Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקשה להאמין שמישהו יקדח חורים במכונית שלי בשביל לחבר לוחית לפרסום שלו ללא בקשה מראש.

לא רוצה לחשוב כמה זה ירתיח אותי... זה יגרום לי לפתוח כאן שרשור :evil:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 389
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במוסך שלי (אורן שירותי רכב) לא הדביקו ללא ידיעתי מעולם, למעשה לא עשו שום דבר ללא ידיעתי, לא תוסף ולא כלום.

פעם אחת אורן שאל אם הוא יכול להדביק על הרכב, אמרתי שלא, אבל שאין לי בעיה להשים מדבקה מתחת ללוחית רישוי.

פורסם

במוסך מורשה שחבר שלי עובד, יש הוראה לשומר, בזמן הפנוי להדביק לכל הרכבים בחניה 2 מדבקות כאלו מקדימה ומאחורה בלוחית רישוי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ובעניין הזה, הכי בעייתיים הם רשת הילוך שישי שמדביקה מדבקה על הפח של הרכב (בטח ראיתם, מדבקה כסופה עם הלוגו על תא המטען).

גם אותי זה מרגיז. הדביקו את הדבר הזה על האוטו של אמא שלי. שאלתי אותה אם זה לא מחרפן אותה, היא אמרה לי שהם נתנו לה אחלה של שירות אז אין לה בעיה לפרסם אותם. נו טוב, רכב שלה.

ולפותח השרשור - ניתן ורצוי שתתבע אותם. זאת השחתת רכוש נטו. אפשר לשאול באיזה מוסך זה קרה?

.Your average Notepad

פורסם

עזבו רגע שזאת חוצפה ישראלית,

זה באמת משפיע עליכם מדבקה שאתם רואים אצל מישהו אחר על הלוחית?! בחיים לא שמתי לב לזה! פרסום כזה עובד?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
גם אותי זה מרגיז. הדביקו את הדבר הזה על האוטו של אמא שלי. שאלתי אותה אם זה לא מחרפן אותה, היא אמרה לי שהם נתנו לה אחלה של שירות אז אין לה בעיה לפרסם אותם. נו טוב, רכב שלה.

ולפותח השרשור - ניתן ורצוי שתתבע אותם. זאת השחתת רכוש נטו. אפשר לשאול באיזה מוסך זה קרה?

אני אומר שיהרוג אותם, את הנשים שלהם, הילדים, ההורים שלהם ואת הכלב, אבל היי זה רק אני, סתם מגזים כזה.

מה הביג דיל? תסיר את המדבקה, ואו שלא תטפל שם יותר, או שתבקש חד משמעית לא להדביק לך את זה שנית, ונגמר הסיפור, ישר תביעות ובלאגן.

פורסם

מישהו קודח לי בטמבון?

ישלם על תיקון וצביעה מחדש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
במוסך מורשה שחבר שלי עובד, יש הוראה לשומר, בזמן הפנוי להדביק לכל הרכבים בחניה 2 מדבקות כאלו מקדימה ומאחורה בלוחית רישוי.

ואם הלקוח לא רוצה להדביק אז השומר לא משחרר אותו?

פורסם
עזבו רגע שזאת חוצפה ישראלית,

זה באמת משפיע עליכם מדבקה שאתם רואים אצל מישהו אחר על הלוחית?! בחיים לא שמתי לב לזה! פרסום כזה עובד?!

כן, אני רואה לא מעט לוחיות רישוי עם לוגו של מוסך מאזדה פורד, למשל - אז אני יודע שהרבה מטפלים שם ואם הייתה לי מאזדה או פורד הייתי קודם כל מנסה אותו.

באיזור הצפון רוב האנשים שיש להם פיאט הולכים למוסך בעכו, יש לוחיות שהוא מתקין וממש רואים שיש לא מעט רכבים שמטפלים שם, אז זה בהחלט משפיע.

פורסם
אני אומר שיהרוג אותם, את הנשים שלהם, הילדים, ההורים שלהם ואת הכלב, אבל היי זה רק אני, סתם מגזים כזה.

מה הביג דיל? תסיר את המדבקה, ואו שלא תטפל שם יותר, או שתבקש חד משמעית לא להדביק לך את זה שנית, ונגמר הסיפור, ישר תביעות ובלאגן.

זאת לא מדבקה, החליפו את כל המסגרת של הלוחית רישוי.

קדחו בטמבון אבל אין חורים מיותרים, יש ברגים שהכניסו לשם בשביל לתפוס את הלוחית רישוי.

כל לוחית רישוי תסתיר את החורים האלה גם אם אני מחליף את המסגרת (דרך אגב זה מה שעשיתי באותה שניה שראיתי שהם תלו מסגרת עם הפרסומת שלהם).

בכל מקרה העניין פה זאת החוצפה שעל דעת עצמם הם תולים פרסומות ומחליפים חלקים מקוריים של הרכב באיזה זבל פרסומי שלהם.

שם המוסך נישמר בינתיים במערכת עד שאני אחליט מה לעשות עם זה, אני רק יכול להגיד לכם שהמוסך הוא מוסך מורשה של סיאט באיזור הדרום.

בכל מקרה למלא את החורים בטבמון האחורי אין צורך כי לא רואים אותן, אבל אם אני ירצה להחזיר ולשים את המסגרת לוחית המקורית אז הלוחית רישוי עצמה תשאר עם 2 חורים, כי במסגרת המקורית אין צורך לקדוח גם בלוחית עצמה.

רוב הסיכויים שאני יפרסם את שם במוסך בימים הקרובים, כי פיצוי מהם אני לא מעוניין, מה שכן מעניין אותי זה לחשוף את החוצפה של אותו מוסך.

היום זה מסגרת ללוחית רישוי ומחר זה יכול להיות חלקי פלסטיק,מראות ולכו תדעו מה עוד.

שיהיה שבוע מצוין

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
זאת לא מדבקה, החליפו את כל המסגרת של הלוחית רישוי.

קדחו בטמבון אבל אין חורים מיותרים, יש ברגים שהכניסו לשם בשביל לתפוס את הלוחית רישוי.

כל לוחית רישוי תסתיר את החורים האלה גם אם אני מחליף את המסגרת (דרך אגב זה מה שעשיתי באותה שניה שראיתי שהם תלו מסגרת עם הפרסומת שלהם).

בכל מקרה העניין פה זאת החוצפה שעל דעת עצמם הם תולים פרסומות ומחליפים חלקים מקוריים של הרכב באיזה זבל פרסומי שלהם.

שם המוסך נישמר בינתיים במערכת עד שאני אחליט מה לעשות עם זה, אני רק יכול להגיד לכם שהמוסך הוא מוסך מורשה של סיאט באיזור הדרום.

עדיין, מפה ולתבוע ולעשות בלאגן הדרך לדעתי מאוד ארוכה, אפשר לדבר עם המוסך, אפשר לדבר עם ההנהלה.

שוב - לא נגרם נזק, לא עשו חורים חדשים לפי מה שהבנתי, סך הכול החליפו מסגרת לוחית, אני בטוח שפניה למוסך או ליבואן תסגור את הפינה, לא ישר תביעה על פאקינג מסגרת לוחית, עם כול ההבנה שבפואנטה מאחורי הנושא.

אתם קצת נסחפים בנושא לדעתי אבל זו דעתי.

פורסם
עדיין, מפה ולתבוע ולעשות בלאגן הדרך לדעתי מאוד ארוכה, אפשר לדבר עם המוסך, אפשר לדבר עם ההנהלה.

שוב - לא נגרם נזק, לא עשו חורים חדשים, סך הכול החליפו מסגרת לוחית, אני בטוח שפניה למוסך או ליבואן תסגור את הפינה, לא ישר תביעה על פאקינג מסגרת לוחית, עם כול ההבנה שבפואנטה מאחורי הנושא.

כנראה שקראת רק חצי שרשור .

עשו חורים חדשים ועוד איך !

המסגרת המקורית מגיעה עם מיקום שונה לחורים והמסגרת המסר*חה של המוסך מגיעה עם מיקום שונה לחורים.

בעניין התביעה, ברור שלא ריאלי, אבל בלהט העצבים הכל נראה הגיוני 8)

בכל מקרה גם עם המוסך יסכים לפיצוי (החזר של המסגרת+לוחית רישוי חדשה,כי בישנה עשו חורים), אני מעדיף לדחות את הפיצוי הזה ולפרסם את שמו של המוסך.

זה חוצפה וגועל נפש, הם מרשים לעצמם יותר מדי, למה לקוח צריך לעמוד על המשמר כמו בולדוג ולראות שהמוסך לא מנסה לדפוק אותו או להשחיל לו עוד איזה שטות בשביל להרוויח עוד כמה שקלים?

פורסם

חברים בהחלט דיברנו על עניין החוצפה שבהדבקת מדבקות והחלפת מסגרת לוחית הרישוי.

מסכים עם כל מילה, זאת בהחלט חוצפה !

אבל...

בואו נדבר רגע על אפקטיביות הפרסום הדבילי הזה.

האם מישהו פעם ראה מדבקה של מוסך על לוחית רישוי של איזה רכב שעומד לפניו ברמזור או פקק ואמר לעצמו :

"המממ...עכשיו שם אני הולך לטפל ברכב שלי..." . :roll:

אני לא מבין אך המדבקה הזאת אמורה למשוך לקוחות ? לפי איזה נימוק, שכנוע, ערך או מתן הסבר...

סתם מדבקות ללא ערך לא למוסכים ובטוח שלא לבעלי הרכבים.

זמין 8)

פורסם
חברים בהחלט דיברנו על עניין החוצפה שבהדבקת מדבקות והחלפת מסגרת לוחית הרישוי.

מסכים אם כל מילה, זאת בהחלט חוצפה !

אבל...

בואו נדבר רגע על אפקטיביות הפרסום הדבילי הזה.

האם מישהו פעם ראה מדבקה של מוסך על לוחית רישוי של איזה רכב שעומד לפניו ברמזור או פקק ואמר לעצמו :

"המממ...עכשיו שם אני הולך לטפל ברכב שלי..." . :roll:

אני לא מבין אך המדבקה הזאת אמורה למשוך לקוחות ? לפי איזה נימוק, שכנוע, ערך או מתן הסבר...

סתם מדבקות ללא ערך לא למוסכים ובטוח שלא לבעלי הרכבים.

זה רק שלב א' בתוכנית הזדונית של המוסכים, אחרי שהם יראו שהנהגים נשארים אדישים לפרסומות על הלוחית רישוי, המוסכים יעברו לשלב ב', פרסום עם מדבקה גדולה על כל הרכב.

הכל בציניות כמובן :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המדבקה בלוחית רישוי היא ממש שולית, היא פחות בולטת ולוקח שנייה להעיף אותה.

מה שבאמת מעצבן זה מדבקת פרסומת של מכוני טסטים, הגדולה שמדביקים לפגוש. זה כ"כ מגעיל ומעצבן. לאיגניס של אמא שלי יש בערך שכבה של חצי ס"מ מדבקות כאלה על הפגוש האחורי. המדבקה הזאת כ"כ בולטת ומכערת את הרכב שזה לא יאמן.

אבל הכי גרוע זה החוק שצריך להדביק פסים מחזירי אור למכוניות ישנות. לא מספיק שזה מיותר ומכוער, זה גם חובה עפ"י חוק!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...