה מי שם לב לזה בכלל? איזה עובד?

אתה משלה את עצמך שזה בסדר, אז לא, זה לא בסדר.

אם אני קניתי מסגרת ללוחית רישוי מזהב טהור עם חריטה אישית ב-X שקלים זה בסדר שהם יחליפו לי אותה סתם ככה כי בא להם?

ואפילו לא ישימו לך את הקודמת בבגאז' או ייתנו לך אותה ביד כי זה יפליל אותם, זה יגרום לך לשים לב שהם החליפו את המסגרת.

אז בוא ונגלה לך סוד קטן, מי שחושב שהמעשים שלו בסדר, לא מסתיר אותם בצורה כזאת, מי שחושב שזה בסדר היה נותן לך ביד את המסגרת הישנה שלך ואומר לך "שמתי לך מסגרת חדשה עם הפרסומת של המוסך"

אבל אתה יודע מה יקרה אם היו עושים את זה? כמה מוסכניקים היו מאושפזים בטיפול נמרץ, לא חסר בארץ כאלה שהתגובה שלהם תהיה פיזית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בן אדם נכנס למוסך, לרוב במצב של סטרס כי הוא לא יודע עם כמה נזק כלכלי הוא ייצא משם.

הוא דואג לרכב באותו רגע.

אם השלט הזה בחוץ, אז בכלל, הוא דואג באותו רגע לנווט את הרכב לתוך המוסך בלי לפגוע בכלום, אז מתעלם לגמרי משלטים שלא קשורים לפעולה שהוא עושה באותו רגע.

זו בושה שלא אומרים ללקוח ולא שואלים אותו.

ואם בדיוק שמתי את המדבקה של קארספורום על הלוחית?

זה מה שאני רוצה שיהיה שם, ולא הפרסומת המכוערת שלהם.

זה כמו לשים שלט בדירה שלך שאומר "אם באת לקפה ואת לא רוצה שאני אאנוס אותך בתחת, תגידי לפני כן".

הם צריכים להתבייש במדיניות שלהם. נכון שזה לא אסור לפי חוק אבל זה מראה על גישה של זלזול טוטאלי בלקוח וברכוש שלו.

איך אפשר לסמוך על מוסך שעושה דברים בלי להתייעץ עם הלקוח?

איפה בדיוק הגבול?

מקום אחר יכול לשים שלט שכתוב בו "אם אתה לא אוסר עלינו ישירות, נשנה לך את כל התחנות ברדיו לרדיו קלאנסווה FM" או

"אם אתה לא אוסר עלינו, נחליף את הכיוון של הכפתורים של החלונות, אז אם תלחץ על "להרים", זה בעצם יוריד אותם".

או

"אם לא תגיד לנו שלא, נחליף לך את הרדיו בדגם אחר, שאנחנו חושבים שהוא יותר טוב".

לי יש הפרעות קשב. אני ממש לא צריך שמישהו ינצל את זה שאני לא מתעניין בשלטים אלא מרוכז באוטו שלי בשביל לשים לי פרסומות.

ובלי קשר יש לי אנטי לפרסומות ואני לא לובש שום דבר עם מותג.

1. לא יכלת למצוא דוגמאות יותר קשורות לנושא, כמו "אם אתה לא אוסר עלינו, נמלא לך את תא המטען בצואה של תרנגולות" ? קצת היגיון, באמת.

2. אם השלט מוסתר בכוונה כדי לצאת ידי חובה מבחינת החוק זה עניין אחר לגמרי.

3. אין לי כח להמשיך עם הויכוח זה כי זה לא מגיע אף מקום.

אם שמו לך שלט ואמרת לפני שאתה לא רוצה הם אשמים. אם החלטת להתעלם מהכללים של בעל העסק ובכל זאת להיכנס לשם לטיפול, בעיה שלך. ומה תגיד על מקומות שאוסרים עליך לראות את הרכב כשהוא בטיפול? גם הם לא מתחשבים בלקוח ומזלזלים בו?

(לא לעמוד מטר מהמוסכניק, אבל להיות בקשר עין ולראות את העבודה).

אם באמת אכפת לך מהרכב, אתה לא תיכנס לאותם מקומות עם התנאים ה"מפנקים" האלה שלהם, כמו שטיפה במכונה, עץ ריח, מחזיק כוסות ומסגרת ללוחית רישוי. אתה תעדיף מקום שיודעים לטפל באוטו וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק, כי הם מזלזלים בך כלקוח.

אז שיילכו להזדיין ושיבינו שזה לא לגיטימי.

מבחינתי זה כמו שאני אעשה תרגום, אשלח את זה בPDF ואשים את הלוגו שלי בתחילת או סוף המסמך, בצורה שהלקוח לא יכול להוריד את זה, או שמצריך ממנו להתקשר אלי ולבקש גרסה אחרת.

זה זלזול.

• תוכן חדש...