Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2004 אוטומט או אופטרה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, לא סתם קמתי בבוקר והחלטתי "לשים X" על הרכב.

מדובר ברכב בסיסי ופשוט בעל אחיזת כביש ירודה, בלמים גרועים , לא נוח, מנוע וגיר בינוניים, איכות הרכבה וחלקים נמוכה, ואני חושב שאפשר להניח שהבטיחות שלו ירודה - לא מוכרים לי מבחני ריסוק אבל הבטיחות באוויאו מחפירה- שאני אמשיך?

כשג'נרל מוטורס רכשו את דייהו,האופטרה (דייהו נובירה) והאוויאו(דייהו לאנוס) היו כבר מוכנות לייצור.

כמו שהביאו אותן לארץ עם סמל של שברולט ככה היו יכולים להביא אותן לארץ עם סמל של דייהו.

פשוט הסמל של שברולט ימכור יותר טוב לישראלי הטיפש שחושב שהוא קונה רכב אמריקאי במחיר של רכב קוריאני.

אני לא יודע מי נציג המכירות שמכר לך שיש לך מנוע של קמארו בדייהו שלך , אבל ניתן לומר שהשתלם להם להביא את הרכבים עם סמל של שברולט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבקשה:

http://www.ancap.com.au/results/191/

ארבעה כוכבים.

זהו ריסוק של הולדן ויוה, אבל מדובר באותה מכונית בדיוק (ומי שלא מאמין לי מוזמן להכנס לאתר של הולדן).

אגב, גיליתי לאחרונה שהתוצאות המחפירות התקבלו במבחן של האוואו סדאן, כאשר האוואו האצ'בק קיבלה ציונים טובים יותר. בריסוק שנתתי קישור אליו נבחנה גרסת ההאצ'בק של האופטרה.

אגב, אמנם גם לאסטרה וגם לאופטרה יש מנועים בנפח 1800 סמ"ק, לפי הנתונים באתר של הולדן (שמשווקת, אגב, את שתי המכוניות) למנוע האופטרה 89 קילוואט ולמנוע האסטרה 103 קילוואט (מה גם שבמפרט של האסטרה מצוין בפירוש שמדובר במנוע אקוטק ובאופטרה לא מצוין דבר, אבל מזה לא ניתן להיות בטוח. ההבדלים בכוח, מצד שני, לא משקרים).

למרות האמור, יכול להיות שיש קשר בין המנועים מכיוון ששניהם בנפח 1796 סמ"ק.

"ai motoare capul doare"

פורסם
אוקי שכנעת אותי,

אני עובר לאופטרה.

חשוב שתדע מספר פרטים לפני שאכן אתה רוכש כזאת...

כל תשובותיי בת'רד זה עסקו בנוגע לגרסת ה5 דלתות עם מנוע 1600.

לא עסקתי בגרסת הליסינג/1800 סדאן.

וסוכן המכירות לא טען שזה של קאמרו, הוא אמר שזה יכול להגיע אחרי שיפור מסויים לרמה של קורסיקה.

אני סבור שלאחר שבאמת תנסה אותה בעתיד הקרוב (כמו שאתה טוען) תיווכח שזו לא גרוטאה.

ונק' מבטך תשתנה לפחות ב90 מעלות אם לא ב180. (לא רוצה לצאת כמו אבי נימני ולטעון שהיא תשתנה ב360)

בכל מקרה לא ציפיתי שבאמת תרוץ לקנות את הרכב רק לשנות את דעתך

אני בכלל לא מבין למה להחליף בין GOLF GTI לאופטרה, אבל כנראה שהשכנוע הצליח.

:roll:

אני כנראה שכחתי לציין שזה בציניות כי לא רבים הבינו זאת

Confidence In Motion

פורסם
אוקי שכנעת אותי,

אני עובר לאופטרה.

סתם נתתי מידע. גם אני לא אוהב את האופטרה.

אגב, בעידן שבו כל רכב חדש מקבל ציון של חמישה כוכבים, ארבעה כוכבים זה כבר לא משהו.

"ai motoare capul doare"

פורסם
חשוב שתדע מספר פרטים לפני שאכן אתה רוכש כזאת...

כל תשובותיי בת'רד זה עסקו בנוגע לגרסת ה5 דלתות עם מנוע 1600.

לא עסקתי בגרסת הליסינג/1800 סדאן.

וסוכן המכירות לא טען שזה של קאמרו, הוא אמר שזה יכול להגיע אחרי שיפור מסויים לרמה של קורסיקה.

אני סבור שלאחר שבאמת תנסה אותה בעתיד הקרוב (כמו שאתה טוען) תיווכח שזו לא גרוטאה.

ונק' מבטך תשתנה לפחות ב90 מעלות אם לא ב180. (לא רוצה לצאת כמו אבי נימני ולטעון שהיא תשתנה ב360)

בכל מקרה לא ציפיתי שבאמת תרוץ לקנות את הרכב רק לשנות את דעתך

אני בכלל לא מבין למה להחליף בין GOLF GTI לאופטרה, אבל כנראה שהשכנוע הצליח.

:roll:

אני כנראה שכחתי לציין שזה בציניות כי לא רבים הבינו זאת

מה הקשר בכלל לקורסיקה?

(ברור שאני לא אנסה שוב את הרכב הזה, ניסיתי אותו בעבר רק בשביל ההשכלה הכללית, כדי שלא אגיב בפורום על בסיס שמועות)

אם יצרן כמו שברולט מוכן לשים את הלוגו שלו על כזה רכב, זה רק מראה על המשך פשיטת הרגל של תעשיית הרכב האמריקאית.

אגב, בעידן שבו כל רכב חדש מקבל ציון של חמישה כוכבים, ארבעה כוכבים זה כבר לא משהו.

להלן מבחן ריסוק שנעשה לדגם שנמכר בארה"ב שאני בטוח שמאובזר הרבה יותר, ונמכר שם תחת סוזוקי

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3055194,00.html

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?contrassID=1&subContrassID=5&sbSubContrassID=0&itemNo=588000

הסיבה היחידה לקנות את הרכב הנ"ל הוא קבלת שנתון כמה שיותר גבוה לשקל ולא שומדבר אחר. (כלומר חסכנות)

אם כבר הגענו למצב שאנחנו קונים רכב קוריאני והתקציב נמוך, אז אני ממליץ לפחות ללכת על יונדאי. היצרן הקוריאני המוביל. (אפשר לקנות אלנטרה 2006 במחירים מצחיקים סביב 50 אלף ש"ח)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא כל רכב חדש: הונדה סיוויק החדשה, מאזדה 3, סקודה פאביה החדשה - לכולן 4 כוכבים (ויש עוד דוגמאות).

פורסם

המאזדה 3 היא לא רכב חדש, ולגבי ההונדה זה באמת די עצבן אותי (הם טענו שיעלה להם יותר מדי לשפר את הבטיחות אז הם בכלל לא מנסים, או משהו בסגנון). בכל מקרה, רוב המשפחתיות מגיעות לציון של חמישה כוכבים.

להלן מבחן ריסוק שנעשה לדגם שנמכר בארה"ב שאני בטוח שמאובזר הרבה יותר, ונמכר שם תחת סוזוקי

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3055194,00.html

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?contrassID=1&subContrassID=5&sbSubContrassID=0&itemNo=588000

הסיבה היחידה לקנות את הרכב הנ"ל הוא קבלת שנתון כמה שיותר גבוה לשקל ולא שומדבר אחר. (כלומר חסכנות)

אם כבר הגענו למצב שאנחנו קונים רכב קוריאני והתקציב נמוך, אז אני ממליץ לפחות ללכת על יונדאי. היצרן הקוריאני המוביל. (אפשר לקנות אלנטרה 2006 במחירים מצחיקים סביב 50 אלף ש"ח)

אני מודע לעניין, הרכב נמכר בארה"ב כסוזוקי פורנזה. הציון במבחן ההוא הוא A, כלומר 3 מתוך 4, וזה די תואם לציון בריסוק האוסטרלי (וגם לא נורא בכלל).

דף המבחן:

http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=221

בכל אופן, אני שב ומדגיש שאני רק רוצה להעמיד דברים על דיוקם, ולא להמליץ על האופטרה כרכב.

"ai motoare capul doare"

פורסם
מנוע של אופל?

תנסה יותר בכיוון של מנוע של דייהו הקוריאנית.

לדעתי האופטרה (וגם הAVEO) הן אשפה מוטורית, פחנוע ברמה נמוכה ותו לאו . וזה אפילו לא מעניין אם הן אמינות או לא.

אני כל פעם תוהה מחדש איך אנשים בכלל משלמים על הדבר הזה שווי מס וכל מה שכרוך בלקיחת רכב קבוצה 2.

המגאן, עם כמה שאני לא מתלהב ממנה (מנוע, גיר, עיצוב, נוחות, איכות, אמינות, התנהגות כביש - לא טובים , הדברים היחידים שהם פלוסים זה הבטיחות והמרווח) , הרבה יותר רכב מהאופטרה.

בתכלס - לא הייתי לוקח אף אחת משתיהן, למה אתה מגביל את עצמך לשתי אלה בלבד כשאתה יכול לקחת רכבים כגון פוקוס ומזדה 3?

יש בידך טעות אכן לאופטרה יש מנוע של אופל אבל לא מהעידן החדש אלא מדורות קודמים ואם תרצה הוכחה תיקרא מוסף ממון של ידיעות אחרונות של יום שישי.

וזה ציטוט מהנאמר על האופטרה "מנועי האופל המיושנים שבחרה ג'נרל מוטורס עבור חברת הבת הקוריאנית שלה לא היו בחירה מוצלחת, לא בגרסת 1.8 שמ"ק ולא ב-1.6 סמ"ק צריכת הדלק יכולה להגיע גם ל-25% יותר משל המשפחתיות החסכוניות, כמו טויוטה קורולה וסוזוקי ליאנה גם כאן יש ירידת ערך גבוהה, בעיקר בדגמי ה-4 דלתות.

יניב

פורסם

זה נכון,

חקרתי את הנושא קצת בעקבות השרשור הנ"ל, ואכן הותקנו ברכבים הללו מנועי אופל מיושנים במיוחד. עם שורשים איפשהו בשנות ה80... יותר גרוע אפילו ממנועים קוריאניים :D

בנוגע למוסף ממון, כ"כ הרבה אי דיוקים בגליון אחד זה פשוט איום ונורא.

החל מהכתבה על מוצרי החשמל, שכתבו שם :

פלזמה של טושיבה (אין לטושיבה פלזמות) , ואחריות ביורוקום (יורוקום יבואנית פנסוניק)

וכלה באי דיוקים בנושאי רכב ודברים נוספים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...